4 دقیقه مقایسه i8910 HD با M8910 PIXON12 از Eldar Murtazin :
مخلصیم .کد:http://mobile-review.com/review/image/samsung/m8910-cam/video/video.flv
4 دقیقه مقایسه i8910 HD با M8910 PIXON12 از Eldar Murtazin :
مخلصیم .کد:http://mobile-review.com/review/image/samsung/m8910-cam/video/video.flv
بله جناب نینجا خیلی زحمت میکشن من فقط گفتم انتظار نداشته باشید از امنیا اچ دی به اندازه ان97 تعریف کنه چون ته قلبش از سامسونگ بدش میاد :21: ما مخلص نینجا جانم هستیم :10:نقل قول:
آقا مهران هم نکات خیلی دقیقیو میگفت ولی فقط x1 داشت الان ببین آریان جان که هم امنیا داره و هم x1 و واقعاً هیچ تعصبی نداره بازم نکات دقیقیو میگه ولی هیچ کس حرفشو قبول نداره و ممکنه اینم مثل مهران دیگه به فروم نیاد
چه کسایی میگن باتری i8510 بده : کسایی که فقط گوشیرو دیدن...کسایی که فقط شنیدن...کسایی که داشتن ولی اصلاً باهاش ور نرفتن تا ببینن مشکلش حل میشه یا نه و اصلاً آپدیت نکردن...بعضیها که همش از بدی سامسونگ میگن(ava uk ) و خود شما
چه کسایی میگن باتریش خوبه : کسایی که دارن...کسایی که اپدیت کردن... کسایی که نکاتی رو که گفتیم انجام دادن
شما اصلاً آپدیت کردی ببینی درست میشه ؟
شما فقط شنیدی باتریش بده ما الان 5 ماهه این گوشیرو داریم و میدونیم چجوریه
نینجا جان داشت ولی اصلاً با گوشیش ور نرفت تا یه راهی پیدا کنه
تو موبایلستان طرف میگه 8510 داره و تو نور افتاب اصلاً خوب نیست در حالی که تو نور افتاب هیچ مشکلی نداره...:13:
دقیقاً یکی از همون کسایی که بین ان95 و ان96 مونده بود arankhan بود که الان 8510 خریده ازش بپرسید راضیه یا نه
یه نفر دیگه هم بود اقای yazdankhah اول یه 8510 خرید و با 200 تومن ضرر فروخت فقط به خاطر ضعیف بودن باتری همون موقع خیلیا ریختن که اره این گوشی باتریش بده ولی بعد یه 8510 دیگه خرید و الان میگه هفته ای 2 بار گوشیشو شارژ میکنه ولی هیچ کس از شماها نیومد نظری بده پس لطفاً...
شما یه پست از من بیار که گفته باشم 320 تومن بزار رو پولت...
نتیجه همه این حرفا اینه که وقتی طرفدارای نوکیا کم میارن عیب بیخود رو گوشی های سامسونگ میزارن:27:
سلام به همگی .
حسن جان اتفاقاً من خوشحالم که طرفداران نوکیا میان گیر میدن :دی این نشون میده سامسونگ چقدر در یه مدت کوتاه پیشرفت داشته که الان سرگوشیهاش اینقدر بحثهای جالب میشه .
من داداشم INNOV8 داره خوشبختانه نه آپدیت کرده نه کار خاصی انجام داده ولی گوشیش هر 4 روز یکبار شارژ میکنه .
خودم F480 دارم و هر 5 روز یکبار و گاهی 7 روز یکبار شارژ میکنم .
یه ضرب المثل شنیدی ؟ :دی میگه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه وی وی :دی
مخلصیم .
من گفتم فکر کنم شما بودی که اون پسترو دادینقل قول:
پس قبول داری که ال سی دیش بهتره..یه نفر تو موبایلستان گفته بود که چمیدونم ال سی دیش ضعیفتره و... که من فکر کردم شما بودی (شرمنده) حالا اگه شد پیداش میکنم
ببین الان هنوز 8910 نرسیده دستت میگی تاچش باید زانو بزنه قبول کن ته قلبت از سامسونگ بدت میاد دیگه :20:
بیخیال
منتظر معایب ان97 هستیم !
حالا لطفاً وقتی 8910 رسید دستت اگه باتریش بد بود سریع نفروشش یکم باهاش ور برو آپدیت کن ببین چی میشه
سلام بر همه دوستان عزیز.
به نظر من دعوا تو انجمن بخاطر تعصب واسه برندی فایده نداره و فقط باعث میشه دوستیمون به همدیگر بخوره.
به هر حال از همه دوستان عزیز و بخصوص sogol6561(رضا) و حسن جان خواهش میکنم بحث رو همین جا تموم کنند.
راستی حسن جان گوشی هم رسید دستم تا دقایقی دیگر عکسهاش آپلود میشه.
قربان شما.:40:
نینجا جان آپدیت یادت نره . هم سرعت گوشی بیشتر میشه هم صدای فیلمبرداریش .
کلا یه ریویو پرملات بذار تا روی این Eldar و GSMArena کم بشه .
مخلصیم .
سلام من خودم n78 دارم اما بدون تعصب میگم 8910 یه شاهکاره .
شما به جی اس ام آرینا زیاد توجه نکنید تو سایت my-symbain.com یه مقایسه تخصصی بین 8910 و 97 گذاشته که به طور تخصصی به معماری پردازنده ها. جی پی اس . و باتری و دوربین گذاشته
از نظر سخت افزاری که 8910 دو سرو گردن بالاتر از 97 هست به علاوه GPS این گوشی هم قوی تر از 97 هست
من فکر کنم سامسونگ همیشه بهترین ال سی دی ها رو برای موبایل میزده
همچین باتریش هم حداقل یه روز و نیم دوم میاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر بی خیال بابا سونی اریکسون 1 روزه آپدیت نمی کنن حالا نینجا بیاد 8910 نگرفته آپدیت کنه:د ی !!!!!!!!نقل قول:
نینجا جان آپدیت یادت نره . هم سرعت گوشی بیشتر میشه هم صدای فیلمبرداریش .
نینجا جون هر چند که میدونم کارت درسته و استادی ولی 2 تا مسئله تو این 8910 میتونه آزاردهنده باشه یکی باطری و اون یکی هم تایپ
اگه در رابطه با این مسائل بیشتر توضیح بدی عالی میشه
سلام دوستان.
البته یه چیزی در مورد این i8910 بگم که قرار بود برام نسخه 16گیگ بیارن ولی 8 گیگشو اوردن منم لازم دونستم یه رم 16 گیگ براش بگیرم.
توضیح اینکه رم 16 گیگ رو روش اشانتیون نمیدن.:31:
عکسهایی از این ابر قدرت که واقعا هم ابر قدرته.:10:
دوستان باطری شارژ بشه میام خدمتتون.
فعلا.:11:
اقا دمت گرم
حالا که بحث شارژ شد اول از همه بگو چقدر طول میکشه شارژ بشه ؟
بعد اگه میشه با شارژر ان97 شارژش کن ببین زودتر شارژ میشه یا نه
شارژرش چند میلی آمپره ؟
شارژر ان97 چند میلی آمپره ؟
یه سوال متفرقه : از اون شارژرای اشانتیون ان97 تو بازار گیر نمیاد ؟