کسی در مورد gamecopypro چیزی میدونه ؟؟؟ میگن میشه باهاش بازیای ps3 رو رایت کرد و ازشون مثل اورجینال استفاده کرد!!!
Printable View
کسی در مورد gamecopypro چیزی میدونه ؟؟؟ میگن میشه باهاش بازیای ps3 رو رایت کرد و ازشون مثل اورجینال استفاده کرد!!!
رايترش كه تو ايران نيست چه كار كنه چه نكنهنقل قول:
رایترش هست لپ تاپای وایو داره
بهترین بازی PS3 رو خریدم GTA IV می خواستم بپرسم که به من گرون داده یا نه ؟
بازی Assassins Creed به اضافه ی 38000 تومن = GTA IV
در تاریخ 1387/3/23 از تبریز فروشگاه جهان تصویر
خودش که می گفت 15000 تومن واسه حق تعویض و 23000 تومن به خاطر اختلاف قیمت
در ضمن من گفتم که تو تهران یگانه واسه حق تعویض کمتر از 10000 تومن می گیره ولی گفت که اون 20000 تومن می گیره:13:
روی بعضی بازی ها می نویسن Pal یا NTSC دستگاه من هم NTSC آیا ممکنه اون بازی ها رو که Pal هستند با کیفیت خوبی در مقایسه با پال نشون نده ؟
نه اینطور یست. البته ممکنه gat روی sdtv اجرا نشه. برا بعضیا اتفاق افتادهنقل قول:
روی بعضی بازی ها می نویسن Pal یا NTSC دستگاه من هم NTSC آیا ممکنه اون بازی ها رو که Pal هستند با کیفیت خوبی در مقایسه با پال نشون نده ؟
بازیه شما پاله یا Ntsc?
کسی می دونه که چه جوری می شه Ps3 رو به اینترنت کاننکت کرد ؟ Adsl می خواد یا نه ؟
شما احتیاج به یک روتر دارید، پس بنابراین احتیاج به خطوط برود بند هم هست دیگه.نقل قول:
اصلا همچین چیزی امکان نداره و تنها کاری که جهت پایرت کردن بازیها روی PS3 شده، اجرای بازیهای PS2 ی کپی از هارد اکسترنال هست و ازین مرحله هم جلوتر نرفتن.نقل قول:
آقایون در مورد تلویزیون مورد نیاز Ps3 هم یه توضیحی به من بدید
حتما Hd میخاد یا میشه با تلویزیون های معمولی هم یه کاریش کرد ؟
با تلویزیون معمولی هم میشه بازی کرد ولی گرافیک خراق العاده بهت تحویل نمیدهنقل قول:
آقایون در مورد تلویزیون مورد نیاز Ps3 هم یه توضیحی به من بدید
حتما Hd میخاد یا میشه با تلویزیون های معمولی هم یه کاریش کرد ؟