واسه 09 هم همینطور بود دیگه ! ولی من مجانی گرفتم !نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
واسه 09 هم همینطور بود دیگه ! ولی من مجانی گرفتم !نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه توی 09 هم نمیشد با امتیازی که از چالش ها به دست می آمد از شاپ خرید ورزشگاه رو وآنلاک کرد. الان منظور چیه یعنی توی 10 توی شاپ بازی برای آنلاک کردن موجوده؟ یا باید با کریشن مستر فعال کنیم؟
سلام؛
خبر خيلي جديد:
حركت 360 درجه براي PC و Wii هم Available هست.
سلام؛نقل قول:
اينو راتر گفته و فكر كنم هم فقط در نسخه نكست موجود باشه!:41:
اشتباه شد پاک بشه لطفا
من که نگرانیش رو ندارم در عرض 2 ثانیه با کریشن مستر رو میشه وارد بازی کرد Hidden هست وگرنه کلش موجوده توی دیتابیس
جانم شما FIFA 09 رو كنسول انجام بده بعد ميتوني منتظر pes 2010باشي:8:نقل قول:
درسته نباید جواب بدم ولی می خوام روشن شی!! ببین دوست عزیز در این که فیفا نکست تو چند سال دهنه کونامی و فوتبال های مسخرش رو سرویس کرده شکی نیست، شما میتونی با مراجعه به سایت های GamseSpot و IGN و با یه سرچ کوچولو رنک ها رو پیدا کنی، امسال هم فیفا نکست باز سره.نقل قول:
منبع ؟!نقل قول:
باید توجه کنید که EA پول رو دوست داره و شاید به همین خاطر بخواد هواداران رئال رو حسابی بچلونه!!! پس این استادیوم نه تنها فری نیست بلکه خیلی هم اسی هست
مسعود جان زحمت خبرش رو کشید که این استادیوم به صورت فری قابل دریافت خواهد بود !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
EA Sports همچنین اقدامی بزرگی رو در وارد کردن استادیوم سانتیاگو برنابئو انجام داده که این استادیوم به محض انتشار بازی به صورت یه DLC مجانی در دست رس خواهد بود. بر اساس گفته ی Rutter , اقدام برای گرفتن استادیوم برای بازی طول کشید ولی ما خوشحالیم که اون رو به صورت رایگان عرضه خواهیم کرد.
احتمالا سوالم حالتون را به هم بزنه :دی پیشاپیش عذر خواهی
آقا این یکی هم نکست جنریشن نیست؟؟؟؟؟ :(
کی میاد این بازی؟
حس و وقت خوندن تاپیک نبود!
شرمنده !