قبلا من این مشکل رو داشتم و با این روش حل می شد. اما چند وقتی بود که باز همین پیغام خطا رو می داد و این روش حلش نکرد ! مسنجر رو دوباره نصب کردم ، حالاهم میگه که یوزر پسوردتون اشتباهه!!! در حالی که می تونم وارد میلم بشم . چیکار باید بکنم ؟!!نقل قول:
Printable View
قبلا من این مشکل رو داشتم و با این روش حل می شد. اما چند وقتی بود که باز همین پیغام خطا رو می داد و این روش حلش نکرد ! مسنجر رو دوباره نصب کردم ، حالاهم میگه که یوزر پسوردتون اشتباهه!!! در حالی که می تونم وارد میلم بشم . چیکار باید بکنم ؟!!نقل قول:
با درود
مسنجر یاهو 9 چرا با نوشتن به زبان پارسی و دبیره (خط) پارسی مشکل داره؟
کلا ياهو يه سري مشکلات مختلف داره برا من هم که يه مدتي اصلا وصل نميشد ادا در مياورد و الان هم با فونت Tahoma مشکل داره بهرحال بايس ساخت و سوخت.
پس تنها با فونت Tahomaمشکل داره؟ با فونت های دیگه پارسی مشکلی نداره؟ اگر اینطور باشه باز بهتر هست.نقل قول:
سلام دوستان من هر کار میکنم میگه
This Request was Refused.
چی کار کنم ؟
سلامنقل قول:
شما در هنگام ساخت ایمیل سنتون رو کمتر از 18 زدید و دیگه هم راهی نیست باید یه ایمیل دیگه درست کنید.:31::10:
سلام .
من تازگیا به یه مشکل برخوردم !
من به وفتی به کسایی که تو ادلیستم نیستن پی ام میدن پی امام بهشوون نمیرسه !
مشکل چیست ؟!
سلام. من براي ويسچت اول مي رم کنفرانس و بعد نمي دونم چه کار کنم که talk م فعال بشه تا بتونم صحبت کنم.
اون بالای صفحه کنفرانس یه گزینه هست به اسم voicr روش کلیک کن اگه میکروفنت را درست نصب کرده باشی میتونی صحبت کنی
راستي اگه با call برم فرقي مي کنه؟ يا هزينه مي افته اضافي؟
ممنونم.