E4500 هست حدود 110 تومن ولي شديدا" توصيه ميكنم E2160 رو بگير كه بسيار اقتصادي هست و پول باقيمونده رو بزار رو كارت گرافيك.نقل قول:
Printable View
E4500 هست حدود 110 تومن ولي شديدا" توصيه ميكنم E2160 رو بگير كه بسيار اقتصادي هست و پول باقيمونده رو بزار رو كارت گرافيك.نقل قول:
X2 4800نقل قول:
اینم می خواستم بپرسم البته ببخشید ها!
سی پی یو مدل E2180 بهتره یا X2 4800؟
از لحاظ اجرای بازی ها می خواهم بدونم.
بهتره البته اگه اهل اورکلاک نباشی
بازیش از FEAR که سنگینتر نیست ؟ گرافیک و سی پی هردوتاشون باید قوی باشن بنابراین با گرافیک HD2400 هم خوب نمیتونی در رزولوشن های بالا بازی کنی.نقل قول:
قيمتش حدود 100 تومان و مخصوص بازي هاي بسيار سنگين مي خواهم.
2180 كه از 2160 سرعتش بيشتره،درست ميگم؟
گرافيك هم 8600 جي تي.
مسلما E2180 بهتره. خيلي اختلاف سرعت ندارند. قيمتها رو سبك سنگين كن با توجه به بودجت مناسبترين رو انتخاب كننقل قول:
با توجه به قیمتش دوستان E2160 رو میگیرم که به صرفه تره.این اور کلاک چطوریه؟آموزشش جایی هست؟البته خودم سیستم هر روز می بندم ولی انگار خیلی با شما دوستان فاصله دارم.فقط این اور کلاک فکر کنم در ستاپ مادر بورد دیدم اگه سوتی نداده باشم.
یک تاپیک درباره اورکلاک توی بخش پردازنده و مادربورد هست. اونجا رو بخون سوالی هم بود همونجا مطرح کن.نقل قول:
معمولا پردازنده هاي فركانس كمتر(مثلا E2160) درصد بيشتري اوركلاك ميشند و اقتصادي ترند هرچند كه به اوركلاك شده پردازنده بعديشون(مثلا E2180) نميرسند.نقل قول:
درسته توي ستاپ هست آموزشش نميدونم ولي خيلي به تجربه نياز داره خلاصش اينه:
1- سرعت رم رو بايد بياري پايين چون همراه پردازند اوركلاك ميشه و ممكنه نكشه.
2- باس رو كم كم ببري بالا و در اين حين برنامه اي مثل ORTHOS رو به مدت 10 دقيقه ران كني ببيني سيستم استيبل هست
3- با افزايش ولت پردازنده ميتوني استابيليتي رو ببري بالا
حتما هم يه نرم افزار مثل Everest رو همواره درحال اجرا بزار تا دماي پردازنده درحالت كار دائم ORTHOS بيشتر از 60 نشه(بعضيها حتي 65 رو هم مناسب دونستند).
فركانس نهائي رو كه پيدا كردي حدود 15 ساعت ORTHOS بايد بدون اينكه Error بده ران بشه اونقت ميتوني كاملا مطمئن بشي كه سيستم استيبل هست.
اون نرم افزار رو از کجا میشه دانلود کرد ؟نقل قول:
لینک دانلودش رو میتونی بذاری ؟
اين لينك اورتوسنقل قول:
و اينهم لينك اورست.کد:http://www.techpowerup.com/downloads/385/
کد:http://www.lavalys.com/
سوکت مادر بورد من am2 می باشدنقل قول: