نگران نباشيد اين مسابقه 3 راند هست و هنوز راند اولش هم تموم نشده. راند اول اخر خرداد تموم ميشه.:10:نقل قول:
Printable View
نگران نباشيد اين مسابقه 3 راند هست و هنوز راند اولش هم تموم نشده. راند اول اخر خرداد تموم ميشه.:10:نقل قول:
بچه ها كسي امتحان كرده شايد پچ بخوره ما ندونيم لينك پچ اينه بريد دان كنيد بريزيد روش بينم شايد گرفت خدا كنه بگيره سانسوراي دستشويي رفتن حموم رفتن و...از بين ميبره :نقل قول:
بريد تو فولدر بازي بعBINبعد بريزيد توش ممنون از همه
کد:http://glileh.persiangig.com/Download/Sims%203%20Censor%20Patch.rar
لطفا برادران و خواهران زیر 73 سال این مطلبو نخونن:دی!:
امیر جان تاحالا 3 بار این لینک گذاشته شده با آدرسای مختلف من اولیشو تست کردم درست بود اما در حد سیمس 2 که فقط پشتو نشون میشده بقیه ی جاها به دلیل اینکه روش کار نشده پس شکل خاصی نداره همون اولیم به خاطر اینه که توی لباس باید معلوم باشه به شدت:دی بقیه ی جاها نیازی نیست
این مسابقه 3 راندی هست و 5 بار برنامه ریزی شده تا برگزار بشه هر بار برنده اعلام میشه و مسابقه سخت تر میشه
خیر همه چی جمع کنیه باید فقط باید کلکسیونی باشه همین به گروپ زیر رفته و عضو شوید در این باره است:
کد:http://www.forum.p30world.com/group.php?groupid=815
اینو کجا بزنم؟نقل قول:
بچه ها يه عكس از نقشه نميدونم كله شهره يا نه من تا بعد امتحانا نصب ميكنم.
Ctrl + Shift + C می زنی یه پنجره اون بالای صفحه میاد .... یعنی تو سیمز 1 و 2 که اینجوری بود ... اینم لابد همونه دیگه !نقل قول:
اینو کجا بزنم؟
راستی دوستان غیر از پچ سانسور پچ های دیگه ای براش نیومده؟
حالا یه سوالیی برام پیش اومده پس پچ ها و مود ها رو میشه رو این نسخه اجرا کرد ولی پچ های رسمی رو نمیشه اجرا کرد اینطور نیست یا هست؟ چون دوستان برای مثال پچ سانسور رو اجرا کردن دیگه!!!!
............
teleporting هم فقط یک جایه خاصی میشه گذاشتش یا میشه چند تا جا کار بذاریم هاون؟؟؟؟
ممنون دوستان
دوستان ببخشید این سوالارو میکنم اما خواستم بازیرو بگیرم گفتم بی زحمت کمی راهنمایی کنید.
1-آیا میشه تو این بازی به فروشگاه رفت و چه چیز هایی میشه خرید؟
2-اون نسخه ی تقلبی با تازه چه فرقی داره؟
3-تنوع وسایل چطوره؟شهرش قشنگه؟
4- ماشین ها چطورین میشه ماشین خرید؟
5-نیاز ها چطورین مثل سیمز2 زود خالی میشن؟
بازم ممنون.