این صابون خرچنگ تاثیری داره برای کاهش چروک ها یا همش تبلیغه ؟
Printable View
این صابون خرچنگ تاثیری داره برای کاهش چروک ها یا همش تبلیغه ؟
همش تبلیغه (شخصا استفاده کردم)
منم چند وقت استفاده کردم تاثیری ندیدم ده نوع هم داره هر کدومش جلدش فرق میکنه :دینقل قول:
عرض سلام خدمت همه دوستان
من 23 سال دارم - 162 قد و48 وزن - وبا اینکه وزن بدنم خیلی تغییر نمیکنه (کم وزیاد نمیشه ) اما ترک های سفید زیادی در قسمت های مختلف بدنم به وجود آمده البته شاید از 5 الی 6 سال پیش .
پوست حساس ونازکی دارم .
آیا درمان قطعی برای این مشکل وجود داره؟ مثلا لیزر درمانی واینکه دوباره ممکنه برگرده ؟ حدودا هزینه اش چقدر میشه؟
با تشکر فراوان
سلام
صابون lervia طرز استفادش چطوریه؟ کسی میدونه؟ :31:
فک کنم مال روشن کردن و سفید کردن پوست باشه؟ :20:
دوستان من کرم لایه بردار بوردا میزنم شبها 2 3 ساعتی هست و بعد میشورم درستش همینه دیگه یا باید تا صبح بذاریم باشه؟
کسی نمیدونه؟!نقل قول:
شب بزن تا صبح باشه صبح بشور بعد هم ضد آفتاب بزننقل قول:
میگن باید با پوست تمیز بخوابیم وگرنه خودش باعث جوش میشه صورت ما هم که همینطوری جوش داره هالا با پوست چرب هم بخوابیم تازه همون اول بار هم سوزش داره مثه اینکه زورشو بزنه و دیگه کاری نتونه بکنه بعد دیگه انگار نه انگار که چیزی روی صورتت هستجزئ یه لایه ی چربنقل قول:
عزیز من شما سوالی راجع به شستن نکردید شما راجع به زمان بندی سوال کردید..نقل قول:
بله ، درستش این هست که عصر - شب ، صورت رو اول بشورید ، خشک کنید بعد که صورت تمیز شد کرم AHA رو بزنید تا صبح روز بعد که دوباره صورت را بشورید...
این سوزش هم تا یک حدیش طبیعی هست و این کرم هم باید مداوم به مدت چند ماه استفاده گردد تا آثار مشاهده شود. با یک شب و دو شب شما تغییری را احساس نخواهید کرد.
دوستان کرم AHA آردن رو برای پوست چرب معرفی کردن ...
در ضمن اگر شما دارای جوش های شدیدی نیز هستید باید یک روش برای درمان جوش هم مد نظر داشته باشید.
موفق باشید ...