بازم یه دنیا ممنون.
Printable View
بازم یه دنیا ممنون.
گوشیم w700 cda102295/7 r2a هستش
فول flash کردم الان اررور configortion error... میده از custom فراموش کردم کپی بگیرم.
اصلاً این cda تو لیست xs نیست .
نمیدونم چه کنم توش مو ندم.
میتونی از Custom های آماده Xs بسته به نوع FS استفاده کنی. یا کاستوم فایل دلخواهتو از اینترنت سرچ و دانلود کن بعد روی گوشی بریز.
نقل قول:
مرسی
یه بک آپ از custom گوشی k750 داشتم روش ریختم درست شد. خودم تعجب کردم.
یه skin برای walkman گوشی k750 گرفتم مسیرش رو فراموش کردم کجا بود؟
یه مسیر دیگه بود که می تونستیم فایل فلش رو گوشی k750 اجرا کنیم کجا بود؟ همونی که یه فایله xml رو ادیت می کردیم بعد آدرس این فایل swf. رو می دادیم منو عوض می کردیم.
این مسیر فولدر Skin مدیا پلیر:نقل قول:
tpa\system\multimedia\mp
ولی به نظر من از این استفاده نکن.از پچ gfx استفاده کن.
پخش فایل فلش یا منوی فلش تو K750 امکانپذیر نیست.فقط یک فریمور قدیمی W800 فایل فلش رو پخش میکرد که من هر چی زور زدم نتونستم روش منوی فلش اجرا کنم.
سلام به بروبچه های باهال این تاپیک مخصوصا داش مصطفی گل!
باز من سرو کلم پیدا شد.
2تا سوال داشتم:
1-کسی میدونه چه جوری این تایمر تماس رو برداشت؟موقعی که با گوشی صحبت میکنم صحبت بیشتر از 1ساعت رو قطع میکنه.یعنی وقتی 1ساعت و 2دقیقه یا مثلا 1ساعت و 4دقیقه میشه خودش قطع میکنه باید دوباره زنگ بزنم.خیلی ضد حاله.کسی میدونه چه جوری میشه این تایمر رو غیر فعال کرد؟
2- با photo dj گوشی وقتی میخوای عکس رو ویرایش کنی میتونی واسش قاب(FRAME) بذاری.میخواستم کسی میدونه آدرس این فریم ها تو photo dj کجاست تا بتونم چنتا فریم هم خودم اضافه کنم؟
کسی اینجا نیست؟
1-فکر نکنم بشه از کارش انداخت
2-واله با فوتو دی جی ور نرفتم اگه چیزی فهمیدم خبرت میکنم
اره من که دیگه کم میام....از امضام همه چیز معلومه...بقیش به بچه ها بستگی داره دیگه
قربونت گل پسر
یک سوالبی ربط...
ایا گزارش تحویل سیم کارت برای اس ام اس هزینه ای دارد یا نه
TPA\Preset\System\Multimedia\PE\CLIPARt
funlayer
frame
این سه تا فولدر اخری باید در PE باشند
من قبلا گزاشته بودم