براي اينکه بازي رو توي فون مموري بريزيم بايد بازي رو دوباره نصب کنيم ديگه . اما سيو هامون چي ؟ اونا از بين ميره ؟ يعني بايد از اول بازي کنيم ؟نقل قول:
براي اينکه بازي رو توي فون مموري بريزيم بايد بازي رو دوباره نصب کنيم ديگه . اما سيو هامون چي ؟ اونا از بين ميره ؟ يعني بايد از اول بازي کنيم ؟نقل قول:
من فکر میکنم قبل از بازی کردن باید SecMan رو Restore default کنی!!!نقل قول:
بله بايد بازي رو دوباره نصب كني، ولي ميتوني سيوتو از اينجا:نقل قول:
C:\Private\20007b39\2000AFE4
برداري...دوتا فايل هست اونا رو بريز تو مموريت بعد كه دوباره نصب كردي جايگزين كن...:10:
مشکل حل شد!
با یه روش دیگه N-gage رو روی گوشیم نصب کردم. دیدم باز هم آخر نصب Error می ده. یه مقدار Phone Memory رو خالی کردم اجرا هم شد. (توی قبلی نصب میشد ، اجرا نمیشد). عجب بازی هایی هستند!!! الان تو کف هستم!
يونس كمك كن داداش
من از قسمت بازي هاي n gage 2 چند تا از بازي هاي فول رو دانلود كردم مثل sims2 midnight pool و ... ولي همشون موقع نشب خطا ميده مينويسه file cropted delete now?جون من بگو بايد چي كار كنم من n81 دارم مرسي
سلامنقل قول:
شما يا تاريخ گوشيت درست نيست يا گزينه دوم تو Secman رو Install نكردي..
يه مشكل هست :
وقتي بازي ماهيگيري رو اجرا مي كنم صفحه سياه ميشه (قفل نمي شه ها!) از توي Task Manager ميشه بستش. البته قبلا يه بار اجرا شد رفتي توي آپشن و تنظيمات صفحه رو عوض كردم بعدش N-gage قفل كرد. بازي رو دوباره هم نصب كردم باز هم صفحه سياه ميشه. خواهشا كمك كنيد. خيلي دوست دارم اينو ببينم!
باتشكر...سان...
دوستان يکي به من کمک کنه .:11:نقل قول:
ميدونم اينجا جاي اين سوال نيست .
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه دیروز 6120 خریدم ( به خودم تبریک می گم) . ولی از دیروز هر کاری می کنم که این برنامه های انگیج رو نصب کنم نمیشه . برای این کار هم از روش اول و هم از روش دوم رفتم .
وقتی از روش دوم استفاده میکنم بازی به طور کامل نصب میشه ولی وقتی میخواد وارد بازی بشه ارور میده .
کسی میتونه کمک کنه .
ان گیج برای 6120 وجود نداره اونم لینک ان 81 به احتمال زیاد که روی گوشی شما کار نمی کنه