من با این سیستم میتونم راحت بازی کنم یا نه:
cpu:core 2 due 2.13
ram:2 gig 800
vga:4850
Printable View
من با این سیستم میتونم راحت بازی کنم یا نه:
cpu:core 2 due 2.13
ram:2 gig 800
vga:4850
اصلا این بازی رو با هیچ سیستمی نمیشه راحت بازی کرد.مگه اینکه یه سری کار باید انجام بدی ببینی میشه یا نه.
کلا نسخه pc مشکل داره و به نظر من روی pc اصلا ارزش نداره نصب کنید.
خیر از روی X360 پورت شده دوست عزیزنقل قول:
100٪ تائید میشه سیستم های خانگی قوی هر چقدر هم که fps بالایی توی بنچ مارک بگیرن در حین بازی به دلایلی دچار افت فریم و مسائل عجیب غریب میشن. صحبت سر این نیست که سیستم های قوی نمی تونن به خوبی اجرا کنن. چرا می تونن ولی 100 تا مانع وجود داره که هر لحظه بالقوه هست که پیش بیاد. چون خشت اول رو بنا کج نهاده بازی بد پورت شده و تا ثریا کج رفته و هیچ چیزی نمی تونه این حفره رو پر کنه و از بین ببره. در کل همه اینها برای اون کسانی هست که حساس هستند به فرض خود من 3 بار دقیقا بازی رو تموم کردم Story ش رو و هر 3 بار هم برای جلوگیری از افت فریم در کمترین حد و کیفیت ممکن بازی کردم. با سیستمی که وارهد رو روی نرمال خیلی راحت می تونم بازی کنم این بازی رو که کیفیت پایین تری نسبت به کرایزس داره.نقل قول:
فقط آرزو می کنم شماره بعدی GTA برای PC مجزا ساخته بشه و گیم پد های کامپیوتر بهش بخوره و بشه Remap کرد. در واقع یک GTA San Andreas پیشرفته رو ببینیم.
از دوستان عزيز ملتمسانه كمك ميخوام
چه کمکی میخوای دوست عزیز؟شما که چیزی نخواستید؟؟نقل قول:
از دوستان عزيز ملتمسانه كمك ميخوام
من مخالفم...هر چقدر هم که این بازی توی گرافیک و این جور چیزها مشکل داشته باشه ولی ارزش بازی کردن رو دارهنقل قول:
اگه گرافیک بازی بده ولی بجاش گیم پلی و هوش مصنوعی بازی خوب کار شده
به نظر من هر چی باشه و هر مشکلی که داشته باشه حداقل ارزش یک بار تموم کردن رو داره
امتیاز این بازی 10 شده،که شامل گرافیک هم میشه.نقل قول:
وقتی گرافیکش رو تا آخر بیاری پایین دیگه به چه دردی میخوره؛حداقل لذتی رو که کنسول داره pc نداره،تاره به اون همه افت فریم و لود نشدن تکسچرا اصلا نمیارزه.البته میگم این نظر منه اینم دلایلش بود.
اينجاکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4288848&postcount=4813
اینجا که گذاشتید تاپیک SA هست.:18:نقل قول:
شما منظورتون کدوم بازیه،IV یا SA؟
شرمندم از بس اونجا جوابمو ندادن اينجا گذاشتمنقل قول: