خیلی ممنون .نقل قول:
اطلاعات من خیلی ضعیفه . شرمنده
پس اون قطعه ای که پایین فلاپی درایو هست اسمش چیه ؟
همونی که دکمه خاموش روشن و ریستار بهش وصله !
Printable View
خیلی ممنون .نقل قول:
اطلاعات من خیلی ضعیفه . شرمنده
پس اون قطعه ای که پایین فلاپی درایو هست اسمش چیه ؟
همونی که دکمه خاموش روشن و ریستار بهش وصله !
دوست عزیز من بایوس رو به روز کردم. اینبار ریستارت نکرد. یه 2،3 ساعتی بازی medal of honor: airborn که گرافیک قوی هم میخواد رو انجام دادم و دستگاه اخ هم نگفت. ولی بعدش یک دفعه وسط بازی سیستم وای میسه و کاری جز ریست نمیشه انجام داد. بعد از اینکه ریست کردم بازم بازی رو انجام دادم ولی یه مقدار که از بازی میگذره بازم همین قضیه اتفاق می افته. با استفاده از برنامه sensors view pro بلافاصله دمای دستگاه رو دیدم که نوشت 54 و دمای پردازنده 45.نقل قول:
حالا مشکل اساسی از چی هست؟ فکر نکنم از گرافیک باشه. شاید از پاور یا از فن سی پی یو یا چیز دیگه باشه. نظر شما چی هست؟
راستی یه چیز. اگر بخوام فن سی پی یو رو عوض کنم لازم هست به فروشنده دقیقا بگم چه مدلی از سی پی یو اینتل دارم؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
در مورد مشكل اولت بايد بگم كه اگه فن سي پي يو قبلا از نصب كارت گرافيك خوب كار ميكرده پس مشكلي نداره
بعد در ضمن شما با نرم افزار هاي مادربورد ويا در بايوس ميتوانيد از سرعت فن اطلاع پيدا كنيد
دماي 45درجه دماي بالايي نيست كه موجب ري استارت سيستم بشه
كلا دماي بد براي سي پي يو بالاي 60 درجه است
شما گزينه پاور رو هم در نظر بگير چون خيلي از ري استارت ها مربوط به كمبود توان كافي پاور هم ممكنه باشه
در مورد سوال دومت فقط كافي است نوع سي پي يو اينتل اي كه روي سيستم شما نصب است رو ذكركنيد نه مدلش رو
مثلا 478 ميباشد و يا از نوع 755
يك چيز رو توجه كن اگر فن شما گرد است 775
واگر بصورت مربعي وبا دوضامن سفيد 478
ميباشد
موفق باشيد
سلام دوست عزیزنقل قول:
هیچ وقت از کمی اطلاعاتت شرمنده نباش
اون قطعه که پایین فلاپی درایو هست اسمش هارد دیسکه. در ضمن دکمه های خاموش روشن و پاور هم بهش وصل نیستند ، فقط جلوش هستند این دکمه ها باسیم به مادربورد شما وصل میشن و در واقع مادربورد هم با اونا پاور رو کنترل میکنه.
یا علی./
سلام دوست عزیزنقل قول:
در این صورت خیلی احتمال داره که از پاورت باشه ، حتما پاورتو چک کن. (من خودمم همچین مشکلی داشتم که خودم پاورمو تعمیر کردم و مشکلم حل شد.)
دوست عزیز فقط کافیه که فنو که باز کردی ببری پیش فروشنده و بگی یکی مثله این میخوام.نقل قول:
از Hossein_nasa62 و MZY تشکر میکنم بابت اینکه پاسخ سوالم رو دادید.
پس اینجا مشخص میشه پاور ضعیفه و بیشترین ارتباط این قضایا با این قطعه هست؟ من پاور رو یه 2 سالی هست دارم. که یه بار فنش وقتی دستگاه رو روشن میکردی صدای بدی میداد که تعمیر کردم.
شاید بهتر باشه پاور رو عوض کنم. میشه یه راهنمایی هم در مورد خرید پاور، چه مارکی و چند وات باشه بدید؟
فقط نمیخوام قیمت خیلی بالا باشه. پیشاپیش تشکر فراوان
خیلی خیلی ممنون M.z.y
یه سوال دیگه :
فرق مادر برد با مین برد چیه ؟!
باز هم تشکر !
خواهش می کنم دوست عزیزنقل قول:
هیچ فرقی باهم ندارن و هردوشون یکی هستن.
main board : برد اصلی
motherboard : برد مادر(برد اصلی)
خواهش میکنمنقل قول:
شما باید با توجه به نیازتون پاور تهیه کنید ، طبق مشخصات سیستمتون .
اگه بتونید مشخصات سیستمتون رو بگید من پاور مورد نیاز رو بهتون معرفی می کنم ، پاور باید حداقل 10 درصد بیشتر از نیاز سیستمتون قردت داشته باشه تا در مواقعی که سیستم تحت فشاره بتونه نیاز سیستم رو جواب بده.
یا علی./