به خدا منم نمی دونم این بخش چطوری فعال میشه ولی من نظرم را گفتم و فهمیدم که نظرم اشتباه بود.نقل قول:
یعنی ممکنه این باگ باشه؟؟؟
Printable View
به خدا منم نمی دونم این بخش چطوری فعال میشه ولی من نظرم را گفتم و فهمیدم که نظرم اشتباه بود.نقل قول:
یعنی ممکنه این باگ باشه؟؟؟
نقل قول:آره اون که گفتی پایینه ولی چون فصل های قبل هم پایین بود و اخراج نشدم فکر نمی کردم از اون باشهنقل قول:
البته جالبه که قرارداد رو قبل از اخراج به خاطر عملکرد خوب و نتیجه گیری خوب تمدید می کنند
راستی در قسمت budget این cash به چه معنایی هستش و اصلا پولش کجا خرج میشه و آیا میشه از اون پول برداشت کرد؟
going on public رو هم نمیدونم چیکار میکنه خواستم امتحان کنم که قبلش اخراج شدم :20:
cash که فکر کنم کل پول هایی باشه که می تونی خرج کنی و بورس را هم که باید سه سال متوالی در باشگاه باشی...نقل قول:
دوستان عزیزکسی هست این پچ 1و2وکرک برای اخراج نشدن برای من بفرسته؟ ،اگه بخوام ازکافی نت دانلود کنم خیلی دردسره بااین حجم !
آدرستو به صورت كامل بذار تا برات پست كنم:20:نقل قول:
چه جوري ميشه شماره بازيكنهاي تيم رو عوض كرد؟
ببخشید که اینجاجواب میدم آخه امکان ارسال پیام خصوصی رو ندارم (چون بیشتر مطالعه کردم تاپست بزنم )ولی شما پولش رو نمیخوای بالاخره هزینه ارسال و .....،طریقه پرداخت هزینه رو معین کن عزیز.نقل قول:
سلام بچه ها
من تا حالا این fifa manager رو بازی نکردم میخوام بدونم بازی قشنگی هست یا نه ؟
سوال دیگم این بود که این بازی قشنگ تره یا real madrid-the game ؟
مقسی
تعداد پستهات رو به 10 برسون تا بتوني پيغام خصوصي بدي.تو آدرست رو بفرست بقيه رو وللش:20:نقل قول:
قشنگ...عاليه.اگه بازي كني معتادش ميشي.نقل قول:
به نظر من در اين سري بازيها اين بازي نظير ندارهنقل قول:
سوال دیگم این بود که این بازی قشنگ تره یا real madrid-the game