برای مورد اولتون بهتره که چند تا دکتر و تیم پزشکی با level های بالا استخدام کنید.نقل قول:
برای سوال دومتون هم تمرین تکل کردن رو زیاد تمرین کنین تا بازیکن هاتون درست تکل کنن و کارت نگیرن.
Printable View
برای مورد اولتون بهتره که چند تا دکتر و تیم پزشکی با level های بالا استخدام کنید.نقل قول:
برای سوال دومتون هم تمرین تکل کردن رو زیاد تمرین کنین تا بازیکن هاتون درست تکل کنن و کارت نگیرن.
چقدر دوستان فاشیست اینجا زیادن!!!!:31:
اگه حزب نازی داره تو ایران عضو گیری میکنه ما هم هستیم.:46:
نکنه اینجا قرارگاه مرکزی حزب هستش و ما خبر نداشتیم:21:
نقل قول:
یعنی چی؟؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
اگه خدا بخواد میشهنقل قول:
کسی می دونه چه جوری میشه یه آهنگ(team chants)ساخت ؟فولدرش تو قسمت سیوش هست یا حتی بنر یعنی کلا این ها باید با چه خصوصیاتی ساخته بشن مثلا mp3,wave یا چیز دیگه کسی بلده یا می تونه در بیاره خوبه اعلام کنه:21:
نقل قول:
این(team chants) یعنی چی؟؟؟؟ مربوط به فیفا منیجر میشه؟؟؟
کسی میدونه که از چه فرمت هایی میشه برای آواتار استفاده کرد؟منظورم .jpg و اینجور چیزها هستش.من هر کاری می کنم نمیتونم آواتار بذارم...سایز عکس رو هم رعایت میکنم.
یعنی میخواهم بفهمم که بازکنانم چه نمره ای را در بازی های گذشته به دست اورده اند!!!نقل قول:
یعنی چی؟؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
منظورم خرید بازیکن هستش!!!!:نقل قول:
باید اون بازیکن رو بذاری تو لیست فروش....اون هم با قیمت خیلی پایین.هر باشگاه دیگه ای هم که خواست با اون قیمت پایین بخرتش،نفروشش...چون خودت مسئول خرید و فروش هستی
این جوری هیجان نداره.راستی چه طوری باید مدیر بشم و مربی بخرم:دینقل قول:
آقا من تازه فهمیدم که مدیریت ، خیلی بیشتر از مربیگری حال میده.
یه مربی خوب استخدام کردم و خودم فقط پشت میز میشینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط به کارهای اقتصادی و ورزشگاه و کمپ و غیره میرسم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه از شر تمرین دادن و هر بازی باختن راحت شدم
باید ار فرمت .bmp استفاده کنی 120*120نقل قول:
برای سوال اول برو تو ئای داکیومنت قسمت فییفا منیجر چند تا فلدر می بینی یکی بنر تیمته یکی هم سرود تیمت که تماشاگرا موقع بازی می خونن
نقل قول:
در مورد قسمت اول:این که چه نمره ای رو بدست آوردند به هیچ دردی نمیخوره...فقط Level فعلی بازیکم مهمه.
مورد دوم: بعد از پایان مدت قرض،میتونین بهش پیشنهاد خرید بدین.که قیمت این قسمت هم دست خودتونه.(آخر فصل،یه صفحه ای میاد که درباره بازیکن قرضی یه چیزهایی نوشته.از اونجا باید اقدام کنید.)
قسمت سوم:خیلی حال میده...من فقط کارهای اقتصادی و ... رو انجام میدم..باید تو قسمت staff ،به جای اسم خودتون،اسم یکی از کمک مربی هاتون رو جایگزین کنید.ترجیحا اون مربی ای level بالاتری داره.)
من هم یه سوال داشتم: چه جوری میشه یه مربی با level بالای 10 استخدام کرد.برای من حداکثر،level شش دارن.)
و در آخر: چرا هیچکس به اون سوال نظر سنجی جواب نمیده؟؟؟ دوستان یه کم فعال تر باشن دیگه.!!!!
برای بالا بردن استقامت بازیکن در بازی چکار باید کرد؟یکی دو تا از بازیکنام تو همون نیمه اول جنازه میشن.
به نظر من یک assistant manager خوبی بگیر و تمرین ها را به اون بسپار.نقل قول:
برای بالا بردن استقامت بازیکن در بازی چکار باید کرد؟یکی دو تا از بازیکنام تو همون نیمه اول جنازه میشن.
آهان تازه یادم اومد.یه سوال مهم مهم مهم:
من سه تا کمک مربی دارم که یکیش برای دروازه بانهاست.تیمم رو گروه بندی کردم و هر گروه رو دادم به یکی از کمکهام و یک گروه هم دست خودم هست.حالا می خوام بدونم برنامه تمرینی همه گروهها رو هم خودم تنظیم کنم؟یا اینکه خود کمکهام این کار رو انجام میدن؟
(چگونگی بالا بردن استقامت بازیکن در بازی رو هم یادتون نره)