خب منم به نوبه خودم این بردو به همه تبریک میگم.امیدوارم تا آخر فصل همین جوری خوب بازی کنیم.
درضمن به نظرم کار نصرتی بی نتیجه بود چون پرسپولیس به هر حال گلو خورد.ولی خوشحالم که آخرش تراژدی نشدش.
خب منم به نوبه خودم این بردو به همه تبریک میگم.امیدوارم تا آخر فصل همین جوری خوب بازی کنیم.
درضمن به نظرم کار نصرتی بی نتیجه بود چون پرسپولیس به هر حال گلو خورد.ولی خوشحالم که آخرش تراژدی نشدش.
منم تبریک میگم...بازی خوبی بود...بادامکی وباقری و الونگ و شیث عالی بودند...
شرمنده دوستان من امشب زیاد پست میدم :20:
نقل قول:
باهات موافقم . حرکت یه مقداری فوتبالی نبود .
گرچه زیاد دیده میشه :46:
ولی به قول شما فیر پلی مهم تره .
اما اگه نصرتی با تجربه ، اون کار رو نمیکرد ، بیشتر
به نفع تیم بود . اون یه حرکت احساسی بود .
اولا اون توپ احتمال داشت گل نشه . هرچند خیلی کم .
اما به هر حال با رفتن نصرتی بازی مساوی شد . و
چه بهتر بود که با نرفتنش بازی مساوی میشد . ( گل شدن تک به تک )
چون اینجوری خیلی زودتر و راحت تر از گل دقیقه ی 93
میتونستیم ببریم . با یازده نفر ...
اما این یه امتحان بود برای پرسپولیس و قطبی ...
امتحانی که سربلند از توش بیرون اومدن و مسلما روحیه ای
که یه برد در حالی که یازده نفره هستی میده ، خیلی کمتر
از این برد فوق العاده هست . :46:
:40:
نقل قول:
ممنونم دوست عزیز
خوب ... شما اسمش رو میذارید شانس ، اما یه کارشناس
فوتبال بهش میگه نتیجه ی تاکتیک صحیح یه مربی .
مسلما شما هم اگه بدون تعصب بهش نگاه کن ی ، همینو میگی :46:
موفق باشید
یا حق
:40:
بچه این عکس خوبه برای امضا؟
فقط متنش را خودتون انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی داشتن خطای نصرتی رو نشون می دادن از خنده نمی تونستم جلوی خودم رو بگیرم
فوقش یه گل می خوردیم دیگه , 1 بازی رو هم از دست داد
من دلم یکم برای فیروز کریمی سوخت!بیچاره استقلال اهواز بازی با استقلال هم دقیقه 90+ گل خورد
من هم همینطور.هرکاری کرد اون بازیکنه نخورد زمین آخرش هم با دو دست گرفتش و بازم بازیکنه اونو رو هوا یکخورده کشید.نصرتی اومد اشتباه خودش را با یک اشتباه دیگه جبران کنه.نقل قول:
:31:جيگر! بادامكي و كريم ش كوشن؟! :13:نقل قول:
تبریک تبریک تبریک واقعا یکی از بهترین لحظه های زندگیمون بود گل دقیقه 93......
این لوگو بنظرم عالیه.........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربی استقلال اهواز:
مشکل ما تماشاگران بودند / برتر از پرسپولیس بودیم
حبیب خدریان با انتقاد از اعمال نشدن حکم محرومیت تیم فوتبال پرسپولیس در برگزاری یک بازی بدون حضور تماشاگر گفت: عامل اصلی شکست ما در این بازی حضور تماشاگران تیم میزبان در ورزشگاه بود.
به گزارش خبرگزاری مهر، مربی تیم فوتبال استقلال اهواز پس از شکست 3 بر2 تیمش مقابل پرسپولیس با بیان این مطلب درجمع خبرنگاران افزود: در حالی که فدراسیون فوتبال با ارسال نامه ای به باشگاه استقلال اهواز بر برگزاری بازی پرسپولیس درهفته دهم بدون تماشاگر تاکید کرده بود اما نمی دانم چرا شورای استیناف این رای را به اجرا در نیاورد و ما مجبور شدیم با تیمی جوان و کم تجربه مقابل 60 هزار تماشاگر به میدان برویم.
وی در ادامه افزود: مشکل ما در این بازی فنی نبود! از دید من به عنوان مربی استقلال اهواز تنها عامل برتری تیم پرسپولیس تماشاگران این تیم بودند چرا که اگرنتیجه بازی را مسائل فنی تعیین می کرد، در پایان این تیم استقلال اهواز بود که با پیروزی زمین مسابقه را ترک می کرد.
مربی تیم فوتبال استقلال اهواز با بیان این که این تیم در شرایطی نابرابر از نظر فنی بازی را به پرسپولیس واگذار کرد، خاطر نشان ساخت: فضاهای خالی و عمق دفاع پرسپولیس را می شناختیم و بارها تا آستانه بازکردن دروازه این تیم پیش رفتیم اما بازیکنان ما نتوانستند از شانس های مسلم گلزنی استفاده کنند.
خدریان با اذعان به اینکه بازی حداقل باید با نتیجه تساوی 2 بر2 به اتمام می رسید، در مورد دلایل خروج زودهنگام کریمی از زمین گفت: این کار دلیل خاصی نداشت. آقای کریمی همیشه دقایقی زودتر از سوت پایان مسابقه زمین را ترک می کند.
وی در خصوص عملکرد تیم داوری گفت: داور باید در برخی صحنه ها به بازیکنان پرسپولیس کارت زرد نشان می داد. او به راحتی بر روی خطاهای متعدد آنها چشم پوشی کرد اما به بازیکنان ما به خاطر یک خطای فنی اخطار داد.
مربی تیم فوتبال استقلال اهواز در خصوص درگیری خود با پژمان نوری گفت: مشکل خاصی نبود فقط آقای نوری بعد از گل پرسپولیس به سمت من آمد و گفت : این گل به تلافی پارسال"! که من منظورش را از بیان این جمله متوجه نشدم