بله ، ور داشتن + خیلی چیزای دیگهنقل قول:
Printable View
بله ، ور داشتن + خیلی چیزای دیگهنقل قول:
سرعت روی تورنت برای من خیلی کمه ولی با idm بین 5-9 مگ هستش و از سایت هایی دانلود دارم که vip هستندنقل قول:
دلیلیش چیه؟ اطلاعی نداری؟
آمدم خونه چقدر افتضاح پکت لاست داره و پینگ ترکیده :n34:
تایید میکنم سرعت دانلود از طریق تورنت در ویندوز خیلی پایین هست . علت این مشکل رو متاسفانه نمیدونم . ولی در لینوکس سرعت به اندازه دانلود با IDM هست . من Raspberry pi دارم که لینوکس نصب هست و بعنوان ماشین دانلود ازش استفاده میکنم . خرابی فایل هم با این روش ندارم .نقل قول:
کسی مشکلی با این ابزار های دور زدن تحریم ها، ببخشید محدودیت ها:n09:، با نت ایرانسل نداره؟
حالا من بعد از مدت ها باز مجبور شدم با نت ایرانسل بیام بیچاره مون کرده سر یه پروکصی.
این جوری که بوش میاد این مشکلات سراسریه، با این اتفاقایی که داره این روزا تو جاهای مختلف میفته انگار آقایون دارن ماستا رو کیسه میکنن و قراره یه خبرایی بشه و خب خبر خوب همیشه این بوده که ما پالونیم...
مشکل بر طرف شد. :n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خوبه همچنان البته با پروک سی پرسرعت این بار دو کشور مشهود بالا رو تست گرفتم. تستها همگی 4G معمولیه چون روتر من قدیمیه و پلاس و غیره نمیگیره برام هم مهم نیست خرج بکنم و روتر پلاس دار بخرم همین تو کل خاورمیانه برام کافیه. :n39:
دوستان کسی درمورد سکتورهای این دکل ها نظری داره...فورجی هم هستن یا نه ؟ ( همراه اول در حال حاضر تریجی هس...ایرانسل فقط 2 جی ) برای فورجی باید سکتورا هم عوض بشن یا همینا خوبن....ممنون میشم کسی توضیح بده
برای من جدیدا بسته های رایگان هدیه ( همون تخم مرغ شانسی :دی ) ایرانسل فعال نمیشه ! الان یه هفته ای میشه هر روز بهم 50 مگ رایگان میده :دی sms فعال سازی میاد ولی خبری از اینترنت نیست . برای شما هم اینجوری ــه ؟
کلا الکی هست مخصوصا اون هدیه پیامک خالی به 7000:n02:نقل قول:
آره جدیدا ایرانسل خیلی دروغگو شده !نقل قول:
قبلا فکر کنم 50 تا پیامک رایگان میداد الان کرده 10 پیامک ، تازه فعالش هم نمیکنه !
نقل قول:
سلام
کلا به خاطر حرکت های بسیار زشتی که ایرانسل کرد
کلی تبلیغات برای دائمی کاهش هزینه و.... کرد
اما متاسفانه همه رو لغو و قیمت ها را به شدت افزایش داد
بنده تمامی خدماتی که از ایرانسل استفاده می کردم حتی TD-LTE و... لغو از خدمات دیگر شرکت ها مثل مبین نت - رایتل - همراه اول استفاده می کنم
حتی سیمکارتم را خاموش کردم .
حرکتشون بسیار زشت و ناپسند است
نقل قول:
کسی نبود جواب بده ؟؟؟؟
نقل قول:عزیزی قبلا زحمت کشیدن و توضیح کاملی ارائه دادند:نقل قول:
خاک بر سر این ایرانسل کنن، به خاطر 5 تومن باید یه ربع بری شکایت ثبت کنی، هم رقمش آدم میبینه ارزش نداره هم میبینه اگه نکنه باز پررو تر از اینی که هستن میشن.
نقل قول:اگر اشتباه نکنم هر دو سایت نوکیا هستند.در مورد سکتورها قبلا هم عرض کردم که نیاز به تعویض ندارند مگر اینکه ترافیک منطقه شما به حدی بالا بره که نیاز به اضافه کردن کریر های بیشتر و در نتیجه نیاز به پین های بیشتری باشد که فیدرها را به بتوان به ان وصل کرد.نقل قول:
هر دو اپراتور تجهیزات تریجی و فورجی رو نصب کردند و اگر مدت زیادیه که فعال نشدن مشکلات ظرفیت لینک یا همون پهنای باند وجود داره. سرعتتون روی شبکه نسل 3 همراه اول چگونه هست؟
نقل قول:
سلام ... ممنون از جواب تون .... همراه اول یک سال هست تریجی شده ، سمت یکی از سکتورا کاربر بیشتره و در طول روز از 120 تا 500....سمت دو تا سکتور دیگه که کاربر کمتره ، در طول روز از 250 تا 900 کیلوبایت ( بیشتر روی 500 کیلوبایت هست ).....ایرانسل بیش از یک سال هست که تجهیزات تریجی و فورجی رو نصب کرده ، اما هنوز راه اندازی نشده ، ( خرداد 96 برای 48 ساعت تریجی و فورجی راه اندازی شد ، اما پهنای باندش مشکل داشت ) اما جدیدا گفتن تریجی رو راه اندازی میکنن...در فاصله 5 و 10 کیلومتری دو دکل ایرانسل دیگه هم هست که از همین ایرانسل تغذیه میشن و هر دوتا تریجی هستن و سرعتشون در طول روز با سیگنال 90- بین 800 کیلوبایت تا بالای 1 مگابایت هست.......یه سوال دیگه تجهیزات نوکیا کیفیت شون چطوره و تجهیزات کدوم شرکت بهتره ؟
سلام دوستان ایرانسل هر روز 200 تومن از شارز گوشیم کم میکنه چیکار کنم؟
پیامک تبلیغاتی هم قطع کردم ولی متاسفانه کم میکنه
سلامنقل قول:
با پشتیبانی آنلاین صحبت کردی ؟!
یه بار سر همین داستان ۶۰ تومن رفت تو پاچم!
میگفت عضو هواداری فلان تیم شدی که نشده بودم [emoji58]
روزی ۵ هزار تومن میزد به حساب !
حتما آنلاین مشکل رو بررسی کن.
نه نپرسیدم :n35:نقل قول:
ممنون باشه میپرسم ببینم چیکار کردن واسه خودشون
سلامنقل قول:
قطع کردن پیامک های تبلغاتی کفایت نمیکنه ، باید سرویسی اگر دارید رو هم غیر فعال کنید.
ستاره 800 ستاره 1 مربع (از راست به چپ) بزنید و اگر سرویس فعالی دارید اون رو لغو کنید.
البته تو برنامه ایرانسل من هم اگر سرویس فعالی داشته باشید نمایش میده
با توجه به سرعت اعلام شده باز هم تایید میکنم که مشکل ظرفیت لینک دارید و شبکه انتقال شما باید توسعه یافته و ظرفیت ایجاد شود.نقل قول:
4 شرکت هواوی، زد تی ای،اریکسون و نوکیا در کشور فعالیت دارند که همه ی انها وندور های جهانی هستند. کیفیت و ظرفیت تجهیزات بستگی به سفارش اپراتورها به این شرکت ها دارد.
دوستان این ماجرای قطع کردن بسته های نامحدود اپراتور ها شایعه بود یا قراره عملی بشه؟چنین چیزی تو شبکه ها تلگرام یه مدت دست به دست شد
بسته های نامحدود شبانه قراره حذف شننقل قول:
واقعیت داره
اگه بحث فرهنگی و نوجوانو اینا هست اون گیگ اضافی شبانه رو حذف کنن،بسته نامحدود شبانه که فقط برای دانلودراست،میخاد به کجای اسلام ضربه بزنه،فوقش مردم یه جور دیگه فایلاشونو میگیرن...نقل قول:
گویا ایرانسل به حرف شما گوش کردنقل قول:
بسته های جدید با همون قیمت بدون گیگ شبانه اضافه شد
بسته های با گیگ شبانه هم حذف میشه
جلل الخالق!شگفتا!نقل قول:
حالا حداقل قیمتارو میزاشت مثل قبلا مثلا بسته ۳ گیگ ۱۳تومن بود الان ۱۶.۵هست،ولی انصافا اینهمه ملت که میبینی به لطف بسته های نامحدود شبانه و ۶تا ۱۲هست که هنوز مشتری ان،ایرانسلم فعلا قیمت اینا رو بالاتبرده،فعلا،،،،وگرنه ایرانسل نمیصرفه اصلن
در مورد بسته های جدیدی که اوردن رفتم واز طریق پنل ایرانسل باشون حرف زدم مثل اینکه خبر ندارن یا اینکه خودشونو زدن به اون راه و جواب درست حسابی نداد،گفت که هنوز اطلاع رسانی نشده که چرا این بسته جدیدا اومدن ،گفتم که بسته ها ساعتی حذف نمیشن،گفت که فعلا خبری نداریم فقط بسته روزانه اضاف شده،،،،معلوم نیست میخان چه غلطی کنن
چند روز دیگه این شبانه دارا حذف میشن فقط همین
پشتیبان هن قد ب.. حالیش نیست! تصمیم بالاتر هاشونه نه اینا
امروز رفتم رایتل ترابرد کنم، نشد ، گویا پذیرا نیستن، رفتم همراه اول
خاک بر سر ایرانسل، اصلا ثبات نداره
دو سه سال پیش که نسل جدید رو راه انداختن، اینا قیمتا رو بالا بردن، ملت تحریم کردن ، مجبور شدن بیارن پایین، اما مشکل اینه که ما چیزی گرون میشه جای نخریدن، میریم یک سال ذخیره میکنیم مبادا گرون تر شه
شخصا هم TD رو نمیخرم، (۳ روز دیگه تموم میشه) هم اینترنت موبایل رو !
کافیه ۲۰٪ مردم همکاری کنن، اون ۸۰٪ ...
سر ماه مجبورن بیارن پایین یا بازم گرون کنن، که بازم افراد بیشتری نمیخرن , اخرش مجبور میشن درستش کنن
من که ایرانسل رو گذاشتم کنار.نقل قول:
فقط به دلیل اینکه مشتری از قدیم شماره ایرانسلم رو داره، واسه تماس نگهش داشتم.
چطور نگذاشتن به رایتل ترابرد کنید؟
من از قدیم سیمکارت رایتل داشتم که مجدد فعال کردم و برای تماس و احتمالا بسته اینترنت از رایتل استفاده میکنم. اگه فردا اینم خرابش نکنه.
سلام دوستان، چند هفته ای هست که همراه اول روی واتس اپ اختلال میندازه تا نشه ازش برای مکالمه صوتی استفاده کرد. دوستانی که با اینترنت ایرانسل از واتس اپ استفاده می کنین هم این مشکل دارید یا خیر؟
تا حدودینقل قول:
قسمت دیتا سیور واتس اپ ، یه بار فعال یا غیر فعال کن شاید درست شه
vp هم مشکل رو حل میکنه
- - - Updated - - -
نمیدونمنقل قول:
گویا سایتش خرابه
قبلا ایرانسل یه طذح داشت که سیم اعتباری رو به دایمی تبدیل میکردی با ۸۰٪ تخفیف
گویا اونو هم برداشته؟ یا فقط سیم من شاملش نیست
من میخاستم چند روز پیش مودم وایمکسو با td عوض کنم،طرف گفت که حساب شما سلب امتیاز شده،،،،،دیگه مشتریاشو جمع کرد مفتی چیزی به کسی نمیدهنقل قول:
اون که خیلی وقته... فکر کنم پاییز پارسال بود که به سلب امتیازی ها ، تعویض تعلق نمیگرفتنقل قول:
به صورت رندوم بعضی وقتا تخفیف میذاره، من ۲ تا از ایرانسلامو هرکدوم با ۱۰ هزارتومن دائمی کردم، هرچندروز یک بار از طریق مای ایرانسل چک کن.نقل قول:
۶ تا خط دارم همرو چک کردم همه ۵۰ بودننقل قول:
خط آخرم ۱۰ بود!
اما اینو نمیخوام!
مطمینید که هر چند روز یه بار تغییر پیدا میکنه؟
از اول ابان کاهش سرعت شدید سیمکارت 4g دارم به طوری که سیمکارتم اکثرا 4g نیست یا اگر هم هست خطی نداره.جالب اینه که حتی 3g هم نمیشه اکثرا g هستش.قبل ابان سرعت دانلودم نزدیک به 4 مگابایت بود.ربطی به اربعین داره؟امکان داره به خاطر زائرا پهنای باند داخل رو کم کرده باشند؟
با چی 4g استفاده می کنی؟نقل قول: