میگم metapex این روشو آزمایش کن جوابو بگو !نقل قول:
Printable View
میگم metapex این روشو آزمایش کن جوابو بگو !نقل قول:
پس باید آپدیت کنی. تو پستهای قبل بگرد، هست:31:نقل قول:
نسخه نرم افزاری که روی گوشیته اگه اشکالاتی داشته باشه کارخونه سازنده میاد برطرفشون میکنه و تو میتونی گوشیتو به روز کنی همون آپدیته اینم که من نوشتم سریال های جدید ترین ورژنه... !نقل قول:
میگم من تو چند تا پست قبلی دیدم که بعضی ها باهاش مشکل داشتننقل قول:
نکنه یه دفه گوشیم رو از دست بدم؟؟:41:
بله دیگه، ما شدیم موش آزمایشگاهی؛ یکی یگه آپدیت کن بگو چه جوریه، یکی میگه برنامه تست کن، احتمالا فردا یکی میگه گوشیتو بنداز تو جوب ببین چی میشه! :19:نقل قول:
والا من اصلا اهل نصب برنامه نیستم و P990 رو همینطوری که هست دوست دارم. بعدشم تازه آپدیت کردم، شانس که نداریم، گوشی قاطی میکنه و... یکی از بچه های برنامه باز که هنوز آپدیت نکرده و میخواد بکنه، اول نصب کنه، اگه شد که هیچ، اگه گوشیو ریخت بهم، آپدیت کنه و به بقیه بگه که نصب نکنید. فقط قبلش بک آپ نشه فراموش. برنامه رسمی Crystal که اونجوری بود، وای به حال این که ایرانیه... بعدشم این سایت سازنده تعطیل شده و آقا رفتن دنبال امور شخصی و این یعنی اینکه نسخه های جدید و پشتیبانی و... هیچ. از من میشنوید، بیخیال این زبان شیرین فارسی بشید، فعلا. اگر هم ریسک میکنید که..:27:
اگه همه مراحل رو درست انجام بدی، مشکلی پیش نمیاد،فقط قبل از شروع به ترتیب:نقل قول:
1- درایور های گوشی رو از CD همراه روی کامپیوتر نصب کن.
2- برنامه Adobe Flash Palyer رو دانلود و روی کامپیوترت نصب کن.
3- برنامه Sony Ericsson Update Service رو از اینجا دانلود روی کامپیوترت نصب کن.کد:http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BIOW
4- گوشی از خود کابل به کامپیوتر وصل کن، نه از استند.کد:http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000&template=ps7_1&zone=ps&fid=21839&numItems=18&esi=true
بقیه مراحل رو برنامه میگه، و اگر درست انجام بدی، مشکلی نخواهد بود.
نــــــــــــــــــــــــ ــه حسن خیلی خطر دارهنقل قول:
من با اینکه فایله exe بود نصبش کردم
ولی فارسی نشد
اصلا صبر کن ببینم:18:
از وقتی این برنامه رو نصب کردم سایز نوشته های گوشیم تغییر کرده
بدبخت شدم
چه کار کنم
نقل قول:
آقا دمت گرم خوب .... به هیکلمون !
بفرمایین، اینم آخر و عاقبت برنامه نصب کردن... حالا کو گوش شنوا... آخه چطور میشه به یه نرم افزار ایرانی اعتماد کرد؟:13:نقل قول:
ببینم برنامه رو روی مموری نصب کردی یا گوشی؟ اگه مموری، فرمتش کردی؟
اگه هیچ راهی جواب نداده، باید بری تو کار آپدیت...:27:
نه عزیز، من هیچ کاری نکردم. به خودت نگیر...:10:نقل قول:
اون دوستمون الان گفت نصب کرده و فونتاش ریخته بهم... اینم تست. :13: