سلام دوستان برای تکمیل دفترچه سربازی حتما باید شماره حساب سپه داشته باشیم؟؟
Printable View
سلام دوستان برای تکمیل دفترچه سربازی حتما باید شماره حساب سپه داشته باشیم؟؟
سلام بله هد کاری در مورد نظام وظیفه مثل اعزام خدمت یا انواع معافیت یا خروج از کشور و... بخوای داشته باشی باید حساب سپه باز کنینقل قول:
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
خير مانند گذشته استنقل قول:
شما هنگامى كه نامه كسر خدمت رو به نيروى انسانى پادگان ارائه دهيد در سيستم براى شما ثبت مى شود و به يگان ربطى ندارد در پايان خدمت هم يگان بر اساس تاريخ ترخيصى كه از نيرو انسانى مى گيرد برگه ترخيص به شما مى دهد.
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
برگه سفیدو پست واسه کسی اورده ؟واسه من هنوز نیومده پلیس +10 هم میگه هنوز نیومده
بدبختی داریم مارو انداختن بزور 6/1 هنوزم وضعیتمون مشخص نیست
دوستان کسی در مورد دوره تکمیلی اطلاعات کامل داره ؟
من در حین گذروندن دوره 30 روزه هستم و تا دو هفته دیگه تموم میشه
میخواستم ببینم اون دوره 15 روزه کی برگذار میشه ؟
اینجا که میگن تاریخ اعزامت باید سال 95 باشه درسته ؟ نمیه جلو انداختش ؟
سلام. منم افتادم نیرو دریایی سیرجان. دادا خودت سفت بگیر که وضع خرابه
برا من 2 - 3 روزی هست اومدهنقل قول:
افتادم پادگان آموزش مرزبانی نیروی انتظامی شهید رجایی کرمانشاه
خودم از تبریزم
فوق دیپلم
داداش شما از اول اعزامت شهریور بوده یا مازاد تیر بودی؟نقل قول:
کسی میدونه راهنمایی کنه خواهشانقل قول:
هرجایی که پدرتون حضور داشتن باید برید ی نامه بگیرید. البته دوست منم مجبور شد بره البته با پدر
کارشو یه روزه انجام میدن یا معطل میکنن؟ اخه راه ما خیلی دوره تا قزوین.نقل قول:
خودمم که یکم میرم اموزشی و پدرم خودش باس بره با این اوصاف. البته کارت سبز ایثارگری داره
اعزامم تیر بودنقل قول:
خودشون تغییر دادن انداختن شهریور
دوستان سلام
درسته که اونهایی که امریه دارن نمیتونن از کسری خدمت استفاده کنند؟
یا اینکه سازمانی که امریه صادر کرده اعلام کنه که ما کسری نمی پذیریم ...!!! نمیشه برای کسری اقدام کرد؟
درود
شرایط گرفتن امریه چیه؟ چه جاهایی میشه امریه گرفت؟ خدمتش چطوریه؟ آموزشی هم داره یا آموزشی جداست؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
همه چى بستگى به سازمانى دارد كه از ان امريه گرفتيد برخى سازمان ها با اين موضوع مشكلى ندارند.نقل قول:
هر سازمان و ارگان شرايط خاص خود را از لحاظ معدل ، مقطع تحصيلى ، متاهل يا مجرد بودن و... دارد. هر سازمانى كه كه رشته تحصيلى شما را نياز داشته باشد امريه ان را رشته را دارد. خدمت در ان سازمان ها بر اساس مقرارت داخلى ان از جمله ساعت ورود و خروج است اما در بحث مرخصى مانند بقيه سربازان هستيد. برخى سازمان ها مانند وزارت دفاع خودشان اموزشى جدا دارند براى افراد امريه دار ان سازمان در پادگان جوادى نياى قزوين كه طول مدت اموزشى نيز كوتاه تر مى باشد . افرادى كه امريه قرارگاه خاتم النبيا سپاه هستند در سپاه اموزش مى بينند و بقيه افراد امريه دار يا در ناجا يا در ارتش اموزشى دارند و در پايان اموزشى به ان سازمان مى روند.برخى از سازمان ها با كسرى خدمت چه بسيج باشد و چه ايثارگرى مشكل دارند و قبول نمى كنند اگر مى خواهيد از كسرى استفاده كنيد قبل از ان از هر سازمانى دقيق سوال كنيد.نقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اخ گفتینقل قول:
منم دارم دیوونه میشم
میخواستم برم نظام وظیفه فردا:n28:
سلام دوستان
من فوق لیسانس حقوقم افتادم 01 نیروی زمینی ارتش چجور جاییه؟ ساکن تهرانم مرخصی هم داره؟ ممنون راستی تقسیماتش چطوره؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من فوق لیسانس حقوقم افتادم 01 نیروی زمینی ارتش چجور جاییه؟ ساکن تهرانم مرخصی هم داره؟ ممنون راستی تقسیماتش چطوره؟
اول برید پست ، اگه نبود برید نظام وظیفهنقل قول:
یا حسین
افتادم تبریز
مرکز اموزش ولیعصر تبریز--- نیرووی انتظامی
بدترین کابوس:n28:
کد 1
شانس رو میبنی؟:n28:
یک کلام بهت بگم. بهترین پادگان ایران. خوب جایی افتادی. میای میفهمی چی میگم. مرخصی تا 5 روز اول نداره. بعدش هر روز 4و نیم به بعد میرید خونه. 5و30 صبح حضور میزنیدنقل قول:
دوستم 4 ماه پیش اونجا اموزش دید- تقسیم شد افتاد خاش!!!!:n28:نقل قول:
سلام
من امروز 6 واحد معرفی به استاد داشتم و امتحانش و دادم و تموم شد . فقط مونده نمره هاش بیاد و دیگه کارای فارغ التحصیلی رو بکنم و مدرک بگیرم . نهایتا تا هفته دیگه طول میکشه فکر کنم .
میخوام اقدام کنم برای سربازی . باید چیکار کنم ؟
الان میتونم برم دفترچه رو بگیرم پست کنم یا باید صبر کنم مدرکو بگیرم ؟
:n16:
گواهی فراغت تحصیل رو از دانشگاه میگیری- میری دفتر پلیس+10 و تمام-- منتظر میشی تا روز اعزام:n28:نقل قول:
دوستان این قانون کسری در طول این چند سال تغییر پیدا کرده ؟ مثلا سال 90 هم همین بوده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه همینجور بودهنقل قول:
در اینده هم فک نکنم تغییری کنه
عزیزان من شنیدم شهریور ماه خدمت قانونی به 18 ماه برمیگرده
شما چیزی در این مورد میدونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
الان ملت میان میگن شایعه سازی نکنید .... قبلا هم گفتم خدمت از 24 به 21 میرسه . دیدید دیگههه:n09:
اصلا معلوم نیست کی غافلگیر میشیم :n02:
سلام کی خدمت شد 24 بعد دوباره کم شد به 21؟نقل قول:
اعزامی 1 شهریور هستم.یعنی خدمت ما 18 ماه میشه؟!!!!!!!! مگه میشه؟ مگه داریم ؟؟؟نقل قول:
خدمت از 21 شد 24 بعد همون موقعغ که گفتن کسانی که قبل از سال 94 دفترچه بفرسند همون 21 هست . و بعد هر کی بفرسته 24نقل قول:
همین 2 ماه پیش دوباره کردند 21 برای همه .:n02:
خب در حقیقت قرار بود بشه 24 ماه که نشد یعنی کسی با برگ امریه 24 ماهه اعزام نشد .. این بازه بین 18 تا 24 ماه دست خود نظام وظیفه و نهادهای مرتبط هست و نیازی به تصویب قانون ندارهنقل قول:
یعنی کسی از اینجا نیفتاده نیروی انتظامی شهید رجایی کرمانشاه؟؟؟
و یواش یواش داریم میرسیم به ماه اخر .ای خدا کی تموم میشه
سلام به تمام دوستان عزیز خدمت رفته، خدمت نرفته، در حال اعزام و ... من یه سوال داشتم اونم اینه که من اعزام مجدد هستم یعنی 5 ماه رفتم خدمت ارشد قبول شدم رفتم دانشگاه بعد از فارغالتحصیلی دویاره دفترچه فرستادم اعزامم افتاده 1 شهریور یعنی یک هفته دبگه حالا که برگه یگانم اومده زده پادگان 01 تهران با این اوضاع بعد از 5 ماه خدمت دوباره باید برم آموزشی یا یگان خدمتم 01 تهران افتاده :n15:؟! ممنون میشم اگر میشه راهنمایی کنید
نقل قول:
نه، شماکه قبلا به یگان خدمتی معرفی شدید دیگه آموزشی ندارید (شما رو همون روز اول که خودتونو به 01 معرفی می کنید از بقیه جدا می کنن و فکر کنم چند روز بعد برمیگردید و امریه میگیرید و ... )
(البته یه مورد خاص دیدم که یکی از هم دوره ای های خودم 6 ماه خدمت کرده بود ولی دوباره به عنوان اعزام مجدد دوره آموزشی رو کامل گذروند!)
ممنون مهرداد جان ایشالا که من جزو مراد خاص نباشم!نقل قول:
داداش دمت گرم رفتم و نامه و کپی ازشون واسه سپاه اردکان گرفتم، فقط یه مسعله بعد از آموزشی میتونم خدمتم رو بیارم استان خودم؟ اگه نشه به نظرت کجاها تقسیم بشم؟ راسی من نیرو هوایی سپاه اردکان هستمنقل قول:
سلام دوستان عزیز...من قرار بود 6/1 اعزام بشم،ینی یکشنبه هفته دیگه و برگه ی سفید هم اوردن در خونه و محل اعزام هم مشخص شد.........تا الان.......که برام sms اومده که به دلیل عدم پذیرش مراکز اعزامم به تاریخ 8/1 تمدید شده... :n03: الان میتونم کاری کنم که همون تاریخ قبلی اعزام بشم؟؟...الان یکساله میخوام برم خدمت هر بار یه مشکلی پیش میاد...دیگه خسته شدم....:n35::n37: