اگه کسی شکایت پارس انلاینو کرد برا شبانه و نامحدود مخابرات هم بهشون بگه بلکه یه فرجی شد:n09:
Printable View
اگه کسی شکایت پارس انلاینو کرد برا شبانه و نامحدود مخابرات هم بهشون بگه بلکه یه فرجی شد:n09:
دوستان سرعت شمام الان پایینه ؟ الان روی 9 مگ اسمی خط بسته شده ولی عملا سرعت از 30 بالاتر هم نمیره یه ساعت هم هست زنگ میزنم پشتیبانی بعد از ده دفعه اشغال بودن وصل میشه میگه 15 نفر تو صف هستند و بعد چند لحظه اتوماتیک قطع میشه
شکایت فقط شکایت از پارس انلاین و مخابراتنقل قول:
انگار هنوز شکایت نکردم سرعتم خوب شد :n10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بواسطه آشنایی یا فامیلی یا رفیقی که تو پارس آشنایی داشته ثبت نام کردی؟:n13:نقل قول:
چون هر کی تا حالا ثبت نام کرده سرعت شبانش افتضاح بوده تا حالا ندیدم کسی سرعت شبانش تو پارس خوب باشه:n13:
فقط ثبت نامم ولی سرعتم به واسطه شانس و اقبال بلندم خوب شده :n10:نقل قول:
ولی جدای از شوخی همیشه انقدر خوب نیست مثلا دیشب 2.7 گیگ بیشتر دانلود نکردم
خب همون دیگه برا ثبت نام یه اشنا باهات باشه کافیه مطمئن باش اگه آشنا باهات نبود سرعت شبانت اینجور نبود فامیلمون هم که از پارس دزفول داره شبا سرعتش پایین میاد:n01:نقل قول:
سلام و درود بر همه
ببخشید من نمیتونم کل این 3233 صفحه را مطالعه کنم پس همینجا مشکلم را مطرح میکنم :
حدود بیست روزه سرعت روزانه و شبانه پارس آنلاین به شدت برای من افت پیدا کرده و سرعت دانلودم
حتی با چیزی که باهام قرارداد هم بستن نیست من سرویس 512 محدود هستش پس باید سرعت دانلودم
حداقل 60 کیلوبیت باشه با پشتیبانی هم چندین بار تماس گرفتم اما هر بار چرت و پرت تحویلم دادن و تیم ویوو گرفتن
و خلاصه هر کار ابتدایی که بهشون یاد داده بودن و هممون هم بلدیم رو انجام داد و نتیجه ای حاصل نشد فقط کلی هزینه تلفن رو دست ما گذاشت
خواستم ببینم کسی دیگه هم این مشکل را داره یا نه ؟؟
سوال بعدم : اگه بخوام از پارس آنلاین کوچ کنم چه شرکت دیگری میشناسید که شبانه رایگان هم داشته باشه و سرعت دانلود ازش هم خوب باشه ؟؟
با تشکر
اینم دانلود دیشب
سلام
من هم 512 دارم سرعت افتضاحه شبها
به زور 1.5 گیگ گرفتم دیشب و شبهای قبل کمتر بود
نقل قول:
سلام کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستی که سرعتت اینجوری افت کرده؟
دانلودت از وب سایت های داخلی هست یا خارجی؟
داداش با 512 سرعتت قانونا باید 64 باشه که شما با 1.5 گیگ توی 5 ساعت میانگین میشه 87 که نمیتونی اعتراضی داشته باشی ......نقل قول:
درسته بعضی افراد با 256 سرعت 600 میگیرن ولی خوب اون دیگه شانسیه
البته تجربه ثابت کرده هر چه ناراضی تر باشی و توقعت بیشتر باشه بهتره پس شما هم پیگیر باش تا سرعتت بهتر بشه .....
چه سرویسی داری؟نقل قول:
نه اینجوری نیست من ناراضی بودم پیگیری هم کردم یک هفتس هیچ فرقی هم نکرده
با 9 مگ شبی 6گیگ دانلود دارم بدون اشنانقل قول:
به شانس بستگی داره نه اشنا!
سلام
امروز دوباره از پارس آنلاین زنگ زدن گفتن برو یه مودم از پشتیبانی بگیر واسه تست ، آوردم با تیم ویور اومد یه سری تغییرات انجام داد الان سرعتم دوبرابر شده :n02:پینگ رو هم که دیروز واسم پایین آوردن :n02:
مشکل از مودمم بوده
عجب چیزیه این 195 :n02:
حالا ما بخوایم 2 مگ بگیریم ، حداقل سرعتی که شبانه بهم میده چقدره ؟
مگه سرعت روز مشکل داشتی؟ مطمئنی سرعت شبت هم درست میشه امشب؟:n02:نقل قول:
مهم به منطقه مکانی و همچنین کیفیت خطتتنقل قول:
ماله من یه موقع از 120 شروع میشه ( ساعت 2 ) میره تا 400 ( ساعت 5 ) بعضی شب ها هم 1مگ !
اون یه سری تغییرات چی بود؟!!!نقل قول:
خب بگو ما هم بکنیم وضعیتمون بهتر شه
یعنی سرعت شبانت بالا رفت؟نقل قول:
امروز دوباره پارس آنلاین dns هاش رو تغییر داد dns های زیرساخت رو ست کرده . چرا هرچند روز یه بار dns تغییر میده؟:n01:
زنگ زدم پارس میگه ثبت نام نمیکنیم ممکنه تا 3ماه دیگه طول بکشه شکایت کنم 195؟:n02:
موضوع:عدم ارائه کالا و خدمات
2048- 4 گیگ :n16:نقل قول:
وضعیت روزانه (امروز):
اما شبانه 2-3 شبه سرعت زیر 30 کیلوبایت رفته!:n13:
بله لینکم میپرهنقل قول:
اینم عکس
مشکل از پورت رو هنوز جواب درست ندادن یه جورایی هی در این مورد بنده رو پیچوندننقل قول:
تمام کارهایی که گفتید به مدت بیش از 10 روز انجام شده و کلیه سیم ها هم چک شده هیچ مشکل خواصی ندیدم
اینم عکس
مودمت چیه؟نقل قول:
وضعیت خطت خوبه مشکلی ندارهنقل قول:
TP-Link ......نقل قول:
با این وجود هنوزم هر 5 - 10 مین یک بار قطع و وصل میشمنقل قول:
مودم های d-link 2730u و 2750u انحصارا برای ایران تولید میشن و با تمامی isp های ایران و با کیفیت خطوط ایران سازگاری کامل دارن اگر سعی کنید این مودمو تهیه کنید بهتره
دوست عزیز مشکل اینجاست که دقیقا" معلوم نیست که مشکل از مودم هستشنقل قول:
وگرنه جهنم و ضرر یه مودم دیگه میگیرم ولی بحث اینه مودم جدید هم خریده شد و بازم همین مشکل بود من میمونم و 4 تا مودم
اگه چند تا مودم امتحان کردید که هیچنقل قول:
از این رو این حرفو زدم که فامیلمون هم چنین مشکلی داشت و مودم zyxel و tp link رو امتحان کردیم جواب نداد ولی وقتی با مودم خودم تست کردیم نه تنها قطعی نداشت بلکه سرعتش هم بالا رفت
فعلا" که از طرف سامانه 195 دارن پیگیری میکنننقل قول:
خود شرکت پارس آنلاین که فقط مارو سر کار میگذاشت امیدوارم اینا با این پیگیریشون جواب درستی به ما بدم
اگه مشکل از مودم بود حتما" تعویض میکنم
شما یه امتحان کن تمام تلفن ها و دستگاه فکس یا هر چیزی که به خط تلفنت وصله رو جدا کن و مودمت رو تست کن .....نقل قول:
یا اگه تونستی مودم رو ببر دم در تست کن به این صورت که سیم ورودی تلفن رو کلا جدا کن تا تلفن خونه قطع بشه و اونو به مودمت وصل کن
امکانش هست که سیم تلفنت یا یکی از دستگاه هایی که بش وصل هست روی خطت اختلال ایجاد میکنه یا مثلا سیم تلفن از کنار سیم برق یا مثلا از کنار پمپ رد میشه و وقتی پمپ کار میفته اینترنتت قطع میشه .... ( تجربه شخصی )
mtu و mss رو تغییر داد، از سیستم خودش هم یه کارایی کردنقل قول:
این سرعت اینترنت الانمه (کیلوبایته)
اینم مال قبله :
پینگ 8.8.8.8 هم 370 بود الان 180ــه
ممنون از توجهتون عزیزنقل قول:
این کارو ها رو هم خودم انجام دادم هم 3 بار پشتیبانی خود پارس آنلاین انجام داده بشم مشکل داره
از تو اکانتینگشون سرعتتو برده بالاترنقل قول:
این mss چیه دیگه؟نقل قول:
لطفا یه عکس از صفحه ش بذار
و مقادیر قبلی این 2 تا چقدر بود و الان چنده؟
الان عکس نمیتونم بزارمنقل قول:
TCP MSS : 1240
TCP MTU : 1280
ولی اصل کارو تو سیتم خودش انجام داد :n02:
اینا فقط پینگو بهتر میکنننقل قول:
اینکه چقدر سرعت دانلودت باشه مربوط میشه به اکانتینگشون و اینکه چقدر عدد دانلودو ببره بالا واست
راستی با تیم ویور نمیشه وقتی وارد سیستمت شدن بری تو سیستمشون سرعت دانلودو ببری بالا؟:n19: