-
دوستان......خواهشا با لحن مناسب انجمن صحبت کنید.......و توهین نکنید....
و اینکه ما با پست ها و مطالب مفید هیچ کاری نداریم....پستهایی که اخیرا ارسال شد و تعدادش هم کم نبود.....همه خارج از چارچوب و قوانین انجمن بود.......
تاپیک به مدت چند روز بسته میشه......تا این شور و هیجان کاسته بشه......
با تشکر
-
سلام دوستان.......
تاپیک بازگشایی شد.......سعی کنید مثل سابق...مطالب و موارد مفیدی رو ارائه کنید و اسپم ندید....
با تشکر:n01:
-
چرا این تاپیک خوابیده؟بچه ها بیشتر سر بزنین کارهایی که انجام میدین برا این موضوع در میون بذارین خودم اولیش:
من هنوز دارم قرص های اعصاب رو مصرف میکنم وادامه میدم.....وفعلا به پیشنهاد دکترم که تا 6ماه ادامه دادم حالا هم ادامه میدم....سوالی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام من این مشکل شماکه فکرمیکندم سندروم روده ست 7سال دارم 3ساله که باچندقرص 80 درصدخوب شدم خداروشکر ولی روی ذهنم تاثیربدی گذاشت
-
من يكي دو صفحه آخر رو نگاه كردم چه حرف هاي عجيب و غريبي ديدم.
توي ايرانيا مهمترين عامل نفخ و صداي شكم نوع تغذيه است.
سرطان ديگه چه صيغه ايه !
در ضمن دوستي توصيه به مصرف كم مايعات كرده بود كه يك روش كاملا غلط و بدون سود هست كه مشكلات فرآوان از جمله كليوي پيش مياره.
كلا وقتي مريضي مياد بيمارستان يكي از اولين اقدامات هيدراته كردن (دادن مايع) هست.لطفا تفكرات غلط رو باب نكنيد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
-
سلام.
بنده بر اساس اطلاعاتی که خودتون دادید درباره این مشکل توضیح میدم.
به گروهی از علائم شكمی فوقانی مثل درد، ناراحتی، احساس پری، نفخ، سیری زودرس، آروغ زدن، سوزش سر دل (Heartburn)، رگواژیتاسیون یا به طور ساده سوء هاضمه یا Indigestion اطلاق میگردد.سوء هاضمه در 20% بالغین اتفاق میافتد و از شایعترین شكایات طبی است. اختلالات ارگانیك زیادی سبب سوء هاضمه میشوند. گذشته از برخی موارد سوء هاضمه که به سبب بیماریهای مختلف بوجود می آیند، نزدیک به 70 درصد از موارد سوء هاضمه بدلیل عملکرد نامناسب دستگاه گوارش هستند. بهترین داروهای گیاهی موثر در سوء هاضمه شامل: این داروها هستند:1- كارامین (Caramin): ضدنفخ، درمان علامتی سوء هاضمه ، اشتهاآور.2- گاسترولیت (Gastrolit): درمان سوء هاضمه، نفخ، درد شكم، هارت برن و تغییر حالت اجابت مزاج (درمان علامتی IBS).3- گل گریپ (Gol-Gripe): درمان سوء هاضمه و دردهای ناشی از نفخ.4- گریپواتر (Gripe water): درمان سوء هاضمه و دردهای ناشی از نفخ.5- منتا (Mentha): ضدنفخ، دفع اسپاسم و درد دستگاه گوارش.6- سوپرمینت (Supermint): Oral Drop درمان سوء هاضمه، ضد نفخ.7- پودر كارمیناتیف دینه (Carminatif Dineh): درمان سوء هاضمه، نفخ و دل دردهای ناشی از آن.8- كاراوی میكچر (Caraway mixture): رفع سوء هاضمه و نفخ و درد ناشی از آن در نوزادان و كودكان.9- كارمینت (Carminet): ضد نفخ و اسپاسم گوارشی، تسكین دردهای سوء هاضمه، محرك هضم.10- افشرة نعناع (Mint drop): ضد نفخ، رفع تهوع، هضم كننده غذا.سایر داروهای گیاهی موثر در درمان سوء هاضمه شامل: قطره خوراكی بابونه، افشره زیره، افشره شوید، افشره ترخون، افشره رازیانه، منتازین، اسانس آویشن، بابونه، افشره كاكوتی، اطریفل، كاكره، چای بابونه، دیلسان.
-
سلام،
من حالم خیلی بهتر شده، حیفم اومد نگم چی شد که بهتر شدم.
بعد از مصرف قرصا همونطور که انتظار میرفت موقتی بودن و دوباره همه چی برگشت سر خونه اول اما دیگه به خودم قول دادم از دارو های شیمیایی استفاده نکنم، بعد از اون ماه های زیادی طول کشید و منم خیلی راه ها رو امتحان کردم بهترم شدم اما نتیجه ای که میخواستم نشد.
یک ماه پیش بود که مادرم از زیره سبز برام چایی درست کرد منم پیش خودم گفتم اینم امتحان کنیم ببینیم چی میشه که در کمال تعجب جواب داد و من بعد از چند روز خیلی بهتر شدم الان یه هفتس دارم مخلوط چای زیره سبز و سیاه مصرف میکنم میتونم بگم از روز اولم هم بهتر شدم:n02:
قبل از اینم برای صدای شکم هر روز وقتی بیدار میشدم یک چهارم چای خوری سیاه دانه با یک چهارم عسل طبیعی مخلوط میکردم و میخوردم بصورت موقتی یه شش ساعت خوب میشدم اینم گفتم شاید بدرد شما خورد البته الان دیگه مصرفش نمیکنم
اینم لینک چند تا سایت که مطمئنم برای همتون مفیده حتما بخونید و مواد مورد نیاز رو از عطاری ها بخرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای یبوستم اگه مزمن نباشه لینک پایین خوبه اگه نه یبوست مزمنه که اکثرا هم همیطورن میتونه بهترتون کنه
اگه بهتر شدین منو هم دعایی کنید ممنون میشم.:n16:
-
خیلی ممنون
منم از دیشب شروع کردم چایی زیره بخورم . امیدوارم واسه ما هم جواب بده ...
توکل به خدا ..
-
سلام دوستان
ببخشید نمیدونم جای مطرح کردن مشکلم اینجاست یا بهتره تایپیک جدید ایجاد کنم بهمین خاطر ببخشید دیگه .
من دو ماهیه که وقتی شیر میخورم دلم بشدت تا 2-3 ساعت درد میگیره ، با شیر کم لاکتوز و کم چرب ، نیم چرب ، کیسه ای و .... امتحان کردم ، قبلا اصلا اینطوری نبودم .
همیشه هم صبحا (حدودا ساعت 7-8 ) میخورم .
چه مشکلی پیدا کردم ؟
-
نفخ و غرغرشکم
نفخ شکم یک شکایت شایع است که اعلب مقصر آنرا زیاد بودن گاز در روده ها می دانند. معمولاً در افرادی که سندرم روده تحریک پذیر دارند دیده میشود. در این سندرم روده ها به اتساع حساسیت زیادی دارند و حتی مقادیر طبیعی گاز یا محصولات گوارشی در آنها موجب ناراحتی میشود. در این افراد چون حرکات دستگاه گوارش ناهماهنگ است، محتویات گوارش بر اساس نظم خاصی به سمت پایین هدایت نمیشوند و همین امر موجب ناراحتی آنها میشود. تحقیقات نشان داده است که وقتی مقادیر کمی گاز وارد روده افرادی که سندرم روده تحریگ پذیر دارند، بشود آنها بشدت احساس درد و نفخ شکم می کنند، در حالیکه وقتی همان مقدار گاز و یا حتی بیشتر از آنرا وارد روده سایر افراد کردند، بخوبی تحمل کردند و هیچ ناراحتی نداشتند. اینکه چگونه اتساع روده به شکل نفخ شکم بروز پیدا می کند ناشناخته می باشد. نفخ شکم همچنین می تواند بدلیل مصرف غذا های غنی از چربی که تخلیه معده را به تاخیر می اندازند، ایجاد شود.نفخ شکم اغلب همراه با اتساع شکم می باشد، بنابراین فرد مجبور است دامن یا کمر بند خود را شل تر نماید. این مسئله بدلیل شل شدن عضلات شکمی است که بطور ناخود آگاه جهت تسکین ناراحتی ایجاد میشود. این اتساع معمولاً موقع دراز کشیدن یا موقعی که فرد عضلات شکمی خود را منقبض کند از بین می رود.درمان نفخ شکم مشکل است ولی فهمیدن و درک علل ایجاد کننده آن می تواند کمک کننده باشد. غذاهایی که حاوی مواد پر فیبر هستند در بعضی افراد سبب نفخ شکم میشوند ولی با گذشت نفخ بهبود می یابد اما در بعضی افراد غذا های پر فیبر ممکن است نفخ شکم را تسکین دهد چون فیبر ها آب داخل روده را جذب می کنند و به آهستگی روده را متسع می کنند و همین مسئله باعث میشود از حرکات ناهماهنگ روده که یکی از علل نفخ شکم می باشد، پرهیز شود. استرس و اضطراب می تواند روده را تحریک پذیر نماید. این استرس ممکن است عاملی برای نفخ شکم باشد.بعضی افراد با مصرف زغال چوب فعال شده یا داروهایی که حاوی سایمتیکون هستند، احساس بهبودی می کنند. پرهیز از غذا های باددار ممکن است کمک کننده باشد. در صورت نفخ شدید به پزشک خود مراجعه نمائید. نفخ شکم می تواند بدلیل بیماری دیگری مانند کرون یا تومورهای روده نیز باشد که البته این بیماریها با علائم دیگری نیز همراه می باشند و لازم است توسط پزشک ویزیت شوید.
صدای غرغر شکم
صدای غرغر شکم یا افزایش صداهای شکم وقتی ایجاد میشود که محتویات مایع و گاز داخل روده، بدلیل انقباضات شدید روده در هم آمیخته میشوند. این حالت ممکن است بدلیل گرسنگی یا بدلیل اضطراب و یا نرس ناگهانی ایجاد شود و در سندرم روده تحریک پذیر شایع می باشد.صداهای غرغر زیاد از روده, ممکن است در انقباض شدید روده در بعضی بیماریهای روده مانند بیماری کرون یا انسداد روده نیز بوجود می آید در این موارد علائم دیگری نیز وجود خواهند داشت که ویزیت توسط پزشک را الزامی می نماید.
منبع http://fa.surgeryclinic.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=61:bl oating--rumblings&catid=32:1389-10-23-15-24-16&Itemid=26