ما به این خطیبی باختیم هر وقت توپ رسید خراب کردن فقط دوتا دفاع خوب انجام داد دیگه هیچی
اینم از پنالتی زدنش
Printable View
ما به این خطیبی باختیم هر وقت توپ رسید خراب کردن فقط دوتا دفاع خوب انجام داد دیگه هیچی
اینم از پنالتی زدنش
به خطیبی ربطی ندارد ... همش تقصیر قلعه نوعی بود که به نکونام و مبعلی پنالتی نداد ...
پناتی همینه . چرا مهدوی کیا پنالتی رو گل نکرد ؟؟؟؟
پنالتی دلیل نمی شه همه می دونستیم با دروازه بانی که اونا دارن ما تو پنالتی می بازیم اصلا نباید می گذاشتیم به پنالتی بکشخ باید حمله می کردیم آخرش این بود که گل می خوردیم می باختیم مثل الان می شد تو پنالتی هیچی معلوم نیست ترزگه هم پنالتی رو از دست داد فینال جام جهانی 06 اما خطیبی بازی رو در 90 دقیقه خراب کرد همش آفساید بود
لطفا بحث نکنید. این هم یه تورنمنت دیگه که ایران گند زد. از همون دقیقه اول بازی معلوم بود ایران می بازه... من هزار تا از این بازی ها دیدم از ایران. بازی فرسایشی خسته کننده ... بازیکنها به انگیزه ... اشتباهات فردی زیاد و ... و آخرش هم نتیجه همیشه یه چیزه... باخت ایران ...
انشالله در روزهای آینده کمیسیون مربوط به بررسی علل ناکامی ایران در جام ملتها تو مجلس تشکیل میشه. نگران نباشید.
می شینن می گن هوا خراب بود زمین لغزنده بود کسی نیست بگه زمین واسه اونا هم لغزنده بود خوبنقل قول:
كلا تيم داغون بودن.......
اخه خطيبي چي كار كرد .. چه كار مفيدي انجام داد كه تعويض نشد
عامل اصلی حذف ایران قلعه نویی بود.
مربی که از فوتبال هیچی بلد نیست.کسی که فهم فوتبالی نداره.
کسی که استقلال رو به لجه برد.کسی که به رسول خطیبی شماره 10 رو داد.
کسی که ماهی یکبار در سفر اروپایی بود تا مثلا از وضعیت لژیون ها با خبر بشه!!!
کسی که در دقیقه 120 رودباریان رو عوض کرد.کسی که از ابتدا به معدنچی بازی داد.
کسی که ناصر ابراهیمی و مظلومی و پیروانی رو دستیار کرد.
کسی که باید به بدترین وضع ممکن از فوتبال کشور کنار گذاشته باشه.
(البته الان استقلالی ها شور نگیرتشون من خودم استقلالی خفنم)
بيچاره باباي من كه اين همه حرص مي خوره-ديگه واقعاً داريم عقده ي كاپ مي شيم.ايران توي خط دفاع-هافبك و حمله مشكل اساسي داره-انصافاً به نظر من توي اين دوره عنايتي هيچ فرقي با دايي جام جهاني نداشت.