جونم براتون بگه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز بعد از ظهر با یکی از بروبچ قرار گذاشتیم بریم یه دوری بزنیم ببینیم دنیا دست کیه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار شد من برم در خونشون دنبالش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه ...
منم ماشین باباهرو برداشتمو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم در خونه دوستم
زنگ در خونشون رو زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اومدم نشستم تو ماشین تا بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که حواسم جای دیگه ای بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اصلا تو این دنیا نبودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یهو دیدم در ماشین باز شد و یه خانم متشخص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشست تو ماشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته به چشم خواهری نگاش کردما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
گفتم : سلام خانم امری داشتید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت: حرکت کن برو به سمت نوبهار (یکی از خیابون های کرمانشاه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم که داشتم شاخ در میاوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم خانم حالا چرا اونجا ؟ ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یهو پرید وسط حرفم و گفت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما همیشه مسافراتون رو اینقدر سوال جواب میکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم: خانم مگه من مسافرکشم خواهشا بفرمایید بیرون من منتظر دوستم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین موقع بود که دوستم از خونه اومد بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یهو از ماشین پیاده شدم و به دوست گفتم مثل اینکه این دختره وضعش خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون سوار ماشین شده و میگه بزن برو
واااااای یهو دوستم با عصبانیت به من گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ا ح م ق (البته دور از جونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اون خواهرمه منتظره تاکسی سرویسه فکر کرده توییییی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دیدم بدجور خراب کردم
فقط حدودا نیم ساعت از دوستم و خواهرش عذرخواهی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]