هیچکی تا چند روز قبل از ارائه طرحها از ماجرا خبر نداشت حدود سه روز قبل (حتی قبل از اینکه تو سایتش بزارن) شاهین به ما طرحها رو اعلام کرد که من یکی واقعا خوشحال شدم از ته قلب اینو میگمنقل قول:
هیچکی تا چند روز قبل از ارائه طرحها از ماجرا خبر نداشت حدود سه روز قبل (حتی قبل از اینکه تو سایتش بزارن) شاهین به ما طرحها رو اعلام کرد که من یکی واقعا خوشحال شدم از ته قلب اینو میگمنقل قول:
خانوم یاهات موافقم من طفلک هم تازه گرفته بودم بعضی ها هم لطف کنن جلوی یه عده آدم عصبانی ساز مخالف نزنن بابا دوست من خیلی دیگه زنده باشه تا عید دیگه بعد عید این طررح لعنتیش رو میخوام چیکار؟؟؟
اصلانم این طرح ایرانسل خوب نیست بعدشم میگی تو طرح پاییزه gprs پنجشنبه جمعه ها رایگان(و قطع!!!) والا واسه من که قطع نبود سرعتشم خوب بود ایرانسل جواب این طرح آشغالش رو زود میبینه من که سیمکارت دولتیمو روشن کردمنقل قول:
نکنه شما نماینده ارانسلی واسه تبلیغاتش:46:نقل قول:
بابا این طرحش آشغاله قبول کن به جای اینکه هر روز خدماتش بهتر بشه بدتر میشه
خود رئیس ایرانسل گفته فقط 10% از کاربرا از اینترنتش استفاده میکنننقل قول:
بعدشم این طرح اصلا هم مجانی نبود و با هر قبض 30 تومن میگرفتن تازه کلی هم بابت مکالمات و اس ام اس های خارج از شبکه میگرفتن.. خبری از مفت خوری نبود
کسی نخواست مفت بخوره اما آدم پول رو بابت چیزی خرج میکنه که بصرفه
واسه همراه اول میصرفه چون خدائیش با کیفیته و همه جا آنتن میده
اما ایرانسل که حتی تو شبکه خودشم مشکل داره و تو شبکه خودشم 10 دفعه خط رو خط میشه و نه تو مترو و نه تو شهرای دیگه هم آنتن نداره و اس ام اسش هم واسه هیچ جا نمیره واسه چی میخواد پول اضافی بگیره؟
همون که میگرفت برای کیفیتش کافی بود
اونی که داره مفت خوری میکنه ایرانسله نه مشتری ها
که هیچ کیفیتی نداره و فقط با تبلیغاش مشتری جذب کرده و پول مفت میخوره
خوب چه ربطی به ایرانسل داره؟؟؟؟؟نقل قول:
ینی شوما میفرمایی که به خاطر چند نفر ایرانسل کل شبکش را نابود کنه؟ به نظرت این حرف منطقیه؟
برا من سوال شده که هدف ایرانسل از این طرحهای تشویقی (تابستانی, پاییزی) چی بود؟
اگه صرفا برای تبلیغ بود که به نظر من یه تبلیغ کاذب و به عبارتی یه دل خوش کنی موقتی بیشتر نبود چرا که تبلیغی میتونه درست و واقعی باشه که بیانگر ویژگی ممتاز و همیشگی ان چیز باشد.
نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showpost.php?p=1936675&postcount=8071
چند نفر نه و 75% از کاربراش که طبق آمار سایت ها از طرح زمستونیش ناراضی هستننقل قول:
لازمم نیست شبکش رو نابود کنه بلکه فقط طرح زمستونیش رو کنسل کنه و همون طرح پائیزی رو که از اون هم کم گیر
خودش نیومد رو ادامه بده
برای چندمین بار می گم که اعتراض نسبت به طرح زمستانی هیچ سودی نداره چون هیچ قولی نداده بوده ایرانسل و مشتری های خودش رو هم داره...