نه نه نه اصلا اون مریدا ها رو معرفی نکن که قیمتش برای دوستمون زیاده. ولی آره این کنندله خوبه. دوست عزیز همین رو برو بخر شک نکن.نقل قول:
Printable View
نه نه نه اصلا اون مریدا ها رو معرفی نکن که قیمتش برای دوستمون زیاده. ولی آره این کنندله خوبه. دوست عزیز همین رو برو بخر شک نکن.نقل قول:
آقایون سلام
کسی در مورد تنه ها (آلیاژها)اطلاعات خاصی نداره مثلا 6061یا7003یا6063و...چیه همین طور درمورد نوع جوششون t6,t7و...اطلاعات خاصی نداره؟
در ضمن طبق مشاهدات من تنه های vivaوoverlord تقریبا ودر بعضی مواقع کاملا یکی اند مثلا تنه ی viva element با over lord fighter یکی است البته بازم نیاز به تحقیق داره:5:
اقایون من طرح تنه و مشخصات دوچرخم رو گذاشتم به نظرتون می ارزه همه یه عیدی هامو خرجش کنم ؟
در ضمن فکر کنم دو چرخه های viva bicycle بهتر از viva bike باشه نظر شماچیه؟
سلام دوستان
میخواستم ببینم شما وقتی میرین دوچرخه سواری لباس مخصوص میپوشین یا نه؟
اگه آره لباس باید چه ویژگیهأی داشته باشه؟قیمتش در چه حدوده؟
در مورد کلاه چی؟
ممنون:11:
ببین عزیز من تو همه چیز تقریبا فرق می کنند از ست دنده گرفته تا لاستیکنقل قول:
مثلا دوشاخه ساب 20 ، XCT 75 هست در حالی که دوشاخه ساب 40 RST Gila هست
راستی دو شاخه اون کنندلی که عکسش رو گزاشتم XCM هست که بعضی از مدل های جاینت هم از این دوشاخه روشون بسته .
ببین لباس خاصی که نمی پوشیم اخه ما حرفه ایی کار نمی کنیم . دوچرخه وسیله امد و شد ما و اگه هوا خوب باشه تفری تو کوه جنگل.نقل قول:
ولی در مورد کلاه از 6 تومان شروع می شه تا 400 تومان پیشنهاد cao cao یه کلاه 30 تومانی تایوانی یا چینی بود به نظر من هم همون خوبه. :20::11:
اره دوست عزیز حق با شما هست این 3 مارک خیلی از تنه هاشون شبیه به همه :نقل قول:
کنندل - ویوا و اورلرد
ببین تنه ایی خوبه که روش راحت باشی پس ببین کدوم یک از این تنه ها برات خوبه همون رو بگیر.نقل قول:
چقدر مقدار عیدی های شما زیاده :18::27:
اره داداش اگه سوار می شی ارزشش رو داره:11:
با سلام. لطفا یک دوچرخه خوب برای گشتن معرفی کنید پولم حداکثر 400 تومن هست. لطفا با قیمت و مشخصات بگید و اگه میشه دو سه مدل معرفی کنید.البته خودم مدل مریدا ساب 20 رو مد نظر دارم. این مدل چه سالی هست؟ تو کرج هم نمایندگی داره مریدا؟ ممنون میشم به همه سوالام جواب بدید؟
یادش بخیر یه زمانی دوچرخه داشتیم نو نو بودهنوز پنچر نشده بود تو راهرو آپارتمان طبقه آخر گذاشته بودمش بعد رفته بودم مدرسه و زمانی که برگشتم دیدم دوچرخه رو پیچوندن یه لیوان آب هم روش :31: فقط حسرتش به دل ما موند که این پنچر هم نشده بود :31:
سلام دوست عزیزنقل قول:
یه نگاهی به مدل های بالای همین صفحه که معرفی کردم بنداز :46:
مریدا ساب 20 هم خوبه . فکر کنم مدل سال های 2007 یا 2008 باشه از این بالاتر نیست مطمئنم :8:
قدت چقدره؟
کسی در مورد تنه ها اطلاعاتی نداشت استفاده کنیم