زده 799 !! حالا دلاره ؟ کرونه ؟ .... معلوم نیست
Printable View
زده 799 !! حالا دلاره ؟ کرونه ؟ .... معلوم نیست
باید دلار باشهنقل قول:
ده 799 !! حالا دلاره ؟ کرونه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
راستش با پول ایران حدودا میشه 900.000 تومن. البته حامد جان مالیات اینجا رو حدود 25 درصد ازش
کم کن چون این قیمت فروش این گوشی در اینجا با مالیات مربوط به خودشه.
نقل قول:
چی تابلوه دوست عزیز. اولا که نه عزیز من ژینا نیستم و پسرم. 28 سالمه و هم در نروژ و هم سوئد بصورت مشترک
زندگی میکنم. شنبه و یکشنبه ها میرم نروژ کار میکنم و بقیه روزها هم سوئد هستم و درس میخونم.
فونت شما هم با فونت من یکیه و این دلیل نمیشه که شما هم مهران باشید. اما برای اینکه جای حرفی باقی نمونه
میتونم بگم که من همون Persian Boy هستم نه حاج خانوم ژینا ابن طاهر. :31:
کاری داشتی در خدمتم. فعلا ...
R@R#M@N جان منظورت اون قیمتیه که تو عکسی که گذاشتم؟ اگر منظورت اونه که نه اون دلار نیست و کروننقل قول:
سوئدیه. هم سوئد و هم نروژ و واحد پولشون کرونه اما با ارزشهای مختلف. کرون نروژ از کرون سوئی گرونتره.
1 کرون سوئد هم با قیمت امروز 140 تومن ایرانه. البته در حال خرید. فروشش رو هم خبر ندارم.
حمید میشه باش 405 رو هم کنترل کرد؟نقل قول:
XPERIA X1 Panel to Control the Saab 9-X Air
آقا مهرا ن شما هنوز p1 داری؟ یادش بخیر زمان P1 خوب در موردش توضیح میدادی. جون هرکی دوست داری 10اکتبر برو بخرش بیا برامون review بنویس
میگم ما ایجا از یه شهر به شهر دیگه به زور میریم اونوقت شما هفته ای 2کله میری نروژو سوئد؟
نه دیگه تا اوم حد:31:.نقل قول:
فقط این ماشین کنترلی رو میتونی بچرخونی:27:
سلام سعید جان. خوبی؟ آره هنوزم P1 رو دارم. هنوز مثل روز اولش کار میکنه. بهترین گوشی بوده که تا حالا داشتم ونقل قول:
ازش راضی بودم.
تصمیم خرید Xperia رو هم دارم اما نه از همون روز اول. از روز اول خریدنش یخورده ریسکه. میخوام 1 ماه صبر کنم
تا اگر عیب و ایرادهای بزرگی داشته باشه معلوم بشه. مخصوصا پشتیبانی کردن از زبان فارسیش که برای من مهمه.
تا حالا هیچ پاکت پی سی وجود نداشته که بصورت کامل از زبان فارسی پشتیبانی کنه و اونهایی هم که وجود دارند
با برنامه های عربی این کار رو کردند :2: من بمیرم هم از برنامه عربی در گوشیم استفاده
نمیکنم.
سونی اریکسون در پشتیبانی کردن از فارسی و پچ زبان تا حالا برای گوشی های UIQ خوب عمل کرده. امیدوارم که این پشتیبانی رو در Xperia هم ادامه بده. اگر یادت باشه من به دیکشنری خیلی احتیاج دارم. مخصوصا فارسی
به انگلیسی. اگر فارسی رو نتونه پشتیبانی بکنه فکر کنم همین پی1 رو نگه دارم بهتره.
یخورده دو دلم واسه همین فعلا صبر میکنم تا ببینم چی میشه. :20:
persian boy عزیز یادش بخیر یکی از مفیدترین تاپیک های سایت بود p1 یا k810 و تقریبا همه مطالب پی1 توی اون تاپیک گفته شد
انشاالله x1 بخری و تاپیک بترکونی
راستش دوستان من گوشی میخوام تا برام pdf مثل هلو اجرا کنه و بدون شک ppc تو این زمینه از همه بهتره حالا به نظرتون وایسم تا x1 بیاد و افت قیمتش بکنه یا همین امنیا بگیرم؟؟؟؟
مرسی منم خوبم. فکر کنم پشتیبانی کنه از زبون فارسی. یعنی امیدوارم که پشتیبانی کنهنقل قول:
سلام سعید جان. خوبی؟ آره هنوزم P1 رو دارم. هنوز مثل روز اولش کار میکنه. بهترین گوشی بوده که تا حالا داشتم و
ازش راضی بودم.
نــــــــــــــــــــــــ ـهنقل قول:
راستش دوستان من گوشی میخوام تا برام pdf مثل هلو اجرا کنه و بدون شک ppc تو این زمینه از همه بهتره حالا به نظرتون وایسم تا x1 بیاد و افت قیمتش بکنه یا همین امنیا بگیرم؟؟؟؟
امنیا چیه دیگه بابا
همین X1 بگیر حال کن باش
سرعت امنیا زیاد خوب نیست
نه اتفاقا سرعت امنیا خیلی خوبه و البته من آیمیت k-jam هم کارم راه میندازه چه برسه به امنیا و x1نقل قول:
ولی نمیدونم به نظرم خرید x1 ریسکه چون اولین ویندوز موبایل se هستش و فعلا هم ریویو و ویدئو کاملی ازش منتشر نشده تا بشه فهمید عیب و ایرادش چیه
ضمنا الان امنیا 8گیگ 680 تونه و کامتل قول داده که x1 با قیمت 800 وارد کنه که بعید میدونم و تا ورود x1 به بازار امنیا ارزون تر هم میشه