salamنقل قول:
بله میشه بازیهای قدیمیو اجرا کرد فقط بازیهاییکه زمان ال تی 2 خریده بودیو باید دوباره بخری تا اجرا بشن.فکر کنم از Gears 3 به بعد بود.(بازیهای xgd3 )
Printable View
salamنقل قول:
بله میشه بازیهای قدیمیو اجرا کرد فقط بازیهاییکه زمان ال تی 2 خریده بودیو باید دوباره بخری تا اجرا بشن.فکر کنم از Gears 3 به بعد بود.(بازیهای xgd3 )
سلام امیدوارم مشکلم اینجا حل بشه من میخوام وارد xbox live بشم کنسولمو jtag کردم آخرین آپدیت داشبورد رو نصب کردم ولی بازم وارد لایو نمیشه اگه بن شده باشم چطور آنبن کنم؟ ممنون :n16:
در قسمت test network connection هر چی میزنم xbox live رو تایید نمیکنه پیغامی هم مبنی بر اینکه بن شدم نمیده
jtag وقتی میکنی باید با live خداحافظی کنی شما نمیتونی انلاین بازی با کنسول jtag شدهنقل قول:
نه ... کسی که xbox تعمیر میکنه گفت کنسولی که ه-ک شده فقط در صورت jtag شدن میتونه وارد لایو بشه!!!
ببخشیدا ولی طرف هیچی بلد نبوده همچین حرفی زدهنقل قول:
وقتی کنسولو jtag میکنی باید به لایو goodbye بگی
سلام
آقا منم همین مشکل کینکت و آواتار رو دارم. . .
من با xeBuild_GUI_2.091 آپدیت کردم اما وقتی آپدیت کینکت و آواتار رو می ریزم دستگاه شناسایی نمی کنه
من نه dashlaunch دارم نه FSD
وقتی هم که وارد xex menu می شم تو قسمت دیوایس ها هارد کنسولم رو نشون نمی ده!! فقط "flash" و "usb0" رو نشون می ده.
حالا چی می شه؟! :n05:
دوستان -- همون jtag هست ؟
xbox بهتره jtag باشه یا نه بهتره نباشه ؟؟
من یه بدون jtag میخوام بخرم 4 گیگ مشکلی نداره با بازی ها ؟ یه هارد اکسترنال هم دارم 1 ترا . میتونم بازی بریزم تو هارد و بازی کنم ؟؟
سلام دوستان
من میخوام یه ایکس باکس بگیرم
یه جارو پیدا کردم تهران باهاش صحبت کردم میگه درایو لایتونه / کپی خوره / اورجینال
منم ازش پرسیدم جی تگه ؟ ( J Tag ) گفت نه جی تگ نیست لایتونه من که نفهمیدم منظورش چی بود
من فقط از چند نفر پرسیدم گفتن ایکس باکس با -- جی تگ بگیر که خیالت از بازی ها راحت میشه
میخواستم بپرسم فرق J Tag با این لایتون که میگه چیه ؟ راستی ازش پرسیدم اینی که شما میگید هارد میخوره و میتونم از رو هارد بازی کنم گفت آره مشکلی نداره
من فکر می کردم فقط جی تگ اینکارو می کنه
میتونید لطفا منو بطور کامل راهنمایی کنید تا من یه دستگاه خوب بگیرم راستش من هدفم این بود یه ایکس باکس 4 گیگ بگیرم با یه هارد 1 ترا اکسترنال
پیشاپیش ممنون
ویرایش : همین الان از یکی از دوستام شنیدم که می گفت -- لایتون ( LT ) که اون فروشنده بهم گفت هارد رو پشتیبانی می کنه اما برای جارای بازی بازم نیاز به دیسک بازی هست اما -- جی تگ ( J Tag ) نیازی به دیسک نداره و به راحتی میشه بازی هارو روی هارد ریخت و بازی کرد ولی بازم گفت که مطمئن نیست و بهتره از کسای که دیگه واردتر هستن بپرسم
بجای دوتا خط تیره کلمه ه/ک رو در نظر بگیرید
دوستان من حدودِ ۱سال و نیمِ پیش یه Xbox 360 Slim 250 gig گرفتم و به جرات میتونم بگم شاید ۱۰ بار روشنش
کردم،Lt3 هم هستش و میخواستم ببینم اگر بخوام بفروشم حدودا چند قیمت بدم؟
مشکلی نداره،میتونید بازی ها رو بریزید تو هارد و از دستگاه Jtag شده اجرا کنید..........نقل قول:
اما اجرا از روی دیسک و با درایو های LT بسیار راحت تر و کم دردسر تر هستش.............
اون دوستتون که توی ویرایش نوشتید کاملا درست گفتن...............نقل قول:
سوال دیگه ای دارید بفرمائید................
بین 700 تا 750..................نقل قول: