نقل قول:نقل قول:
سلام.
قربان مشکل از اول هم همین بوده که بعضی جاها آنتن داره بعضی جاها نداره.به ایشون(دوستتون) بگید جاها دیگه که بچه ها میگن آنتن نداره یک تست بکنه و خبرش رو به دوستان بدید.:11:
نقل قول:نقل قول:
سلام.
قربان مشکل از اول هم همین بوده که بعضی جاها آنتن داره بعضی جاها نداره.به ایشون(دوستتون) بگید جاها دیگه که بچه ها میگن آنتن نداره یک تست بکنه و خبرش رو به دوستان بدید.:11:
نقل قول:
سلام.
نینجا جان اپرا 10 خیلی باهال و راه دست شده اما منکه با فارسیش مشکل دارم شما مشکل سایتهای فارسی رو نداری؟
آریان جون خریدی؟؟؟نقل قول:
اگه خریدی مبارکت باشه.اگه هم نخریدی باز هم مبارکت باشه چون میدونم از دست نمیدی.:31:واقعا گوشی عالی هستش آنتن هم نده می ارزه خریدش.:40:
در مورد اپرا10 که محیطش انصافا عالی شده.
ولی در مورد فارسی ساز فعلا من نصب نکردم چون باید کمی صبر کنیم.:13:
چون گوشی با فارسی ساز های قبلی به نظرم مشکل داره همونطوری ک تاچ پرو2 هم داشت و بعدا بهش فارسی ساز اومد.
در کل اگه فارسی ساز خوب پیدا کردی ما رو هم مطلع کن.:10:
دوستان به نظر شما من دستگاه را تهیه کنم یا باز هم صبر کنم با توجه به قیمت نزولی که داره واینکه خط همراه اول برام مهمه ؟؟؟ :41: (اصفهان هستم ):46:
کدوم گارانتی را ترجیح میدید یاس , پرشین تلکام یا پرشین دیتا ؟؟:21:
یاس هم بیمه داره ؟؟؟؟
منکه صبر میکنم تا مشکل انتن حل بشه بعد میخرم . البته امیدوارم که حل بشه:41:
سلام.نقل قول:
نه نینجا جان هنوز نخریدم(فرصت نکردم برم جمهوری)اما مطمئن باش اگه با همراه اول که هیچ با ایرانسل هم آنتن نده میخرمش.:31:
اما اپر 10 رو رو گوشی دارم با سایتهای فارسی مشکل داره(مثل اپرا 9,5 که مشکل داشت )Encoding ش رو هم عوض کردم ولی درست نشده تو نخ درست کردنشم به محض حصول نتیجه واسه استفاده دوستان عرض میکنم.:11:
AlirezA Multilingual Support 3.0 Build 416 مگه این روش نصب نمیشه ؟ من روی X1 از اول با همین کار کردم بهترین فارسی ساز همینهنقل قول:
گوشی فکر نکنم دیگه زیاد پایین بکشه چون اونوقت شرکت نمیتونه گوشیهای قبلی رو بفروشه.نقل قول:
در مورد گارانتی هم هم یاس و هم پرشین تله کام هر دو تا هم خوبند و هر دو تا هم بیمه یک ساله دارن و فرقی نداره.
فقط پرشین تله کام همراه گوشی پک آریو اقلیم رو که قیمتش 40 تومن هستش و gps توش هست رو بصورت مجانی میده ولی خوب یاس هم gps شرکت مپیکس رو 28 الی 30 تومن میگیره و روی گوشی میریزه.در ضمن پرشین تله کام گوشی رو ارزونتر از یاس میفروشه.
حالا انتخاب میمونه به خودت.
نقل قول:
سلام.
نصب میشه اما فارسی سازها گاهی اوقات رو یک گوشی خیلی خوب جواب میده اما رو یک گوشی دیگه باگ داره باید تست بشه و نتیجه اش معلوم بشه.یعنی شاید این فارسی سازی که فرمودید رو X1خیلی خوب باشه و رو HD2 جواب نده.(البته شاید,شاید هم خیلی خوب جواب بده باید تست بشه.):11:
نصب که میشه ولی تو sms و ... حروف فارسی پس و پیش میوفته.نقل قول:
باید صبر کرد تا فارسی سازی خوب براش بیاد.