کادر بندی این عکس به نسبت بهتره،ولی عکس نسبت به خط افق،کمی انحراف داره،شیب عکس متمایل به سمت راست هست.نسبت به قبلی ها خیلی بهتر شده.موفق باشید.نقل قول:
کادر بندی این عکس به نسبت بهتره،ولی عکس نسبت به خط افق،کمی انحراف داره،شیب عکس متمایل به سمت راست هست.نسبت به قبلی ها خیلی بهتر شده.موفق باشید.نقل قول:
سلام و خسته نباشید
برای گذاشتن عکس باید در چه اندازهای باشه و به چه صورت؟
اين عكسو با دست گرفتم و خط افق رو روي حوض آب تنظيم كردم در ضمن تا حالا از سه پايه استفاده نكردم ممكنه به خاطر اين عكس انحراف داره .نقل قول:
ممنون كه نظر داديد .
باز هم كاشان
Canon G9
کد:http://upload.--------.com/3/1243144970.jpg
بازم كه ما عكس گذاشتيم و كسي نظري نداده!!!
خودش بوده...نقل قول:
این فضای مه گرفته ، آیا اونجا وجود داشت یا با فیلتری چیزی ایجادش کردید؟
در آن موقعیت : اگر دوربین رو پایین تر میگرفتم ، تا کادر بیشتر فضای پایین رو شامل بشه ؛ حصارهای دور جنگل پدیدار میشدند...و اگر به سمت چپ یا راست مایلش میکردم ، تا فاصله ی چند متری درختی نبود ؛ بالا هم فکر نکنم دردی رو دوا میکرد => موقعیت باید عوض میشد...درسته؟؟:20:نقل قول:
کادرتون خیلی ایراد داره در این عکس دومی! البته در اولی هم همینطوره اما زیاد مورد توجه قرار نمیگیره ، به خاطر عناصر موجود در تصویر و زاویه ی گرفتن عکس( تصویر 1 یعنی ).
البته اینها در مورد عکس دومی است و در مورد اولی چیزی سد راهم نبود که اذیتم کنه...حالا اگه میشه در مورد اولی و چگونگی بهتر شدنش این مبتدی رو راهنمایی کنید ممنون میشم...:11:
یکی از نقاط قوت عکس اول و پرکننده ی فضاهای خالی ، برگها هستن. و خب برگ ها معمولن در کنار هم با یه مقدار فاصله قرار میگیرند. با توجه به این که نور در این عکس از بالا به سمت پایین کمتر میشه و از میان برگها عبور میکنه ، یک فضای وهمی و خیالی به تصویر داده. تا انتهای عکس برگها همینطور حضور دارن و درشون کنتراست اندازه وجود داره و به سمت عقب کادر محو میشن. البته این رو با کادر مورد پسند خودم در این عکس گفتم. فکر میکنم تنه ی درخت خیلی خیلی سنگینی میکنه در این عکس اون پایین.نقل قول:
محمد88
کجا هست اونجایی که عکس گرفتین؟ فصل و زمان گرفتن عکستون رو هم اگه بگید ممنون میشم.
اما تنه ای نیست که...اون شاخه هرو میگید؟؟نقل قول:
فکر میکنم تنه ی درخت خیلی خیلی سنگینی میکنه در این عکس اون پایین.
نمک آبرود...فروردین88 ...مطمئنا اگه یه اینکاره اونجا بود ، آثار زیبایی خلق میشدند:46:نقل قول:
کجا هست اونجایی که عکس گرفتین؟ فصل و زمان گرفتن عکستون رو هم اگه بگید ممنون میشم.
گفتم پایین؟ احتمالا منظورم همون بالا بوده ! : د ینقل قول:
محمد88
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا دمتون گرم ممنون از جوابتون
عرض کردم برای گذاشتن عکس باید چه عکس چه سایز و چه ابعادی داشته باشد و چطوری فایل را upload کنم؟؟؟؟؟