[quote=linhu;3390612]خوب حقیقتش حقیر خواستم تو اساتید جواب شما رو بدن..اما انگاری سرشو ن شلوغ هست و منم دیدم شما زدین فوری گفتم جوابتونو بدم...خوب ببینین در انگلیسی برای نوشتن انواع نامه ها یه ماژول کلی یا یه Template هستش که ازش استفاده میکنن...البته من به شما توصیه میکنم که برای ارسال پروژه هاتون یا رزومه هایی که دارین به طور کامل از این سیستم Template ها استفاده نکنین..چون تجربه نشون داده که اساتید ممکنه خوششون نیاد که دانشجوها از این Template ها استفاده میکنن...من برای شما اول یه نمونه کلی میذارم..بعد هم یه نمونه مثال از رو همون نمونه داده شده ..بعدم توضیحات لازم رو میدم..البته اساتید مشخصا بیشتر میتونن راهنماییتون کنن و من فقز در حد اینکه کار شما راه بیوفته جوابتونو دادم
این یه نمونه کلی هستش..برای دادن این طور ایمیل ها با نامه ها از این نمونه استفاده میشه..حالا شما میتونی ازین برای درخواست قبول شغل یا مقامی هم استفاده کنی...در این نمونه توضیحات کامل داده شده که شما بدونین در هرپاگراف چی باید بنویسین..توجه داشته باشین که در صورت استفاده از این Template بهتره که شما از 4 پارگراف بالا استفاده کنین...
این هم یکی از نمونه های هستش که از Template بالا استفاده کرده
اما خوب گفتم که بهتره فقط مسائل کلی این Template ها رو رعایت کنین..مثلا Opening خوب داشته باشین و پاشانش شبیه نمونه باشه...تا اوتجایی هم که میتونین سعی کنین نامه تون خلاصه و کوتاه باشه..مثلا میتونین اینطوری شروع کنین..اولش مثل نمونه باشه خوبه..
Dear Pr..Dr Johnson
I have Been Just Graduated From Sharif University-Iran.Or you Can say I am a graduated Computer Engineer from...:DI really Very Much Would Like to Apply for A PHD Program In Ohio Uni..Or you can Say i am really eager to Apply...:D I found your Intrests and recent reasearches in The same field..or you can say I Found..And i read your Recent reaseaches With Great Intrest And i think i am really Enthusiastic to Continue My Education As a MS..PHD.Student Under your Supervision..:D
این بخشی که من واستون نوشتم مثلا بخش سختش بود...بقیشم هم که در نونه مشخص هست..آخرش هم میتونین اینطوری تموم کنین
I Look forward to hearing from you
Sinscerly yours...:D
خوب من نمیدونم به دردتون خورد یا نه.. امیدوارم که اینطور باشه
[/left]
linhu عزیز , واقعا ممنون نه تنها واسه من مفید واقع شد ، بلکه دیگر دوستان من هم این Template بسیار استقبال کردند ،و خواستند به نمایندگی از طرف اونهام ازتون تشکر ویژه داشته باشم.:11::11::11: