سلام
چرا سوال منو نمی ذاری؟
Printable View
سلام
چرا سوال منو نمی ذاری؟
کسی نیست راهنمایی کنه ؟نقل قول:
ُسرویسهای خوبیه ولی بشتگی داره که تو مرکز مخابراتی شما چطور جواب بده. باید از دوستانی که تو منطقه مخابراتی شما هستند بپرسید.نقل قول:
سرعت دانلود که قاعدتا باید 32 باشه ولی خب مال من که خیلی عالیه درسته 32 به هیچ کس نمیده ولی پایینه 30 هم نمیده.
دیسکانکتی هم نداره. (اگر قرار باشه که دیسکانکتی داشته باشه اونهم جوری که شما میپرسی چند بار در روز که دیگه ای دی اس ال چه فایده ای داره.
من که تا به حال به جز 2 مرتبه ندیدم مشکلی از سمت شرکت باشه (3-4 دفعه مشکل از مرکز مخابراتی بود)
اونو دیگه خودتون باید بررسی کنید که ککدام از لحاظ هزینه ها و .... ارجحیت داره.
فعلا شما ببخشید اکثر دوستان در شوک هستند!!!!نقل قول:
سرعت نرمالش زیر 30 نمیاد
ومن هفت شبانه روزبدون قطعی دانلود کردم:31:
البته هفته پیش چند مورد قطعی داشت که برای من حداکثر نیم ساعت طول کشیدکد:http://i39.tinypic.com/2r2sjue.jpg
من میخوام 256 بگیرم به داداشم گفتم نامه هم از دانشگاهش بگیره که اومدم دیدم دارید صحبت از تغییر و تحول میکنید حسابی اعصابم ریخته بهم
نکنه داتک هم میخواد مثل اسیاتک تعرفه ها رو کُن فیکون بکونه.
حالا چند درصد احتمال داره این کارو بکنند.الان شماها مشکلی احساس میکنید(سرعت کم , نوسان , dc و ...) که این حرفهارو میزنید؟
در مورد قسمت پررنگ توضیح میدینقل قول:
بابا طرف میخواد مثلا 256 بگیره 28 تومانشو میده (حالا اگر دانشجو بود که یک ماه رایگانش سر جای خودشه)
چرا گفت فکر نمیکنم برای اونایی که سرویس نامحدود دارن تغییر کنه ، چون یکی دوتا که نیستین .نقل قول:
LOLنقل قول:
این دیگه زده رو دست من !
خیر شوک برطرف شد .
دیروز در پیش فاکتور که برای من اومد ، نوشته طبق همون طرح زمستان نمیدونم چی چی :31:
اگر به صورت سه ماهه شارژ کنم ، تقریبا پول دو ماه رو باید پرداخت کنم ، اگر برخی از دوستان پیش فاکتور رو دریافت نکردن ، متن کاملش رو براتون قرار بدم .
این یعنی عملا تا 4 ماه دیگه (یک ماه که همین ماهی که تمدید کردم ، 3 ماه هم دوباره شارژ کردم میشه 4 ماه .) خبری از تغییر و تحولات نیست .
در مجموع من فکر نمیکنم برای User های قدیمی تغییر خاصی رخ بده .
وقتی خواستید برید برای تهیه ی سرویس اینترنت پر سرعت یه کپی از کارت دانشجویی را هم ببرید. ماه اول پولشو میدید ، ماه بعد پول 1 ماه را میدید و 2 ماهه شارژ می کنید.نقل قول:
سلام
من تازه عضو فروم شدم
در ضمن تقریبا2 هفته است که از داتک سرویس 256 گرفتم(از 12 بهمن)
یه مشکلی داشتم اونم اینه که اگر درست بررسی کرده باشم سرعت دانلود تورنتم از ساعت 8 صبح تا 7 شب افت شدیدی داره مثلا اوایلش روی 2 الی 3 کیلو بایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد نزدیکای بعد از ظهر میرسه به 5 تا 6 کیلو بایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما از ساعت 7 شب به بعد 20 تا 25 و بیشتر دانلود دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن توی ساعات افت سرعت ، با دانلود منیجر بین 20 تا 32 کیلو بایت دانلود دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ونیز در سایت speed test هم پهنای باندم رو بین 200 تا 210 کیلو بیت نشون میده یعن همون 25 تا 26 کیلو بایت(در همون ساعات) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم پورت آزروس و ایمیول رو فوروارد کردم ولی بازم توی این ساعات همین مشکل رو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بدونم این مشکل از محدود کردن فایل های تورنت توسط داتکه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نیز اینکه کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
مرکز مخابراتیم شهید اکبریه 7732
البته توی اون یکی فروم میگن تا 6 بعد از ظهر بزای تورنت محدودیت گذاشته(داتک)
اقا من میخوام بیام داتک بگیرم :دی هنوز معلوم نشده که میخوان تعرفه هارو عوض کنن من الان صبا 5 گیگ دارم خیلی کمه برا همین میخوام نا محدود بگیرم حالا دیدم صحبت سر اینه که میخوان عوض کنن و..... نرم بگیرم 2 ماه بعد محدودیت بزارن بیچاره بشم :دی
یه شیر مرد :دی زنگ بزنه شرکت ببینه قضیه چه جوریه :دی
من الان مودم dsl 200 دارم باید عوض کنم یا نه خوبه ؟
اق راستی کسی هست اینجا توی منطقه شیخ فضل ا.. از داتک سرویس گرفته باشه؟