می خواستم به پرسم که چرا آنتن gpsتو گرمین garmin اینقد ضعیف است؟ میخواستم ببینم عادی ؟
اگه عادی نیست بگین باید چه کار بکنم که مشکلم حل بشه؟ با تشکر
Printable View
می خواستم به پرسم که چرا آنتن gpsتو گرمین garmin اینقد ضعیف است؟ میخواستم ببینم عادی ؟
آنتن GPS دیگه چیه ...!نقل قول:
اگه منظورتون سیگنال هست که به محیطی که توش هستین بستگی داره ...!
آخه اولا خیلی خوب بود آنتن garmin تا 4و 5 هم می آمد اما الان تا 3 بیشتر نمی آید. جایی که هستم هم یکی است از نظره مکانی هم جام یکسان است . می خواستم ببینم میشه کاریش کرد؟ یی آدیه
نگران نباشید ...! به مساعد بودن هوا هم بستگی داره ...! حالا وصل که میشه به سرور ؟؟نقل قول:
آخه اولا خیلی خوب بود آنتن garmin تا 4و 5 هم می آمد اما الان تا 3 بیشتر نمی آید. جایی که هستم هم یکی است از نظره مکانی هم جام یکسان است . می خواستم ببینم میشه کاریش کرد؟ یی آدیه
اون انتن که دوستمون میگه منظور ماهواره های پیدا شده هست که با خط نشون میده که به چندین چیز بستگی داره......
هوا.
زیر سقف بودن یا نبودن .
درحرکت بودن یا نبودن و وضعیت خود گوشی...
آره وشل میشه.اما همون طور که گتم خیلی ضعیفه.من که گفتم شرایط مکانیم یکسان است اما قبلن ماهواره های بیشتری رو پیدا می کرد.میشه وضیت گوشه رو توضیح بدهید که چه جور باید باشه؟ با تشکز از دوستان
فکر نکنم شرایط گوشی شامل حال شما بشه اخه اینجور که معلومه گوشیتون نو هست و خوب ورزن جدید اثین شرایطی که میگم واسه گوشیهای اپدیت نشده و یه کم از نظر احوال داخلی دربو داغون هست........
به غير از موارده ذكر شده توسط دوستان بايد در نظر بگيرين كه هميشه 12 تا ماهواره بالاي سر ما قرار داره از ماهواره ها و اين ماهواره ها در حال حركتن پس اين كه يه موقع سيگنال زياد باشه و يه وقت هايي سيگنال افت كنه طبيعيه:31:نقل قول:
یعنی واقعا کسی نیس جواب این سوال ما رو بده؟؟؟نقل قول:
مثلا نا سلامتی اینجا تخصصی ترین سایت موبایله.....
دوست عزیز این بازیها و برنامه ها روی FP2 ها جواب نمیده و بیشتر روی N82 و N95-8g کاربرد داره .نقل قول:
یعنی واقعا کسی نیس جواب این سوال ما رو بده؟؟؟
مثلا نا سلامتی اینجا تخصصی ترین سایت موبایله.....