یک اس÷مر قوی به نام:IgGdzmm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
download:
Printable View
یک اس÷مر قوی به نام:IgGdzmm
download:
مافیای عزیز اینم یه بوتر که همین الان تستش کردم مجددا" واسه اینکه بدونی بدون تست کردن بوتر نمی زاریم .
به نام: Aridzoner_v3
اینم عکسی که در حال تست کردن بوترو نشون میده
من آیدی لامر رو ÷اک کردم که نشون داده نشه آخه خودم ازین کارا نمی کنم فقط برای تست ( با عرض معزرت از او)
اینم بعد از اتمام کار که طرف دی سی شده
[QUOTE=omid.com]قربون مرام تو بشم من... :)نقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
مهران جان...نقل قول:
شونصد تا بوتر اينجا هست
اما يه بوتر تست شده رو ورژن 7.5 و يا 7 به من كسي لينك ميده
طرف تو پي ام هست نه چت روم البته
مرسي
بوتر هايي كه واقعا مشهور هستن محصولات N2R هستن... و نمونه اون ها رو مي توني توي پست هاي قبلي پيدا كني... مثلا Big Killer, Hard Boot Life, ... همونه هايي هستن كه معمولا پولي هستن...
اون هاي رو گزاشتم مي توني دانلود كني... اين بوتر هايي هم كه اميد جان لطف مي كنه مي زاره... مخصوصا اون هايي كه تعريف مي كنه يعني واقعا بهش حال داده...
خودت هم بگير امتحان كن ببين از كدومش خوشت مياد... بعضياش واقعا خوش دستن.
هر مشكلي بود بگو ديگه...
دوست عزيز ديگه اي هم در PM درخواست اموزش بوت كرده بودن .. چشم يه اموزش مي زارم به زودي..
:)
این برنامه براتون چک می کنه که یک آی دی وضعیت استاتوسش چیه
به نام:LAMERCHECKER%20V1
download:
سلام
اشكان جان و اميد جان
به خدا من موندم كدوم رو دانلود كنم
شما خيلي بوتر ميزاريد
به نظر من اگه كمتر بزاريد بهتره و اينجوري دوستان راحت تر ميتونند تصميم بگيرند كه كدوم رو دانلود كنند
در ضمن در پست 658 بوتر Aridzoner_v3 رو تعرف كرديد ولي لينكي از اون رو نگذاشتيد .
ممنون از لطف و تلاش بدون وقفه شما عزيزان
اینم یه بوتر دیگه به نام َAmerican Pride v6 the return
عکسی که گزاشته شده بعد از زدن گزینه آ÷شن بوت نمایان میشه
دانلود:
شرمنه یادم رفته بودنقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
لینک دانلود ÷ست658
حمید جان تندو تند بوتر میاد به بازار یا مجددا" اصلاح میشه و قوی تر و برای اینکه تا÷یک اشکان گلم دقیقا" با بهترین سایتای خارجی مطابقت داشته باشه و بروز باشه اینارو میزازیم که یه جای دیگه نبینید بگید برامون نزاشتن و اینکه اگه من جای شما بودم همرو دانلود میکردم میریختم تو سی دی بعد می بینی که یروز بکارت مییاد موفق باشی
اینم از نسخه فاینال این بوتر که نسخه آبدیتشو قبلا" براتون گزاشتم
=X=FiNAL by bomb
download:
آیدی ساز که شمارو برای ساختن آیدی وصل میکنه
به نام:Arazels Make A Bot
با سلام خدمت دوستان خودم...نقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
قول داده بودم كه نحوه بوت كردن با بوتر هايي كه نياز به ايجاد و باز كردن يه فايل text دارن رو اموزش بدم كه اين هم اموزش:
** نكته: در اين لينكي كه گزاشتم اين بالا دقيقا همه اين ها به انگليسي گفته شده.**
N2R Booting Tutorial
بوت يه كار ساده ايه كه باعث ميشه طرف مقابل از چت روم ها يا اي ديش كه كلا از سيستم ياهو قطع مي شه...
اگه براي بوت كردن از بوتر هاي خيلي قوي استفاده كنين به راحتي مي تونين اون ها رو از انلاين شدن براي مدت زياده منع كنين.
همون طور كه مي بينين انواع و اقسام بوترها با امكانات مختلف اومده كه استفاده از اونها تقريبا فرقي با هم نمي كنه...
خوب بريم سر اصل مطلب:
قبل از شروع پيشنهاد مي كنم كه اين پكيج Microsoft Visual Basic Run Time files رو از سايت مايكروسافت دانلود كنين و نصب كنين:
1. Visual Basic 6.0 Run-Time Files
يا
2. VRun files basically what you need from the neo2remember website:
هر كدوم از اين ها رو دانلود كنين مسئله اي نيست... بايد اينستال هم كنين.
خوب حالا نوبت اينه كه شما براي خودتون يه سري اي دي بسازين... هر چي بيشتر بهتر... چون قدرت بوتر رو مي بره بالاتر... مثلا من يادم مياد موقعي كه بوت مي كردم با 500 تا اي دي بوت مي كردم...!
نكته: براي ساختن اي دي هم مي تونين راه طولاني و معمولي ياهو رو برين هم اينكه از ID maker استفاده كنين كه روش دوم پيشنهاد مي شه.. :laughing:
Hard Boot Life Gold
اين مثالي كه من براتون مي زنم يكي از بهترين بوتر هاي موجود در ياهو هست كه همين جا هم گزاشتم واسه دانلود... عكسش:
همه بوتر ها به صورت .ZIP يا .rar عرضه مي شن... پس شما بايد برنامه winRAR يا WinZIP رو داشته باشين براي ديدن اين ها...
وقتي unzip كردين اون رو تمامي فايل هاي كه درون فايل فشرده شده قرار داره بيارين توي يك فلدر جديد كه خودتون درست مي كنين.
خوب حالا بوتر رو باز كنين... معمولا فايلي هست كه يه ايكن عكس يا چيزي متمايز از بقيه داره...
براي اين بوتر خاص اين چيز ها رو مي تونين ببينين:
1. Amount of packets for Chat2
2. Amount Cloaked and PM D/C
3. Amount of packets for client
4. Login speed in milliseconds
5. Packets send delay in milliseconds
×× يه نكته و اون اين كه سعي كنين اول از اي دي هاي كمتر براي لوگين استفاده كنين تا ببينين اينترنتتون مي كشه يا نه بعد بيشترش كنين! :blink:
خوب حالا شما دنبال كلمه Load بگردين... با فشار دادن اون مي تونين ايدي هايي كه ساختين رو به بوتر معرفي و لوگين كنين. هميشه بهتره كه اون فايل كه اسم ها و پسورد ها توشه رو بزارين توي همون فولدري كه بوتر توشه...
خوب حالا لود رو كه بزنين تكست فايلي كه ساختين و به اين شكل هست رو مي تونين انتخاب كنين:
به نحوه گزاشتن ايدي و پسورد ها دقت كنين... بعضي بوتر ها بين اي دي و پسورد نقطه مي خان بعضي ديگه نمي خان بستگي داره... اين يكي نمي خاد.
خوب بعد از اين كه لود رو زديد همونطور كه گفتم اين عكس مياد:
شما از اينجا فايل تكست كه توش اي دي ها + پسوردهاشون هست رو به بوتر مي دين بعد ok مي كنين.
حالا يه لستي از اي دي هايي كه بهش دادين مياد اونجايي كه تو عكس زده n1.
حالا اون drop down menue كه مي بينين رو بايد بزنين بياد پايين تا بتونين تعداد بوتري كه مي خاين لوگين كنين رو بهش بگين:
خوب حالا بوتر هاي شما از حابت خوابيده به حالت بيدار (زرد) در ميان و نشون مي ده كه لوگين كردن...
حالا خوب بقيش رو خودتو برين ديگه من عرقم در اومد...
هر گونه كپي برداري از اين مطالبي كه نوشتم بايد با گفتن اسم و جايي كه برداشتيد باشه در غير اين صورت شرمنده ميشم...! ممنون. :)