كلا اين محصول بسيار سبك بوده و منابع كمي از سيستم را نيز اشغال ميكنه.دليلي براي كاهش سرعت اينترنت توسط آنتي ويروس وجود نداره.نقل قول:
Printable View
كلا اين محصول بسيار سبك بوده و منابع كمي از سيستم را نيز اشغال ميكنه.دليلي براي كاهش سرعت اينترنت توسط آنتي ويروس وجود نداره.نقل قول:
یکی جواب ما رو نمیده ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
1.موقعی که این آنتی ویروس یه ویروس پیدا میکنه من اصولا با توجه به اون فایل delete یا قرنطینه میکنم
2.چون بیشتر ویروس ها قابلیت clean کردن ندارن
3.برای اسکن کردن گوشی نوکیا بهتره به جای کابل از رم استفاده کنید یعنی رم گوشی رو در بیارین و به وسیله یه رم ریدر اسکن رو به راحتی انجام بدین.
4.سعی کنید به جای free antiviruse از avira premium استفاده کنید در صورت نیاز به key دوستان عزیز تو پست های قبل زحمتشو کشیدن.
موفق باشید
security سرعت دانلود رو افتضاح میاره پایین اگر با تورنت کار کنید که خیلی محرزه چند نفر از دوستام همین مشکل رو باهاش داشتن. ولی نسخه پریمیوم مشکلی نداره . در واقع فایروال نسخه security اذیت می کنه:20:نقل قول:
در ضمن از طرفدارای سرسخت اویرا هستم و به نظرم در حال حاضر بهترینه ولی این نقیصه بهش وارده
در ضمن کسی لینک سه ماهه برای ثبت نام key انتی ویروس نداره ? بعضی یه ماهه ها ثبت نام میشه ولی انتی قبول نمی کنه . و بعضی لینک های قبت نامی جدید هم نرم افزار رو full نمیکنه
و یه فرقی هم که در لینک های جدید ثبت نامی هست اینه که قدیما نرم افزار full میشد ولی الان پیغام buy تو نرم افزار ظاهر میشه !!
از نظر سرعت که عالیهنقل قول:
سرعت اینترنت رو هم به اون صورت کم نمیکنه
در مجموع سبک ، سریع و قدرتمند:40:
نسخه premium که من استفاده می کنم.سرعت سیستم رو که پایین نمیاره ، خیلی بیاره 7% . ولی سرعت دانلود و اینترنت رو خیلی پایین میاره.من به طور معمول با سرعت 150 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنم ب انتی ویروس اویرا میشه 70 کیلوبایت در ثانیه.البته بستگی داره که چی دانلود کتی.مثلا سرعت فایلهای execute رو نسبت به فایلهای صوتی بیشتر پایین میاره.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:از تمامی دوستان تشکر می کنم.... لطف کردین!:11:نقل قول:
با سلام و عرض ادبنقل قول:
دوست عزیز وقتی می خواهیم فایل را دانلود کنیم با پیغام زیر روبرو میشیم
لطفا اگر برایتان مقدور است یه لینک دیگه بگذارید
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
با تشکر
سلام اینسریال تا 2015 جواب میده و تا الان هم خطا نداهنقل قول: