یعنی شما به خاطر این اخطار خوردین؟نقل قول:
بابا بحث ما که در مورد وضعیت ADSL در تبریز بود دیگه . . .
Printable View
یعنی شما به خاطر این اخطار خوردین؟نقل قول:
بابا بحث ما که در مورد وضعیت ADSL در تبریز بود دیگه . . .
دیگه اونی که این اخطار رو داده باید تجدید نظر بده .
برا من فرقی نمی کنه من دیگه فعالین نمیکنم. هدف این انجمن ها رفع ابهام و مشکلات و دور هم بودنه .
به خاطر صحبتهای دوستان ، اداره کننده یا admin این بخش من رو متاهم به نقض قانون کرده .
کار دارم دیگه میرم . اگه همه چیز درست شد من رو خبرم کنید. بای.
این بحثهایی که شما با مسعود انجام میدید به درد کاربرای عادی نمی خوره و باید این بحثها رو با پ.خ. انجام بدین و بیخودی تاپیک رو منحرف نکنید به نظر من اخطار بجا و درست بود
سلام.
ادمین های این سایت که به تاپیک ها سر نمی زنند.
حتی اگر در تاپیکی کل کل بشه، اگر کسی گزارش ندهد کسی خبر دار نمی شود.
به احتمال 99% کاربری گزارش داده است............................................ .......................
آقای Bizimt ممنون به خاطر مطالبتون، من که استفاده زیادی کردم، زیاد هم ناراحت نشوید همه جا اینگونه است.
موفق باشید.
سپاس از دوستان p30world
دو سوال داشتم
- آیا در حال حاظر به شهرک باغمیشه Adsl میدن ؟
- adsl ای با این مشخصات رو از کدوم شرکت بگیرم ؟
1- 512 kpps
2-70 kb دانلود
3- 2 gig trans /m
اصلا تایید نمیشه:31:نقل قول:
کاملا تایید میشه.نقل قول:
البته من فکر میکنم یکی خارج از این تاپیک این کار رو کرده. چون اگه به یه نفر گزارش پ.خ بشه، تمام پست های اون بررسی میشه.
BIZIMT جان، من این موضوع رو با یکی از دوستانم که عضو سیستم مدیریت این سایت هست درمیان خواهم گذاشت.
برای جلوگیری از ادامه چنین مشکلاتی، من یک گروه اجتماعی تشکیل دادم و عضویت در اون رو با تایید سازنده گروه کردم. و برای اکثر اعضای این تاپیک هم دعوتنامه فرستادم.
مسعود جان شما هم میتونید اونجا سوالاتتون رو بپرسید. BIZIMT جان؛ شما هم لطف کنید جواب سوالات رو اونجا بدین.
یه نکته ی دیگه هم میخواستم بگم که فعلا یادم رفته.:31:
اگه یادم بیافته بعدا میگم.
موفق باشید:11:
سلام دوست عزیز؛ عضویت شما در انجمن های P30World رو تبریک عرض مینماییم.نقل قول:
اگه بحثهای قبلی این تاپیک رو مطالعه بفرمایید، متوجه میشید که فعلا در تبریز، با صرفه تریناینترنت پرسرعت رو هماراسیستم میده.
شما با خرید سرویس 128+ هماراسیستم، میتونید، از سرعت 512 استفاده کنید. (سرعت دانلودتون هم مابین 55 تا 62 خواهد بود.) این همون کاریه که من و بعضی از دوستان انجام داده ایم.
متوجه این قسمت از سوالتون نشدم:
محدودیت حجمی برای 3 ماه، 5 گیگابایت هست و دانلود رایگان از ساعت 4 شب الی 7 صبح؛ (البته دانلود رایگانش خیلی بیشتر از ایناست:46:)نقل قول:
2-70 kb دانلود
اگه باز هم سوالی باشه در خدمتیم.
موفق باشید:11:
سلام Bizimt جان
پشت مودم من نوشته
Td-8811(a)
07803702951
یه سئوال هم داشتم :
الان من شاتل دارم و وقتی از cmd پینگ میکنم هر سایتی رو
Request timed out.
میده و البته تو بازی نشون میده پینگ من 1000 هست
میخواستم بدونم که پینگ همارا چنده و ایا شاتل واقعا پینگش اینقدره ؟یا اینکه سیم کشی خونه مشکل داره ؟
برای شهرک باغمیشه adsl از طریق مرکز مخابراتی فهمیده انجام میشه. اما با توجه به نوساز بودن مرکز و عدم وجود امکانات کافی و ساخت و سازهای زیاد برخی نواحی آن مرکز مانند بعضی شیتها بر اساس ساختار کافو نوری بوده و یا در بعضی دیگر دچار قطع و وصلی و نواحی پشتی ولی امر خواهید بود.نقل قول:
بعضی شرکتها مانند ماکسنت این امکان رو ندارند شاید 512 بگیرید اما طبق اعتراضات کاربران و شواهد سرعت 256 یا کمتر را دریافت می نمایند. پس بهتر است از هر شرکتی می گیرید با پرسش و امضا گرفتن مطمئن باشید که این سرعت یا حدود آن را دریافت خواهید کرد.
به هر حال من دیگه حال و حوصله برام نمونده . موضوع سر این هست که چطوری تشخیص داده که من دارم تبلیغ می کنم ؟ در ضمن بله گزارش شده.نقل قول:
شاتل ping رو بسته و نمی تونید پینگ کنید.نقل قول:
اما مطمئن باشید من این کار رو انجام دادم. 1000 نیست . این عدد به خاطر این هست که با جایی که ping میکنه فاصله و شلوغی سرور مطرح هست. که شما خودتان به این مورد اشاره نمودید که از داخل بازی .
خوب مودمم چی
اپگریدش چیکار کنم ؟