خجالت هم نمیکشن، این همه پول میگیرن، یه سرویس شبانه هم که میدن، هی اذیت میکنن....جدیدا که سرعت رو کردن 128، الان هم که هر شب سر ساعت 4 و 2 دقیقه، یک قطعی میدن که یک موقع با خیال راحت نتونی استفاده کنی....
کیه که بگه بالا چشتون ابروئه!
Printable View
خجالت هم نمیکشن، این همه پول میگیرن، یه سرویس شبانه هم که میدن، هی اذیت میکنن....جدیدا که سرعت رو کردن 128، الان هم که هر شب سر ساعت 4 و 2 دقیقه، یک قطعی میدن که یک موقع با خیال راحت نتونی استفاده کنی....
کیه که بگه بالا چشتون ابروئه!
سلام..
کسی اینجا 128 نامحدود فن آوا داره ؟ راضیه ازش ؟ خوبه ؟
سلام به همه کابران
بچه ها 1 دونه سوال داشتم.
من در منطقه مخابراتیه شهید چمران هستم 2 روز پیش رفتم مخابرات که بپرسم adsl اومده یا نه. گفتن اومده شماره تلفنشم دادن و گفتن اسمش اریانیک است.زنگ زدم شرکتش گفتن پول مودمو خط میشه 95000و ماهانه 30000که با سرعت 128 با 8 گیگ در ماه.
شنیدم که فن اوا هم در این منطقه adsl داره . این درسته؟
در ضمن من که رفته بودم مخابرات گفتن خود مخابراتم می خواد adsl بده. می دونین جریانش چیه؟
به نظرتون چیکار کنم ؟
دمتون گرم.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
شما چه سرعتی و با چه قیمتی نامحدود گرفتید؟
512 و 22900 تومان هر ماه . البته اين را فقط نماينده اصفهان فن آوا ميده شهرها ديگه را خبر ندارم ...نقل قول:
خدا بده شانس !نقل قول:
پ.ن: یادش به خیر اون زمانی رو که چوب کبریت (!) تو تمام مملکت یک قیمت بود.... چه برسه به ADSL !
سلام به همه
من ساکن منطقه مخابراتیه شهید چمرانم.
دیروز رفتم مخابرات ببینم adsl اومده یا نه گفتن اومده و اسمش ارینیک است.شماره تلفنشم دادن و گفتن اسمش اريانيک است.زنگ زدم شرکتش گفتن پول مودمو خط ميشه 95000و ماهانه 30000که با سرعت 128 با 8 گيگ در ماه.
شنيدم که فن اوا هم در اين منطقه adsl داره . اين درسته؟
در ضمن من که رفته بودم مخابرات گفتن خود مخابراتم مي خواد adsl بده. مي دونين جريانش چيه؟
به نظرتون چيکار کنم ؟
دمتون گرم.
سلام به همه
من ساکن منطقه مخابراتیه شهید چمرانم.
دیروز رفتم مخابرات ببینم adsl اومده یا نه گفتن اومده و اسمش ارینیک است.شماره تلفنشم دادن و گفتن اسمش اريانيک است.زنگ زدم شرکتش گفتن پول مودمو خط ميشه 95000و ماهانه 30000که با سرعت 128 با 8 گيگ در ماه.
شنيدم که فن اوا هم در اين منطقه adsl داره . اين درسته؟
در ضمن من که رفته بودم مخابرات گفتن خود مخابراتم مي خواد adsl بده. مي دونين جريانش چيه؟
به نظرتون چيکار کنم ؟
دمتون گرم
سلامنقل قول:
من هم همین مرکز هستم.
به نظر من از مخابرات بگیر اگر که پورت آزاد دارن، اگر هم ندارند از یک شرکتی بگیر و به مخابرات هم درخواست بده.
ببین فن آوا همون سرویس رو، اما با سرعت 256 میده 32 تومن در ماه. (باز هم گرونه البته، ولی باز مقایسه کن)
راستی شماره و آدرس اون شرکت آریانیک رو هم برای من پیغام خصوصی کن.کد:http://www.fanava.com/adsl-prices/p.htm
من خودم از فن آوا دارم.
درود بر شما جناب lordmmd
متاسفانه نمی تونم pm بدم چون کمتر از 10 پست در فروم دارم.