سلام من حدود 20 گیگ فیلم vcd دارم که می خوام تبدیل به یه فرمت فشرده تر کنم به نظر شما چه فرمتی با چه تنظیماتی بهترینه
سرعتش زیاد برام مهم نیست فقط میخوام کم حجم شه
و اینکه توی jet audio در قسمت با چه تنظیماتی میشه به این فرمت رسید
ممنون
Printable View
سلام من حدود 20 گیگ فیلم vcd دارم که می خوام تبدیل به یه فرمت فشرده تر کنم به نظر شما چه فرمتی با چه تنظیماتی بهترینه
سرعتش زیاد برام مهم نیست فقط میخوام کم حجم شه
و اینکه توی jet audio در قسمت با چه تنظیماتی میشه به این فرمت رسید
ممنون
من دنبال اين كانورتور هستم ظاهراجديده و فرمت هاي خيلي زيادي را ساپورت ميكنه
اسمش AVS Video Converter هستش
توي نت هست ولي تريال
كسي با كرك يا سريالش را داره لينك بده
ممنون ميشم
نقل قول:
AVS Video Converter نرم افزار قدرتمند جهت تبدیل فایل های تصویری و ویدیویی می باشد. این برنامه با ظاهری جذاب و ساده به شما اجازه انجام هر کاری را بدون هیچ پیچیدگی ای می دهد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این برنامه فایل هایتان را به فرمت های دیگر تبدیل کنید، افکت ها و ----- های مختلفی به آنها اضافه نمایید، به فایل هایتان banner های مورد نظرتان را بچسبانید و ... این نرم افزار به جز فرمت های فلش FLV بقیه فرمت ها را پشتیبانی می کند. با استفاده از AVS Video Converter شما می توانید صداهای مختلف فیلم تان را بصورت تکی جدا کنید و یا از یکسری Frame مورد علاقه تان عکسبرداری کنید. ضمنا با این نرم افزار می تونید فایل ها را ویرایش و طبقه بندی کنید. این نرم افزار به دوستانی که کارت کپچر دارند هم توصیه می شود چون قابلیت کپچر کردن فیلم از روی
دوربین و ... را هم دارد و سرعت و کیفیت بالایی دارد.
قابلیت های کلیدی نرم افزار AVS Video Converter 6.2.5.333 :
- چند تکه کردن فایل های تصویری
- متصل کردن چند فایل در یک فایل
- انتقال Video از DV Cam
- افزودن جذابیت به فیلم هایتان
- ساخت فیلم های Flash SWF ،Real Video و WMV
- تبدیل فیلم به صوت و عکس
- رایت فایل ها تصویری
- قابلیت اضافه کردن بنر، زیرنویس، لوگو و ... به فایل
- Rotate کردن فایل
- قابلیت تغییر frame فایل تصویری، کدهای فایل و frequency آن و ...
- ویرایش فایل تصویری و حذف بعضی از قسمت های آن
- تبدیل DVD ها به فرمت های رایج
- سرعت بلسیار بالای تبدیل
- توانایی کپی ویدیو و DVD بر روی درایو هاردفهئثمهدث
- پشتیبانی از وسایل خروجی مختلف
- قابلیت ساخت ویدیو برای وب سایت
- پشتیبانی از مد گروهی
- پشتبانی از دوربین های HD-Cameras
- قابلیت تبدیل انواع مختلف فایل های تصویری به یکدیگر(HD Video
(inc. AVCHD, MPEG-2 HD and WMV HD), TOD, MOD, M2TS, AVI (DivX, Xvid, etc.),
MP4 (inc. Sony PSP and Apple iPod), WMV, 3GP, QuickTime (MOV, QT), SWF, DVD, VOB, VRO,
MPEG-1, 2, 4, H.263, H.264, Real Video, DVR-MS, MKV, FLV و ...)
- و ...
لیک دانلود با حجم 36,539KB
کد:http://www.4shared.com/file/79408771/ad8b1492/AVS_Video_Converter_623314_Portable.html?s=1
خيلي ممنون
ظاهرا اين نسخه پرتابل اين نرم افزار ه
ممنون ميشم نسخه اينسالي هم لينك بديد
نقل قول:
لینک دانلود AVS Video Converter 6.2.4.330 به همراه کرک:
کد:http://www.4shared.com/file/93980010/7139a88b/AVS_Video_Converter_624330.html?s=1
لینک کرک اگه لازم داشت چون لینک بالا به همراه کرک هستش :
کد:http://download-crack-serial.com/software-crack.php?id=120805
یک FLV Converter میخوام که توی ویستا کار کنه.
دو تا توی پست اول بود که تست کردم جواب نداد !
من یه کانورتور میخوام که فیلمایی که رو dvd دارم (vob) رو به فرمت avi divx تبدیل کنم که بریزم روی cowon A3......
با جت اودیو این کارو میتونم بکنم اما 3-4 ساعت طول میکشه نرم افزاری هست که سریعتر این کارو بکنه؟
یه کانورتور ساده که همه فرمت ها رو بتونه به DVD تبدیل کنه می شناسین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا سلام من یه convertor برای ipod می خواهم که divx را با زیر نویس جدا که گرفتم convert کند
نقل قول:
ممنون
در ضمن همون لينك اول كرك هم داخلش هست