ممنون عزیزنقل قول:
فقط لینکی نداری از این ؟ من سرچ کردم چیز به خصوصی پیدا نکردم اصلا کلا طرز اضافه کردن تلفظ با صداهای مختلف به بابیلون چیه ؟ :40:
Printable View
ممنون عزیزنقل قول:
فقط لینکی نداری از این ؟ من سرچ کردم چیز به خصوصی پیدا نکردم اصلا کلا طرز اضافه کردن تلفظ با صداهای مختلف به بابیلون چیه ؟ :40:
خواهش می کنم دوست من:11:نقل قول:
من از طریق MS CLEAR TYPE فعالش می کنم یه خورده فعال کردن روبات MICHAEL سخته ، صبر و حوصله می خواد ولی به فعال کردنش می ارزه تلفظ خوبی داره.
موفق باشی دوست من:11:
ببخشیدمن وقتی بازی میکنم کنترل و راست کلیک با هم میزنم از بازی خارج میشم این حالت اعصاب منو خراب کرده !
هم بابیلونو میخوام هم این مشکلشو نمیدونم چجوری حل کنم !
سلامنقل قول:
به بخش Configuration برو و در سربرگ Activation روی Change کلیک کنید و دکمه ی ترکیبی انتخابی خودتو برای باز شدن بابیلون فشار بده و پنجره رو Close کن. مطابق عکس :
موفق باشید :40:
سلام
من نمیتونم گلاسری ها بابیلون رو دانلود کنم.برای نمونه این لیتک دیکشنری ویکیپدیاست که دانلود نمیشه
حتی دیکشنری های فارسی رو هم نمی تونم دانلود کنم.کد:http://www.babylon.com/free-dictionaries/reference/encyclopedias/Wikipedia-English---The-Free-Encyclopedia/50468.html
من از بابیلون 8 استفاده میکنم
من بابیلون 9 رو دانلود کردم.
ولی صدایی که کلمه ها رو تلفظ میکنه یه صدای مردونه و خیلی نامفهوم شده!
چجوری می تونم صدای تلفظی رو مثل ورزن قبل کنم که یه صدای زنونه و واضحی بود؟
شما اون بالا از منیو ، CONFIGURATION رو بزن و بعد به تب MISCELLANEOUS برو و تو قسمت آخر (SAY IT SETTINGS) قسمت VOICE رو انتخاب کن و صدای زنونه رو انتخاب کن در ضمن می تونی سرعتش رو هم با SPEED کم و زیاد کنی که واضح تر بشه.نقل قول:
موفق باشی:11:
توی اون قسمت رفتمنقل قول:
ولی دو گزینه بود فقط یکی English و یکی هم More Languages
روی more languages که کلیک کردم هدایت شدم به این صفحه وب که خرید امن به صورت انلاین بود و از صدا توش خبری نبود!
جایی نیست که صداهای مختلف بشه دانلود کرد و به بابیلون اضافه کرد؟
کسی تونسته گلاسری ها رو دانلود کنه؟نقل قول:
سلام دوستان
نمیدونم چرا چند وقتیه تو این نرم افزار بابیلون وقتی فارسی تایپ میکنم برای این که معادل انگلیسشو پیدا کنم ، زبان فارسی بصورت مربع هایی به شکل زیر نوشته میشه !!! لطفا دوستان راهنماییم کنند تا این مشکلمو برطرف کنم .
خیلی ممنون و موفق و پیروز باشید