عملکرد شرکتهاي خودروسازي خارجي در آمريکا بهتر بود
به گزارش خبرخودرو ،نماينده جمهوريخواه کنگره آمريکا گفت.. عملکرد بهتر شرکتهاي خودروسازي خارجي در آمريکا باعث افزايش اقبال مشتريان آمريکايي براي خريد اين نوع خودروها شده است.
دن لانگرن (Dan Lungren ) نماينده جمهوريخواه ايالت کاليفرنيا در مجلس نمايندگان آمريکا و از مخالفان طرح کمک مالي به سه شرکت بزرگ خودروسازي آمريکا در مصاحبه اختصاصي با اين شبکه، خاطرنشان کرد.. يکي از دلايل مخالفتم با طرح کمک مالي به شرکتهاي خودروسازي در آمريکا اين است که حدود بيست سال پيش من در کنگره آمريکا بودم و در بازنويسي قانون ورشکستگي در آمريکا نقش داشتم. در فصل يازدهم اين قانون تاکيد شده است که تغيير در ساختار شرکتها راهي است که بايد دنبال شود. فصل يازدهم قانون ورشکستگي در آمريکا به معناي تولد مجدد شرکتهاست.
وي افزود.. ايجاد تغيير در ساختار شرکتهاي خودروسازي آمريکا ضروري است. شرکتهاي خودروسازي دو هفته پيش اعلام کرده بودند که به بيست و پنج ميليارد دلار کمک مالي نياز دارند اما بعد از گذشت اين مدت اکنون مي گويند که به سي و چهار ميليارد دلار کمک مالي نياز دارند. اگر کمي بيشتر صبر کنيم ممکن است اين شرکتها رقم درخواستي خود را به پنجاه ميليارد دلار افزايش دهند.
در ادامه اين گفتگو دان لانگرن اضافه کرد.. من از طرفداران خريد خودروهاي آمريکايي هستم و از شرکتهاي خودروسازي جنرال موتورز، کرايسلر و فورد خودرو خريده ام اما بايد به صراحت بگويم که ما (آمريکاييها) به علت عملکرد بهتر ديگر شرکتهاي خودروسازي به سمت خريد محصولات آنها رفتيم. امروز پنجاه و چهار درصد خودروهايي که در آمريکا خريداري مي شوند گرچه در آمريکا و به دست کارگران امريکايي ساخته مي شوند اما نام هيچ يک از سه شرکتهاي بزرگ خودروسازي آمريکا روي آنها نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمعه، 15 آذر 1387