سلام من از nod32استفاده مي كنم خوب هست؟؟؟
در ضمن بهترين انتي ويروس چيه؟؟؟
سلام من از nod32استفاده مي كنم خوب هست؟؟؟
در ضمن بهترين انتي ويروس چيه؟؟؟
سلام
دوستان یک ویروس در کامپیوتر من بود که در xpفعال بود در ویستا نه عملکردش به این صورت بود که هر درایو را که می خواستم باز کنم در مای کامپیوتر جدید باز می کرد فقط بیت توانست شناسایی کنه وپاکش گنه نه نود ونه کاسپرسکای
دوستان من یه مشکلی دارم اونم اینکه فایل هام مخفی میشه و هر وقت میخوام وارد یه فولدر بشم اونو تو یه پنجره جدید باز میکنه.تروخدا زودتر بگید از کامپیوتر استفاده کنم تا مشکل برطرف بشه.
تروخدا سریعتر
دوست عزيز شما مشكل خودتون رو بايد در انجمن زير مطرح كنيد.از طرفي قبلا روشهاي مقابله با مشكل پيش آمده براي شما در تاپيك زير كه قرار دادم اومده.اون تاپيك را هم مطالعه كنيد مطمئنا مشكل شما هم حل ميشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين تاپيك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس به نقل از آرس تكنيكا، ضدويروس AVG كه از جمله مشهورترين ضدويروسهاي رايگان موجود در اينترنت است، در چند روز اخير پس از به روزرساني مدعي ميشد ويروسي با نام كامل PSW. banker4.APSA را شناسايي و پاكسازي كرده است. اما فايلي كه در عمل پاكسازي شده بود يك فايل حياتي سيستميدر ويندوز موسوم به «user32.dll» بود. پاك شدن اين فايل موجب بوت شدن مكرر ويندوز يا عدم بوت شدن كامل آن ميشود. البته اين مشكل تنها براي افرادي پيش آمده كه Service Pack شماره 2 يا 3 ويندوز XP را نصب كرده باشند. كاربران براي حل اين مشكل مجبور به نصب مجدد ويندوز XP شدند و شركت گريسافت، سازنده اين ضدويروس نيز مجبور به عذرخواهي از كاربران شد. اين چندمينبار است كه ضدويروس AVG يكي از فايلهاي سيستمي يا مهم ويندوز را با ويروسهاي خطرناك اشتباه گرفته و براي كاربران دردسر ايجاد ميكند.
کد:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=131805
سیتم من ویروسی گرفته بود که من تمام ویروس کشهای حجیم و معتبر کاسپر و مکافی نود32 وبیتفندر را نصب و اپدیت کردم کاسپر اونا شناسایی میکرد ولی وقتی اونا دلیت میکرد دیگه ویندوز بالا نیومد کاسپر و نود که چیزی شناسایی نکردند .بیتفدر شناسایی کرد اما نتونست دلیتش کنه ولی اویرا هم دلیتش کرد هم به سیستم اسیبی نرسوند از نظر من بهترین ویروس کشی هست که تا بحال از اون استفاده کردم
با سلام خدمت دوستان.
من میخواهم یک انتی ویروس اورجینال بخرم و قیمت برام مهم نیست.اگه میشه لطف کنید بگید انتی ویروس norton خوبه یا kaspersky . به نظر شما کدوم بهتر و قویتره.
راستی یه سول دیگه دارم. بعضی ها میگند که چون ایران تو تحریم هست انتی ویروس norton گزینه اپدیتش تو ایران فعال نمیشه و ... اگه منو بهتر راهنمایی کنید ممنون میشم.:11:
با دروود
دوست گرامی،من فکر می کنم با واپسین نتایج AV،ضد ویروس Avira که محصول سال شناخته شده است ،بهترین گزیته باشد!!!
اما در گزینه سپسین می توان کسپر را در نگر گرفت!!
به نظر شما طبق تست های 772 بهتر نیست من از کسپرسکی به نورتون مهاجرت کنم ؟ :-؟
دوستان
بدون شك در حال حاضر بهترين آنتي ويروس "Avira" هست.
شك نكنيد.