نقل قول:
فکر کنم اول تئوری موسیقی رو یاد بگیرید خیلی بهتره. ب
بهتر هست ولی یطورایی ریاضت کشیدنه.. در ضمن کسی که هدفش نوازندگیه اونم در حد متوسطه نیاز به تئوریه چندان قوی نداره.
نقل قول:
نقل قول:
البته اگه به روش تبلچر خوانی بخواید یاد بگیرید راحت تر اما خیلی سطحی خواهد بود.
تبلچر اصلا توصیه نمی شه چون واقعا چیز مسخره ایه ...
1.سطحی نیست عزیز ، تبلچر لازمه برا گیتار .
2.مسخره که نیست ، لازم هم هست . دلیلشو هم خواستی بگو تا منطقی تو 2-3 جمله بهت بگم.
_______
نقل قول:
اکثرا حوصله ی این که یه مدت فقط تئوری کار کنند رو ندارن و در ضمن با ساز راحت تر می شه تئوری رو یاد گرفت...
این صحیحه نه تنها نظر من ناچیز بلکه نظر چند استاد هم که من دیدم این بوده.
نقل قول:
کسی که می خواد موسیقی یاد بگیره باید انقدر تصمیمش جدی باشه و انقدر علاقه داشته باشه که اصلا به فکر این مسخره بازیا نیفته...
واسه این هم من می گم آد تا آدم فرق می کنه ... هستن کسایی که چند تا آکورد یاد گرفتنو و وریتم، وشروع به زدن کردن دیگه
باصطلاح Satisfy شدن . شاید هدفشون زدن برایه یه جمعه دوستانه باشه . ( ما که نمی دونیم) دیگه اینا چیکار دارن که گام چیه ،
تیراندو اپریاندو پیکادو زدن چیه یا لگاتو ، گیلسادو فلاژوره و .....و....و....
نقل قول:
ساز هم تو قیمت های 250 می شه یه ساز خوب برای شروع پیدا کرد. ولی به نظر من با یه ساز 150 تومنی معمولی هم شروع کرد... جدیدا اندونزی یک سری ساز توی همین رنج قیمت زده که که به مراتب از سازهای c70 که همیشه تو این رنج قیمت توصیه می شدن بهتر هستند... ولی باید زیر نظر یک حرفه ای خریداری بشن توصیه می کنم از همون کسی که می خواد بهتون آموزش بده درخواست کنید تا یه ساز براتون انتخاب کنه
نقل قول:
ساز هم تو قیمت های 250 می شه یه ساز خوب برای شروع پیدا کرد. ولی به نظر من با یه ساز 150 تومنی معمولی هم شروع کرد... جدیدا اندونزی یک سری ساز توی همین رنج قیمت زده که که به مراتب از سازهای c70 که همیشه تو این رنج قیمت توصیه می شدن بهتر هستند... ولی باید زیر نظر یک حرفه ای خریداری بشن توصیه می کنم از همون کسی که می خواد بهتون آموزش بده درخواست کنید تا یه ساز براتون انتخاب کنه
تایید :)
نقل قول:
سلام دوستان
از چه سبکی باید شروع کنه ؟ ( کلاسیک ؟ پاپ ؟ ... )
سبک مورد علاقت چیه ؟ کلاسیک از پاپ دشوار تره .. ولی خب میتونی راهشو طولانی تر طی کنی و یه کلاسیک کار بشی (
اگه این علاقت باشه)
مرسی