شما چرا اگه تو تهران هستید دو سالی هست که ----t کاربردی شده الانم که با کدک h.264 پخش میشه کیفیت عالی.نقل قول:
موفق باشید
Printable View
شما چرا اگه تو تهران هستید دو سالی هست که ----t کاربردی شده الانم که با کدک h.264 پخش میشه کیفیت عالی.نقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
تبریک میگم بابت این انتخابتوننقل قول:
میخوام lcd بردارم . مارک sony و مدل KLV-40X300A .
سری x سوی ساخت ژاپن هستن
دیگه بهتر از ای تو مارک سونی نیست
والا من تو یه کاتالوگ از ود سونی خوندم ک جز رنگ بدنه هیچ فرقی نمیکنن.نقل قول:
اگر میشه این فرق بین X350 و X300 رو بگید
این دیگه بستگی به خودتون داره. به نظر من 40 اینچ کافیهنقل قول:
و اینکه الان استاندارد ترین و باحال ترین اندازه Lcd چند اینچ
بچه اگر میشه 1توضیح کامل راجب به پنل این LCD ها بهم بگید.
من شنیدم سونی پنل lcd هاشو خودش نمیزنه !!؟
(راستیX برداشتم اینو میپرسم که معلوماتم اضاف شه !!!!)
بله شنیدم.ولی این قضیه خیلی مسخره هست.ورداشتن با یه UpScaling تصویر رو بردن رو ایر.شاید کیفیتش کمی بالا تر باشه به نسبت اونی که رو آنتن باشه.اما اصلا در حد اسم رسم این کدک نیست.این قضایا اینقدر ارزون نیستند که به این راحتی تو ایران راه بیافته باید کمی زیر ساخت ها رو تعویض کنند و فرم ها رو مستقیم از روی نگاتیو اسکن کنند که هزینه زیاید میبره.نقل قول:
نه سونی و سامسونگ پنل هاشونو به صورت مشترک میزنند.ولی تکنولوژی های انجین و هزار تا مشخصه دیگر این LCD ها متفاوته.نقل قول:
اگر منظورتون X350 هست که بله
مراکز خدمات سونی:
کد:http://www.sony.co.ir/corporate/resources/fa_IR/html/warranty/index.html
چون من استفاده می کنم یه چیزایی میگم جالبه از UpScaling خبری نیست 720*576 بعد هم از نویز راحت میشی در ضمن من با 30 تومن یه تیونر یواس بی برا کامپیوترم گرفتم تعجب نکن ایرانیه استفاده می کنم پس گرون نیست لینک عکس هم در ادامه هستنقل قول:
موفق باشیدکد:http://rapidshare.com/files/115087613/iribtv5.jpg
سلام به تمام عزیزان
من بعدازبررسی رفتم پلاسمای 42pv700پاناسونیک خریدم راضی هم هستم فقط یک مشکل که داره رزولوشن بالایی نداره که واسه پلاسما طبیعی هستش فقط نمی دونم که آیا بهتراز40Dسونی بودگرفتم یانه؟
ولی تو مغازه که دیدم ازسونی کیفیتش خیلی بهتربودزاویه دید عالی هم داره ازهمه مهمتر کیفت صدای خیلی توپی داره فقط پاناسونیک مشکلش اینه که پایه رو جدابایدبخری واسه همین مجبورشدم میزخودش روبه قیمت 400هزارتومان بخرم
مرسی ازهمه دوستان
من پلاسما 42 اينچ ال جي pg20 خريدم به همراه سينماي خانوادگي آناهيتا ال جي
خيلي راضيم و همه چيش خوبه - صداي عالي - كيفيت تصوير عالي - زيبايي - امكانات
پلاسماي فوق العاده اي هستش و رنگ و روشنايي و كيفيت خيلي خوبي داره
سينماي خانوادگيش هم صداي خيلي شفاف و عالي داره و مخصوصا فيلم دالبي كه باهاش ديدم عالي بود
كلا با ميزش 2300 تموم شد
مشخصه که نویز کمتری داره.منم گفتم چیزی که رو ایر میره در حد اسم و رسم این کدک نیست.ولی مطمئنا الان بهترین حالت در نمایش تصاویر کانال های داخل استفاده از ----T هست.نقل قول:
این کاری که اینا دارن می کنن فاجعه اس. کو تا فوتبال ،اخبار و ..رو HD فیلم برداری کنند یا اینکه بخوان فیلم های SD رو درست حسابی اسکن کنند و به HD تبدیل کنند.اینا میان با یه Upconvert ساده، این کارو می کنند.حالا اگه بخوان دست به aspect ratio بزنند که دیگه افتضاح میشه همه چیز STRETCH میشه هر چند دیگه به این قضیه عادت کردیم و نمی تونیم اینو تشخیص بدیم!
برای استفاده بهینه از این تلویزیون باید بسته به نوع ورودی کیفیت تصاویر را بدقت تنظیم نمود(برای هر ورودی تنظیم جداگانه وجود دارد).سعی نمایید از رسیوری که خروجی کامپونت دارد استفاده کنید که کیفیت تصویرش کاملا قابل ملاحظه می باشد البته اگر خروجی اچ دی داشته باشد که دیگر بهتر اما فکر نمی کنم فعلا چنین رسیوری در ایران موجود باشد من به کامپیوتر هم وصل نمودم و از طزیق کارت دی وی بی فیلم اچ دی دیدم که معرکه بود در هر صورت باید از این تلویزیون برای دیدن تصاویر با کیفیت استفاده نموده وگر نه بیشتر از یک میلیون از پول خود را به هدر داده اید حتی این را نیز بگویم که این تلویزیون وکلا تلویزیونهای با کنتراست و قدرت تفکیک بالا بدلیل اینکه جزئیات تصویر را نشان می دهند تصاویر با کیفیت بد را بدتر از تلویزیونهای معمولی نشان می دهندنقل قول: