[quote=siavash_g84;4364042]سلامنقل قول:
قربونت بشم من!
به فاروم خوش اومدی :10: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :46:
حالا منظورت از این نقل قول من چی هست خوش تیپ؟
شاد و پیروز باشی :40::10:
[quote=siavash_g84;4364042]سلامنقل قول:
قربونت بشم من!
به فاروم خوش اومدی :10: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :46:
شاد و پیروز باشی :40::10:
:eh::eh::eh::eh::eh::eh::eh:نقل قول:
سلام
قربونت بشم من!
به فاروم خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد و پیروز باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریوش جان قرصاتو نشسته خوردی یا واستاده! :دی از خودت نقل قول میزنی؟!
هیچ کدوم مایکی جون! قرصامو خوابیده خوردم!!! :دی :16:نقل قول:
بابا در پست پیش از من، سیاوش نامی یکی از نخستین پست هام رو نقل قول کرده بود. من هم می خواستم بفهمم چرا... حالا این که این VBulletin چرا کد رو چپکی فهمیده و من رو نقل قول زده به جای سیاوش خان؛ الله و اعلم!!! :27:
با سلام خدمت بزرگان ويوتي
چند تا سوال مهم داشتم كه فكر ميكنم سوال خيلي ها باشد :
1- فريم وير جديدگوشي چطور بايد روي گوشي ريخت وآيا خودمان با كامپيوتر در خانه ميتوانيم و اگر كسي ميداند روش آن را شرح دهد.
2- آيا اين كار براي گوشي ضرري هم دارد؟
3- از كجا ميشود آن را (آخرين ورژن ) دانلود نمود؟
دوستان خواهشن کمک اومدم تم نصب کنم تمام مراحل داشتم می رفتم یه دفعه برقا رفت گوشیم که همینجوری زرد مونده هیچ بک آپ ام هم پرید خواهش می کنم یکی کمک کنه........:41:
نقل قول:
برو تو صفحات قبل رو بگرد فكر ميكنم بچه ها بكاپ آماده گذاشته اند برو دانلود كن و گوشيت رو با آن ريست كن
نقل قول:
سلام عزیز
1. با کمک برنامه آپدیتر، فرمویر دانلود شده و روی گوشی ریخته شده و عملیات فلش به خوبی آغاز می شود...
2. معمولا نه
3. در سایت سازنده
شاد و پیروز باشی :10:
با سلام
من تقويم شمسي را رو ويوتي كا اي 990 ريخته ام
اين تقويم در صفحه اصلي هست
وقتي دسكتاپ را عوض ميكنم
ساعت بهمراه تقويم حذف ميشند
البته طبيعي هست
حالا چند تا سوال
1- آيا تقويمي شمسي هست كه در دسكتاپ دوم نيز نمايان شود ؟
2- آيا تقويم موجود كه هست ميشه بزرگترش كرد ؟
چون اين تقويمها كوچيك هستند
چقدر دلم برای این تایپیک تنگ شده بود .زمانی من اصلا به عشق این تایپیک عضو این سایت شدم.و خیلی از پست هام تو این تایپیک بوده.درکنار دوستان و بزرگانی مثل داریوش .مجتبی و ... (که البته من در مقابل این دوستان عددی نبودم)این تایپیک تو فروم الجی و تو تایپیک های متعدد برای ویوتی ابهتی داشت یادش بخیر یا همه ویوتشونو عوض کردن یا اون اشتیاق سابق کم شده.
چقدر زود میگذره زمانی بود که مثلا دو سه روز نبودم کلی عذاب تحمل می کردم تا زمانی که کانکت میشدم و اولین صفحه هم این تایپیک رو باز می کردم.احتملا روزی میرسه که از طرف فروم به پست دهنده هشدار میرسه که از تاریخ اخرین پست کلی گذشته...
یادش بخیر.
حمید.دی
بله
گوشی مامانی بود
خدا رحمتش کناد :دی