لطفا ميشه يك مقدار بيشتر توضيح بدي ، درحال حاضر ايپاد جيلبرك شده و كلي هم برنامه روش نصبه ( خودم جيلبرك و برنامه روش نصب نكردم) ، سئوال من بيشتر اينه كه براي هربار نصب برنامه itunes بايد به اينترنت ( نه WIFI ) وصل شه يانه .نقل قول:
با سپاس
Printable View
لطفا ميشه يك مقدار بيشتر توضيح بدي ، درحال حاضر ايپاد جيلبرك شده و كلي هم برنامه روش نصبه ( خودم جيلبرك و برنامه روش نصب نكردم) ، سئوال من بيشتر اينه كه براي هربار نصب برنامه itunes بايد به اينترنت ( نه WIFI ) وصل شه يانه .نقل قول:
با سپاس
بازهم نه itune فقط itune store ش نیاز به نت داره بقیه چیزاش مثل کپی موزیکو بازیو..... نمیخوادنقل قول:
سلام ، من تازه یه ipod touch خریدم . بلد نیستم چطوری میشه روش بازی یا نرم افزار نصب کرد ، لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چطور میتونم یه برنامه رو از روی دستگاه پاک کنم؟ (در آیتونز در قسمت Application برنامه رو پاک میکنم و بعد سینک. اما وقتی آیپاد روشن میشه برنامه هنوز وجود داره و اجرا میشه.)
انگشتتو ۵ ثانیه رو ایکون برنامه نگه دار.
بعد x رو بزن....
[quote=SCH1365;3774802]سلام ، من تازه یه ipod touch خریدم . بلد نیستم چطوری میشه روش بازی یا نرم افزار نصب کرد ، لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote
میشه بگی چند و از کجا خریدی ؟ کسی دیگه ای آمار داره ؟ ممنون میشم:11::40::46::13:
[QUOTE=farzadsg;3787681]کاری نداره که جاهای زیادی میفروشن مثله پایتخت قیمت هم 260 8 گیگ 310 16 گیگ 2gنقل قول:
دوستان 32 گیگ آیپاد هم وجود داره؟
آخرین مدل آیپاد در حال حاضر چیه؟
آیا از جاوا پشتیبانی میکنه؟
چه فرمتهای ویدیویی و موسیقی رو پشتیبانی میکنه؟
آخرین مدل این محصول بلوتوث داره؟
قیمت آخرین مدلش چنده؟
ممنون
32 دارهنقل قول:
Ipod 2g
نه سیستم مخصوص خودش رو داره که بازیاش قول میدم NDS و جاوا رو میخوره و پشتیبانی عالی مثل EA gameloft
MP4 واسه ویدیو بهترین هست ولی mp4 مخصوص iphone که واقعا در حد بسیار عالی پخش میشه
چیپش رو داره ولی فعال نیست
فکر کنم 410 اینا باشه 32 گیگ
جواب تمامه شوالات شما در همین تاپیک بود .............
ببخشید چون زیاد وقت ندارم نمیتونم همه ی تاپیکو بخونم:10:
کابل tv هم داره؟
صفحش مثل آیفون خازنیه؟