چیرو پیگیری کنه سرعت سرویسش 128 هست یعنی سرعتش 16 کیلو هم باشه دستش به جایی بند نیست. اون قانون ضریب اشتراک 1/8 رو برداشتن حالا دیگه 128 تا 16 مد شده :n08:نقل قول:
Printable View
چیرو پیگیری کنه سرعت سرویسش 128 هست یعنی سرعتش 16 کیلو هم باشه دستش به جایی بند نیست. اون قانون ضریب اشتراک 1/8 رو برداشتن حالا دیگه 128 تا 16 مد شده :n08:نقل قول:
من و این همه سرعت محاله محاله :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید اهل فننقل قول:
سلامنقل قول:
اول باید ببینی نویز از سیم کشی ساختمانه یا از مرکز مخابراتی تا منزل
مودم به خطر ورودی وصل کن ببین نویز چقدره
اگر از سیم کشی ساختمان باشه یه سیم مستقیم از ورودی بکش تا اتاقت و پیش مودم
خودم همین کار رو کردم
سیم برق نزدیک سیم تلفن باشه نویز می ندازه
یه مثلا کارشناس اومد از جایی که سیم تلفن میاد داخل ساختمون تست کرد و دید دلیل نویز از ساختمون نیست،یه جعبه مخابراتیم بیرون ساختمون بود که گفت اونو نمیتونه باز کنه و از اونجا تست کنه چون همه خط ها اونجاسنقل قول:
نزدیک اون جعبه سیم و جعبه تقسیم برق هم هست
اگه علت نویزت توی مسیر مخابرات تا تقسیم خونه باشه عملا هیچ کاری نمیتونی بکنینقل قول:
از آسیاتک بعیده این تک کانکشن خوب . شب هم همینه مثلا ساعت 10 -11 ؟نقل قول:
خط روی 12 مگ ست شده.نقل قول:
در بدترین حالت حدود 400 کیلوبایت هست
نقل قول:
چه جوریه سرعت شما اینقدره؟
واسه یکی دیگه 5 کیلو هست
واقعا تقسیم پهنای باند در آسیاتک خیلی مسخره هست
فکر کنم در جریان باشید که خوب بودن سرعت به خوب بودن کیفیت خط مربوط میشهنقل قول:
سرعت تک کانکشن منظورشون بوده . تک کانکشن ربطی به کیفیت خط نداره . یکی با ریت خط 16 مگ سرعت تک کانکش 1 مگ هم نداره یکی با ریت خط 8 مگ سرعت تک کانکشن 5 مگ داره . بیشتر به وضعیت پهنای باند ربط داره و البته تنظیمات آی اس پی .نقل قول:
سرعت دانلود شبانه من 70 تا 80 میزنه فرقی هم نداره سرور داخل یاخارج باشه
خییلی کمه
در حالی در ساعات عادی تا سرعت 500 کیلو دان میکنم
کسی میدونه باید چیکار کنم هر شب به زور یک گیگ دان میکنم :n28:
خوب پس کاری از دستت بر نمیادنقل قول:
اون جعبه تقسیم هم توش شلوغ و به هم ریخته اس دست بهش بزنی یهو ممکنه یه تلفن رو قطع کنی
نهنقل قول:
خط من کیفیت بسایر مناسبی داره نویزم ندارم ولی سرعتش:n03:
والا دیگه با وجود بسته های شبانه ایرانسل دور این دانلود شبانه رو خط بکشنقل قول:
البته اگر ایرانسل سرعت خوبی در منطقه شما داشته باشه
به جای هر شب دانلود هر 10 روز یه بار دانلود دارم
همدان قطعی خیلی زیاد شده بقیه استان ها چطورن ؟
ما هم نزدیکم استان بقلینقل قول:
قطعی گاهی داریم ولی پینگ بالا و تایم اوت تا دلت بخواد:n34:
پینگ من تو این ساعت خوب میشه ولی تو روز افتضاح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که درخواست جمع آوری زدم خداروشکر کم کم دارم از دستش راحت میشم
به هیچکس هم پیشنهاد نمیکنم از آسیاتک سرویس بگیره
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
مثلا سرعت با دانلود منیجر 400 باشه و با تک کانکشن 50 باشهنقل قول:
خط تلفن متوجه میشه که من دارم با چه نرم افزاری دانلود می کنم؟ :n04:
تا جایی که می دونم هیچ ارتباطی نداره
تنظیمات isp یعنی چی؟ چون من حدس می زنم تنظیمات isp هم شاید مشکل داشته باشهنقل قول:
نقل قول:مخابرات داره اینهمه پول میگیره به عناوین مختلف،وظیفشه مشگلی که از طرف اونه رو حل کنهنقل قول:
اینجا ایرانه هیچکی در قبال هیچکس مسئولیتی نداره تنها مسئولیتمون چاپیدن جیب همدیگه هست این یک حقیقت تلخهنقل قول:
سلام
عجیبه امروز سرعت خوبه
توی تست testmy.net سرعت رو 26 کیلوبایت زد
ولی در تلگرام تا 300 کیلوبایت سرعت بالا میره
چشمش نزنم :n13:
من از وقتی به صورت تلفنی پهنای باندم رو روی 4 مگ ثابت کردم مشکل تک کانکشنم 90 درصد رفع شد
درسته سرعت پایین اومد ولی حداقل ثبات پیدا کرد
جالبه که برای منم دقیقا همین کار رو کردن و همینطور هم شدنقل قول:
ولی مشکل اینجاست که تقریبا 1 ماهی بود که سرعتم دچار مشکل شده بود و نویز خطم بالا رفته بود و قبلش همه چیز نرمال بود!
پس همین نشون میده مشکل از کجاست
گرچه هفته پیش یه 24 ساعت لینکم کاملا قطع شد (البته با اطلاع پیامکی!) اونم صاف توی روز جشنواره دیجیکالا! و بعد از اون دباره خطم برگشت روی 6 مگ!
اما در کل یکی 2 ماهی هست که اختلالات اینترنت مخصوصا بین المللیش خیلی زیاد شده و به شدت روی اعصابه!
همه فقط وعده میدن اما بهتر که نمیشه بدترم میشه!
بابا ما نه اینترنت ارزون میخوایم نه سرعت بالاتر!
همینو ازمون نگیرین:n28::n28:
نقل قول:
منم دیدم اینجوری شده
نمی دونم چرا
سرویس 256 وضعیت 2 تا 8 صبح چطوره ؟ کلا اسیاتک الان واسه دانلود چجوری شبی
سرویسی داره شبی 5 گیگ بشه دان کرد؟
همین سرویس شهاب 2 تا 8 نامحدودنقل قول:
15 تا 20 گیگ به صورت متغیر هر شب میگیرم
البته بستگی به شانس و منطقه هم داره
ورایش: 256 رو الان دیدم حواس نبود:n09:
تورنت یا مستقیم ؟نقل قول:
من الان نامحدود قدیم مخابرات دارم 24 ساعن بزارم روزی 4.5 گیگ حتمی هست به نظرت بیام رو اسیا تک؟
کدوم مرکز مخابرات هستین؟
سلامنقل قول:
در مورد سرعت 256 اطلاعی ندارم
واسه من الان 4 برابر 256 شبی 15 گیگ میگیرم البته باز بستگی به منطقه و تعداد کاربرا هم داره
مشهدی مهدی
بعضی ها شانس دارند، سرویس 8 مگم بیش از 6مگ نمیده، رایگان شبها فوقش 2.5 گیگ با حدکثر 140 کیلوبایت
الان گوش کنین،
اسیاتک پریروز خودسرانه سرعتم را و 4مگ بستند با 17db نویز!! زنگ زدم اونها گفتند خطم با 4000kbs و 17db مطلوبه و بازهم به 6000kbs با 12db بر نیگردند!!!
سالهاست من با 6000 و 12db بدون مشکل از همین اسیتک خط دارم، الان یه پسر بچه پشت خط میگه نمیشه، بلاخره با حضار خواهش و تحدیده شکایت همون پشت خط سه سوت خطم رو 6000 با 12db گذاشت!!!
نمیدونم اگر این کارمندان پشت خط از رییس دستور دارند مشتری رو خر کنند، یا خودشون شخصا میخوان عضیت کنند
بعضی ها شانس دارند، سرویس 8 مگم بیش از 6مگ نمیده، رایگان شبها فوقش 2.5 گیگ با حدکثر 140 کیلوبایت
الان گوش کنین،
اسیاتک پریروز خودسرانه سرعتم را و 4مگ بستند با 17db نویز!! زنگ زدم اونها گفتند خطم با 4000kbs و 17db مطلوبه و بازهم به 6000kbs با 12db بر نیگردند!!!
سالهاست من با 6000 و 12db بدون مشکل از همین اسیتک خط دارم، الان یه پسر بچه پشت خط میگه نمیشه، بلاخره با حضار خواهش و تحدیده شکایت همون پشت خط سه سوت خطم رو 6000 با 12db گذاشت!!!
نمیدونم اگر این کارمندان پشت خط از رییس دستور دارند مشتری رو خر کنند، یا خودشون شخصا میخوان عضیت کنند
نقل قول:
سلام
هر شرکتی که باشه حداقل آسیاتک نیست
من که به شخصه دیگه خسته شدم
طی دو ماه قبل هم 2 بار شکایت کردم
اما هردوبار هم تقصیر رو انداختن گردن مخابرات و پرونده بسته شد
این بار دیگه تمدید نمیکنم...
کلا مشکلات دو دسته هستند اول نبود پهنای باند کافی در ساعات شلوغ و روز های تعطیل و دوم کیفیت خط مخابراتی که فقط با بوق تحویل میدهند نه با تست دیتا.
شهاب 2 تا 8 صبح رایگان دارم 4 گیگ در ماه
سرعت بین 850کیلو تا 1مگ میگیره فیکس چه روز چه شبانش پینگشم حدود 150
تایم اوت قبلا زیاد بود الان خیلی بهتره
همین الان در حال بازی کردن تایم اون اینقدر زیاد شد که وسط بازی مشکل کانکشن پیش اومد.نقل قول:
خداروشکر اینترنت عالیه کسی هم مشکلی نداره.
پینگ خارج 168 تا خوبه؟