آره یه بازی توپ ngage تا کیفیت lcd و بازیهای اجرایی رو ببینند.
Printable View
نقل قول:
نظرت در مورد این چیه؟:5::21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه خوبه باز جایی کار داره اگه چیزی هم کم داره بگید اضافه کنم.
سلام !
یه مشکلی چند وقته برام به وجود اومده :
الان یه مموری 1 گیگ رو گوشیم هست تقریبا هم پره و هر وقت که گوشیم رو خاموش و روشن می کنم تا وقتی توش مموری هست بالا نمیاد . یعنی کلا هنگ می کنه ! باید باطری شو در بیارم و بعد از اون مموری رو در بیارم و بعد روشنش کنم تا بالا بیاد . نظرتون چیه ؟ چی کار باید بکنم ؟
شما نرم افزار خاصی نصب نکردی که بعدش اینطوری شده باشه؟ احتمال زیاد مشکل همینه! شما با یه مموری کارت دیگه تست کن. ببین اگه حل نشد. راه دیگه اش هم اینه که مموری و فون مموری رو فرمت کنی. بعد دوباره فایل هاتو بریزی. اینطوری اگه نرم افزاری خرابی داشته باشی، پاک میشه.(من یه بار آپدیت آفیس رو نصب کردم گوشی ام دیگه بالا نیومد تا با سه تا دکمه گوشی رو فرمت کردم) شاید مشکل سخت افزاری باشه.نقل قول:
سلام !
یه مشکلی چند وقته برام به وجود اومده :
الان یه مموری 1 گیگ رو گوشیم هست تقریبا هم پره و هر وقت که گوشیم رو خاموش و روشن می کنم تا وقتی توش مموری هست بالا نمیاد . یعنی کلا هنگ می کنه ! باید باطری شو در بیارم و بعد از اون مموری رو در بیارم و بعد روشنش کنم تا بالا بیاد . نظرتون چیه ؟ چی کار باید بکنم
------------------------------------------
در مورد عکس:
1. یه کم شلوغه.
2. زیبایی نداره.(یه رنگی ، فونتی ، ...)
3. باید پایین عکس خودمون لینک بذاریم. چون کسی این آدرس اجق وجق رو از روی عکس تایپ نمی کنه! به اضافه اینکه نمای عکس ضایع میشه.
امیدوارم ناراحت نشید از اینکه بی پرده گفتم!
من یه چیزی با این عکس ها درست می کنم. میذارم.
به روی چشم چشم!نقل قول:
سلام چرا ناراحت بشم اتفاقا نظر خودم هم همین هست که شلوغ شده عکسنقل قول:
گفتم که نظر بدین منم درستش میکنم باشه نوشته ها را که حذف میکنم یکی از عکسهای سفید گوشی را هم حذف میکنم ببینم چی میشه دیگه
اینم سه تا عکس البته پایه و بیسش یکی هست اینا را نگاه کنید بازم جالب نبود بتاید صبر کنید تا ببینم با فلش میسشه جالبتر در آورد ولی من زیاد عکس جالبه این گوشی را ندیدم که هم زیبا باشه هم سایز مناسبی داشته باشه اگه پیدا کردین بذارین تا ببینم چی میشه شاید فلش جالبتر باشه بازم این عکسها را ببینید همون قبلی هست ولی ساده تر شده
باز هم سلام به دوستان خوب در 6120c (اون c مخفف Club هستش!!:5:)
1- آیا حالت DUAL MODE توی تنظیمات شبکه در مصرف باتری تأثیر داره؟ (یعنی گوشی دنبال شبکه UMTS میگرده؟)
2- گوشی دوستان هم وقتی به USB وصل میکنید قاب فلزی دورش کمی برق دار میشه؟ راستش این موضوع رو از این جهت میگم که خودم وقتی گوشی وصل بود و زنگ خورد و من برداشتم حس کردم برق گرفت منو:27::27: بعد که دقت کردم دیدم کنار پورت USB گوشی یه زائده فلزی (توی گوشی) اونو به این قاب وصل کرده!
3- من تمام تلاشم رو کردم برای روشن نگهداشتن فلاش اما نشد، کسی تا حالا تونسته؟
4- چجوری این گوشی رو وبکم کنیم؟ با برنامه Mobiola web camera usb که هر کار کردم نشد با کرک هم نشد باز هم! کسی تا حالا تونسته؟
نقل قول:
باز هم سلام به دوستان خوب در 6120c (اون c مخفف Club هستش!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
1- آیا حالت DUAL MODE توی تنظیمات شبکه در مصرف باتری تأثیر داره؟ (یعنی گوشی دنبال شبکه UMTS میگرده؟)
2- گوشی دوستان هم وقتی به USB وصل میکنید قاب فلزی دورش کمی برق دار میشه؟ راستش این موضوع رو از این جهت میگم که خودم وقتی گوشی وصل بود و زنگ خورد و من برداشتم حس کردم برق گرفت منو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد که دقت کردم دیدم کنار پورت USB گوشی یه زائده فلزی (توی گوشی) اونو به این قاب وصل کرده!
1. تاثیرش فوق حد تصوره !
2. بعضی وقت ها هم برق گرفته منو ناجور. ولی خیلی کم پیش میاد
نیما جان تصویر امضات خیلی قشنگه!
دو تا عکس برای امضا درست کردم :
این اولیش. سایزش بزرگه. اگه تصویب شد، کوچیکشو می ذارم.
این هم دومیش که جمع و جور تره :
اِ ببخشید متن اولیه آپلود نشده. اولیه هم یه متن قرمز مثل مال دومیه داره. خودتون تصور کنید! حال ندارم دوباره آپ کنم.