دوست عزیز پسورد فایل چیه ؟
Printable View
دوست عزیز پسورد فایل چیه ؟
آقای قهرمانی آیا 3360 سیستم 5.1 دارد یا خیر ؟
لطفا بفرمایید 5996 چه برتریهایی نسبت به 3360 دارد
پسورد کدوم فایل ؟نقل قول:
5996 و 5986 خروجی آنالوگ 5.1 هم دارند ولی 3360 خروجی آنالوگ multi Channel Audio نداره و باید با خروجی دیجیتال کواکسیال و یا HDMI صدای چندکانال ازش بگیرید. اغلب سینماهای خانگی ورودی دیجیتال کواکسیال دارند و از این بابت مشکلی ندارید. اما اگر از اسپیکرهای معمولی استفاده میکنید که فقط ورودی آنالوگ صدای چندکاناله دارند بهتر هسته 5996 یا 5986 بخرید.نقل قول:
همون نرم افزاری که صفحه قبل گذاشتی !!نقل قول:
پسورد کدوم فایل ؟
فرقش فقط همینه ؟؟نقل قول:
5996 و 5986 خروجی آنالوگ 5.1 هم دارند ولی 3360 خروجی آنالوگ multi Channel Audio نداره و باید با خروجی دیجیتال کواکسیال و یا HDMI صدای چندکانال ازش بگیرید. اغلب سینماهای خانگی ورودی دیجیتال کواکسیال دارند و از این بابت مشکلی ندارید. اما اگر از اسپیکرهای معمولی استفاده میکنید که فقط ورودی آنالوگ صدای چندکاناله دارند بهتر هسته 5996 یا 5986 بخرید.
1 - تفاوتهای دیگر 3360 و 5996 در چیست ؟
2 - چرا اینقدر اختلاف قیمت زیاد است ؟
3 - این دستگاهها ساخت کدام کشور هستند؟
ساخت مالزی شاید الان چینی هم باشه.نقل قول:
اختلاف قیمت کاذب هست. به خاطر اینکه 5996 کمیاب هست و کمی هم قدیمی شده. و تفاوت عمدش هم با 3360 همون خروجی چندکاناله ی آنالوگ هست.
مطمئنی پسورد داره ؟ دانلودش کردی؟ جایی که لینکش رو قرار داده هیچ پسوردی ذکر نکرده.نقل قول:
چک کنید اگر پسورد داره یا پسوردش رو تا آخر شب پیدا میکنم و میذارم و یا فایلش رو خودم براتون آپلود میکنم.
میتونید از اینجا هم دانلود کنید :
کد:http://www.free-codecs.com/SubtitleCreator_download.htm
با سلام
با مراجعه به سايت فليپس متوجه شدم مدلهاي يكسان با پسوندهاي مختلف موجود بوده كه از لحاظ مشخصات نيز داراي تفاوت نميباشند.
خواهشمندم در صورت امكان معني پسوندهاي مذكور و اينكه در ايران كدام مدل موجود ميباشد را بيان كنيد
متشكرم
بله با پسوندهای متفاوت هستند ولی امکانات سخت افزاری مشابه دارند. مثلا:نقل قول:
DVP5996K/51
DVP5996K/93
DVP5996K/94
DVP5996K/96
DVP5996K/98
تا اونجا که من اطلاع دارم فقط از بابت DVD-Region و ورودی برق تفاوت دارند (120 و 220 ولت). بطور مثال مدلی که به هند صادر میشود با مدلی که به ایران ارسال میشود پسوندشون تفاوت داره.مثلا برای ایران با پسوند 98 صادر میشه.
قهرمانی جان فایل رار شما پسورد نمیخواد ! بلکه فایل داخلیش که باز یه فایله رار هست پسورد میخواد
من خودم دانلود کردم ! توی سایتی که برای پسورد داده بود هم رفتم ولی باید یه سری آفرز برای گرفتن پسورد انجام میدادی
من اسم فایلتون رو سرچ کردم و از یه سرور دیگه دانلود کردم !
تشکر بابت اسم برنامه :دی
راستی یه سوال ! فک کنم یه جا گفته بودین با یکدوم از این مدلای فیلیپس میشه از روی دی وی دی روی فلش یا هارد ریخت !