بهتره موضوعات درباره مودم را اینجا مطرح کنینقل قول:
راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
Printable View
بهتره موضوعات درباره مودم را اینجا مطرح کنینقل قول:
راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
سلام مال من همیشه روشنه چه تو خونه باشم چه بیرون انلاینهنقل قول:
هیچ مشکلی این مودم نداره در حد بنز کارمیکنه
تایید میشه
درسته قطعات الکتریکی از نظر روشن خاموش روشن شدن یک عمری محدودی دارن ولی در مواقعی که نیاز ندارید مودم را خاموش کنید هم عمر قطعات بیشتر میشه و هم صرف جویی در مصرف برق که البته خیلی خیلی کم هست مصرفش.نقل قول:
پس اینجوری که میگید زیاد بدرد نمیخوره ......نقل قول:
دوستان شاتلی عزیز
من الان از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم و در ساعت رایگان(1تا 7) حدود 2.5 گیگ دان میکنم ولی در این ساعات پینگ میره بالا حتی باری سرور های لکال داخل ایران(اینترانت)
می خوام یه خط دیگه بگیرم و یه اینترنت با قیمت و سرعت معمولی1(همون 128)ولی پینگش حداقل برای اینترانت تکون نخوره.
لطفا وضعیت پینگ 10.7.95.235 رو در ساعات رایگان شاتل بفرمایید چند میده
با تشکر
ببخشید من اینجا می پرسم اما اینجا هم اهل فن ترید هم سریع تر جواب داده می شه
رو لپ تاپم ویندوز سون نصب کردم اما راهی ندیدم که بشه به صورت بریج به اینترنت وصل شد
راهی داره یا باید حتما از تو خود ویندوز کانکشن بسازم که بشه به اینترنت وصل شد؟
ببخشید من اینجا می پرسم اما اینجا هم اهل فن ترید هم سریع تر جواب داده می شه
رو لپ تاپم ویندوز سون نصب کردم اما راهی ندیدم که بشه به صورت بریج به اینترنت وصل شد
راهی داره یا باید حتما از تو خود ویندوز کانکشن بسازم که بشه به اینترنت وصل شد؟
منظورتون را نفهمیدم مگه برای وصل شدن به صورت بریج بجز ساختن کانکشن هم راهی هست؟! تو سیستم عاملهای دیگه؟نقل قول:
ممنون عزیزم مشکل از درایور کارت شبکه بود درستش کردمنقل قول:
دوست عزیز اگه این سوال رو تو تاپیک مربوطه ش میپرسیدی بهتر بود.بله دکمه روشن خاموش داره. در حد نرمال داغ میشه.حتما با گارانتیش رو بخرید.کلا نسبت به قیمتش عالیه.نقل قول:
دیشب 1 گیگ پهنای من از ساعت 1 شب تا 7 صبح رفت
یعنی رایگان محسوب نشد !
من PPOE وصل میشدم....
زنگ زدی یقشون را بگیری؟!نقل قول:
چی گفتن درست کردن؟!
صادقانه بگمنقل قول:
از وقتی ایران اومدم...
هر اتفاق این چنینی افتاده
هیچ هیچ هیچ هیچ وقت نتیجه ای نگرفتم.
همیشه یه دلیلی برای خودشون داشتند.
بچه ها هدیه ی تولد شاتل کنسل شده؟ من از صبح منتظرم. ترافیک ندارم
به همه نمیدن شانسی هست به صورت رندم انتخاب میکنن!نقل قول:
با این وجود یک زنگ بزن بهشون ببین چی میگن
سلام دوستان
ببخشید کسی کارت طلایی شاتل داره واسه اصفهان به من بده !؟
برای شما چراغ adsl روشن میشه اما چراغ wan نه درسته !؟نقل قول:
اگر خط تلفنتون تو کار و کنار کابل برق اومده تو ساختمون خوب مشکل از نویزه و اگر بخواهید راحت شید باید تلفن رو روکار بکشید از دم در.
الهی بمیرم چقد سخته ادم منتظر هدیه تولدش باشه! اونم از شاتل! :27:نقل قول:
بچه ها هدیه ی تولد شاتل کنسل شده؟ من از صبح منتظرم. ترافیک ندارم
ما که بارمون رو بستیم پیییییییییییییییییییییش به سوی مخابرات! صبانت که اومد بیرجند میرم صبانت
یه سوال
شما هم با باز کردن Engine مدیافایر مشکل دارید؟ واسه من Mainpage رو باز نمی کنه روی لود Engine می مونه هیچی لود نمیشه
سلام من 2 تا کارت طلایی شاتل دارم چجوری میتونم در خدمتت باشم .نقل قول:
میشه کارت طلایی که واسه تهرانه رو واسه شهرهای دیگه استفاده کرد !؟نقل قول:
عکسهای سایت IMDB برای شما هم فیلتره ؟
کد:http://www.imdb.com
اره نمیاد بالا مشکل از خودشونه (احتمالا)نقل قول:
به خاطر شاتل نیست ...نقل قول:
فــیلترینگ کلیه ...
سلام
من توی نیشابور زندگی میکنم یه یک سالی هست از شاتل استفاده میکنم
در کل ازش راضیم اگر مخابرات مشکل نخوره(خودتون میدونین,الان اگه اینترنتتون قطع شد قبل از انجام هر کاری برین سراغ تقویم)
اکو-128 دارم...شبا حداقل 1گیگ و حداکثر 1.4 گیگ رو دانلود میکنم ولی اینا رو هم بگم من یه بار بد با این موجودات بحث کردم
آقا اینا عادتشونه تا مشکل میخوری زنگ میزنی اولین سوال مودمتون زایکسل و از ما گرفتین؟ میگی نه تیپی لینک برمیگردن میگن خوب مشکل از مودمتونه تا میای قطع کنی میگن حالا یه لحظه صبر کنین تا ببینیم چیکار واستون میکنیم
یادم نمیره بهمن پارسال سرعت از 60 اومد رو 20 هرچی پرسیدم چرا اومده پایین گفتن سرعت واقعی شما همین قدره...حرفشون درست بعد گفتم پس چرا میگین سقف سرعت نداره و...
طرف به ما گفت ما چون به رضایت مشتری اهمیت میدیم الان واستون یه کاری میکنیم بعد یه ساعت دیدم زنگ زد گفت سرعتتون رو روی یک مگ گذاشتم و سرعت دانلود 20 کیلوبایت شد 130 کیلوبایت...این از این
الانم که چند شبه نمیدونم چه مرگشه از 1 به بعد اینترنت میترکه مگه اینکه وی پی انم رو استفاده کنم
دیشب اومدم بهشون یه دستی بزنم و جواب داد یه فایل 200 مگی از مدیافایر(حداکثر حجم مدیافایر همین قدره) ساعت 12:59 زدم دانلود دیدم ساعت 1 شد بدون وی پی ان داره با 60.70 کیلو میگیره...به 97 درصد رسید پارت 2 اون فایل رو رزیوم زد سرور کانکت نشد که نشد...............خدا میدونه دارن چیکار میکنن...اینم بگم من الان اکو-128 3ماهه دارم که هر ماه 2 گیگ ترافیک دارم ولی تا آخر هر ماه 30 گیگ رایگان دانلود کردم...کاراشون مشخص نیست باید اونقدر زنگ بزنی که تا گوشی برداشتن بگن سلام آقا/خانوم فلانی الان مشکل حل میشه..:46:
امیدوارم مشکل همه حل بشه چرا که واسه ماها این اینترنت که از نون شب هم واجب تره
سلام دوستان.
شرکت شاتل تعرفه ای با ترافیک 1 گیگ در هر ماه هم داره؟ اگه داره قیمت اون چنده؟
من با کارشناسان فروش چت کردم و گفتن که باهاتون تماس میگیریم. اما این کارو نکردن.
لطفا کمک کنین.
.
.
.
۲۳۰۹۹نقل قول:
اونا زنگ نزدن شما زنگ بزن !
سلام
آقا من داشتم ایمیل های نخونده رو پاک می کردم! دیدم شاتل میل زده اونم 2 ماه پیش که ساعت ترافیک رایگان از 1 تا 8 شده!! درسته؟
شاد باشید:40:
اره الان ۲ ۳ ماهه که اینجوری شده:31:نقل قول:
مگه تو بگی زایکسل اونا میفهمن که تی پی لینک داری؟نقل قول:
آقا اینا عادتشونه تا مشکل میخوری زنگ میزنی اولین سوال مودمتون زایکسل و از ما گرفتین؟ میگی نه تیپی لینک برمیگردن میگن خوب مشکل از مودمتونه تا میای قطع کنی میگن حالا یه لحظه صبر کنین تا ببینیم چیکار واستون میکنیم
تو هم بگو زایکسل داری
دوست خودم ایسوس داشت هر دفعه هم زنگ میزد با کلی منت میگفت من ۱۰۰تومن پول مودمو دادم حالا کار نمیکنه بعد یارو میگفت از مودمتون نیست :31:
اره.دی:...نقل قول:
نقل قول:ای بابا!نقل قول:
کلی ضرر کردیم که...:31: چرا آخه درست اطلاع رسانی نمی کنند! :(
ممنون، شاد باشید:40:
دوباره از ساعت 1 تا 8 صبح پهنای منو خورد !
من
PPOE وصل میشم ظاهرا باید ساعت 1 شب ریسیت کرد دستگاه و دوباره وصل شد !
شما اگه به کنترل پنل سر زده بودید اونجا فکر کنم اطلاعیه زده بودن!نقل قول:
نه من کسی ندیدم توی این چند سال همچین مشکلی داشته باشه.نقل قول:
نقل قول:
آقا منم این مشکل 2.3 روزه برام پیش اومده صبح زنگ زدم شاتل میگه شما اولین نفری که زنگ میزنه و از این حرفا بعد گفت باشه با تهران هماهنگ کنم بپرسم قضیه چیه بعد 1 ساعت زنگ زد و گفت که شما ساعت یک چت آنلاین شاتل با کارشناس فنی چت کن مشکلو بگو تا اونا واست حل کنن فردا صبح زنگ میزنم ازت میپرسم چطوری مشکلت حل شد!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت دانلود آرت 1 چنده معمولا.؟
محدود میکنن؟
دوستان شاتلی برا شما هم شبا ساعت 1 که میشه کلا هیچ سایتی تا 6 صبح اونورا باز نمیشه ؟! یا اگه باز بشه با 100 بار ریفرشو ... ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
چند هفتست افتضاء شده !!:2:
.
.
تنها کاری که از یک به بعد میشه کرد دانلود با سرعت مزخرف اونم فقط از بعضی سایت هاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
shit :2:
یه قران منم توی اهوازم همین مشکل رو دارم تا ساعت 1 میشه اینترنت میپره میره اما تا ساعت بشه 8 درست میشه معلوم نیست دارند چه کار میکنن حالم از هرچی مردم ازاره بهم میخوره :2:نقل قول:
قضیه از این قراره که همه باید ساعت یک که سایت شاتل چشم نخوره با سرعت خوبی باز میشه بریمو با کارشناسایه آنلاینشون مشکلو درمیون بزاریم ببینیم حرفشون چیه؟؟؟
اینم لینککد:http://www.shatel.ir/onlinechat/
دوستان از ساعت 11:30 امشب افت سرعت شدید و پینگ بالا دارم.حدود 3000ms برای شما هم همینطوره؟
مثل اینکه امشب مشکل حل شد...بقیه دوستان هم لطفا اعلام وضعیت کنن
اینم وضعیت فعلی شاتل من در نیشابور
کد:http://www.pingtest.net/result/44126449.png