دوست من الان برگرد به سفینه بعد اون موجود گنده که نمیمیره میاد سراغت باید ببریش جلو موتور جت کندش کنی بعد بری دکمه رو بزنی تا اتیش بگیره
Printable View
دوست من الان برگرد به سفینه بعد اون موجود گنده که نمیمیره میاد سراغت باید ببریش جلو موتور جت کندش کنی بعد بری دکمه رو بزنی تا اتیش بگیره
خیلی ممنون . ولی من تیر میزدم میمرد ایندفعه پاهاشو قطع کردم بعد سوزوندمش ...نقل قول:
اره درسته میمرد ولی 2 باره زنده میشد یادم نبود
قلقش اینطوریه که باید اول جلوی موتور بکشونیش و بعد اول پاهاشو قطع کنی وقتی افتاد زمین باید با دکمه c آرومش کنی اونوقت وقته کباب کردنش بود ! و کشتمش چه حالی کردم ! به نظر من اونجاش خیلی سخته که یکی از همینها می افته دنبالت بعدش باید با آهنربا این کانتینترهای آهنی رو از جلوت بزنی کنار تا راه باز بشه !!!!
بازي سخت بود اما معماهاش زياد مشكل نبود و فكر رو مشغول نمي كرد . رئيس ( Boss ) آخر بازي نقطه ضعفش تابلو بود .
در چپتر 4 يه جايي هست كه بايد از اكسيژن استفاده كرد من ميرم اما زمين منفجر ميشه و ميميرم
چي كا بايد كرد؟
همونجا که 2 تا توپ هستن بهت تیر میزنن؟
باید کم کم بری جلو پشت چیز ها کاور بگیر وقتی تیر زد بعد 2باره حرکت کن
اول زمین منفجر نمیشه شهاب زنگ ها بهت میخورن ! شما باید پشت دیوارهای آهنگی مخفی بشی که شهاب سنگها به دیوار بخورن ! تو برای اینکه سریعتر اونجا رو رد کنی دیوارهای رو یکی در میون برو یعنی دیوار اولی که قایم شدی دیوار دومی که سمت چپ هست رو ول کن برو همونی که روبروته ! البته به موقع حرکت کن که برسی ! اکسیژن هم کم نمیاری اگه این کارو کنی ! :5:نقل قول:
نه اونجا منظورشون نبود ! :27:نقل قول:
خوب من بازی رو الان تموم کردم ... در کل بد نبود ... دوربینش رو حال کردم ....
اون حرکت آخرش هم که ماسکش رو برداشت باحال بود ....
ولی اون چیزی نبود که خیلی راضیم کنه
راضی باش . . . واسه نسخه ی دوم هم باید چیزی بمونه دیگه . . .