notebookreview.com
Printable View
notebookreview.com
سلامم..اینم هستشنقل قول:
کد:http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkbJg/grouppage/Notebooks
خیلی کوچولو ! من همون لینک که شما گذاشته بودید و حدود 150 مگا بایت بود رو دانلود کردم ..... بماند . اصلاً مهم نیست . الان ویندوز خودشه.
شاید مال من بد در اومده که dvd رایت نمی کنه ، ولی وقتی ویندوز خودش ریختم سرعت معرکه هستش . کلاً اگر این مشکل دی وی دی رایترش رو فاکتور بگیری ، مشکل نداره که هیچ کلی محسنات هم داره . مثلاً وقتی گرفتمش ، تو دانشگاه دخترا می یومدن در موردش سوال می کردن !!!
کلاً اگر می خوای کلاس بزاری ، خیلی تو چشمه ، انقدر که باید یواشکی باهاش کار کنی ، ولی اگر پولش رو دارید کانفیگ قویترش رو انتخاب کنید. سرعت بالا اومدنش یکی از اون فاکتور های خوبشه ، صفحه آبی هم تا به حال یک بار توی xp دیده شد . از این بهتر تو بازار نیست . لپ تاپ بی مشکل وجود نداره . فقط مشکلش اینه که ماله اسراییله !!! تو دانشگاه زده بودن که اچ پی نخرین ؛ زمزم بخرین
می شه یکی بگه این مدل 1199 چرا تو گوگل اصلا پیدا نمیکنه و هر چه سایت خارجی که بچه ها داده بودن رفتم ولی هیچی تو سایت ها نبود و این 1199 اگه مخصوص خاورمیانه است مدل امریکاییش چی هست یعنی تو امریکا این مدل رو چی مدونن hp dv5-1199
همه یهودی ها شدن حالا اسرائیلی ! باشه با سی پی یو اینتل نمی خریم !!!نقل قول:
تو دانشگاه زده بودن که اچ پی نخرین ؛ زمزم بخرین
من هم هرچی گشتم پیدا نکردمنقل قول:
اصلا انگار همچین چیزی وجود نداره . تازه تو سایت خود hp هم نبود
رنگ برنزیشم من دیدم به نظر من خیلی محشره از 1155 بهتره:5:
البته همه اینا سلیقه ایه:20:
نه تو خود سایت hp هست ولی این تمامی مدل هاش هست مثلا 1199 رو 20 مدل زده من که اصلا سر در نیاوردم فکر کنم همون قضیه زمزم بخرین هست !
مژده
چند تا عکس بدرد بخور گیر آوردم
البته برا 1199 نیست ولی هم رنگشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم onyx که واسه 1155 ه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یکی به ما بگه باس رم مدل 1135 و مدل 1060 چنده؟؟ هر جا دیدم نوشته که 800 هست ( یک منبع درست حسابی معرفی کنید)
حالا بین این دو مدل کدوم بهتره و فرقشون چیه!؟ قیمتشون هم یکیه!!!
خودم که میگم تر رنج 1300 تا 1400 بهترین مدل لپ تاپ بین همه برند ها همین مدلای dv5 هستن! شما نظرتون چیه؟
برو سایت ایران اچ پی همه جور اطلاعات داره:11:نقل قول: