خیلی طولانیم نیست . البته من فایل حجم بالا رو امتحان نکردم.چرا فارسی رو اینطوری نشون میده؟ تمام کلماتش رو از آخر به اول مینویسه!
Printable View
خیلی طولانیم نیست . البته من فایل حجم بالا رو امتحان نکردم.چرا فارسی رو اینطوری نشون میده؟ تمام کلماتش رو از آخر به اول مینویسه!
در مورد فارسی نوشتنش نمیدونم!!!اما در مورد لودینگ طولانی :علی رضا جان من امشب یه دونه فایل افیس رو که رو گوشی من لودینگش طولانیه در اینجا اپلود میکنم از شما میخوام اون فایل رو با نرم افزار افیس توسط گوشیتون اجرا کنید و ببینید که ایا روی گوشی شما هم لودینگش طولانیه!!!؟؟؟
امضاتون رو هم میتونید تغییر بدید.چون پی دی اف ریدر مخصوص این گوشی در همین سایت قرار داده شده!!!!اگر دانلودش نکردید به من بگید تا لینک دانلودش رو در خدمتتون بزارم!
امضامو تغییر دادم :31: در مورد فارسی هم مال من فارسی ها رو نمیخونه چه برسه به نوشتن.
امين جان بابت ديكشنري ممنون داداش.:40:
دان كردم توپ بود.:31:
خواهش میکنم.از تو پی سی موب پیداش کردی؟؟؟
کی با من کار داشت؟نقل قول:
مشکلت حل شدنقل قول:
در ضمن این قابلیت تو پی سی سوئیت نیست اما میتونی تو درفت سیو کنی بعد انتقال بدی.یه سری نرم افزار اکسپلورر گوشی هست که با اونا میشه..صبر کن تا برات پیدا کنم
راستی دیشب گوشیم از ارتفاع یک متری خورد زمین(روی میز بود)...چنان صدایی داد که گفتم خورد شد..برداشتم دیدم دگمه 2 ش زده بیرون با ناخن جاش انداختم .خوشبختانه هیچیش نشده بود .آخ نگفت.بازم بگید مونتاژش بده
دی جی ممل جان اگه بتونی اون اکسپلورری که میگی رو بذاری خیلی ممنون میشم. وقتی تو درفت سیو میکنم هیچ جوری نمیتونم به مای فولدرز انتقال بدم امیدوارم اون نرم افزار که میگی بتونه.
میدونی من چرا ان70 موزیکال عزیزم رو فروختم؟؟؟!!!چون پسرخالم از ارتفاع 1.5 متری انداختش پایین.!!!گوشی چیزیش نشد ولی وقتی نگاش میکردم دیگه احساسم در موردش عوض شده بود و دلم ازش زده شده بود!!نقل قول: