سلام
دوستان خیلی عصبی هستم، زیاد خودتون رو دلخوش نکنید من الان 30 دقیقه با نمایندگی صحبت می کردم
زنیکه الاغ خیال کرده با بجه حرف میزنه نمیدونه من خودم یک زمانی کار آی تی می کردم میگه که شما مصرف کردی ! میگم من شبانه مصرف کردم درسته ! میگه نه شما مثلا از تاریخ 1391/11/01 22:50:56 تا 1391/11/02 22:55:25 مصرف کردی و حتما 2 گیگ رو دانلود داشتی ! بهش میگم این 2 گیگ بیشترش شبانه بوده من مودم رو هیچ وقت خاموش نمیکنم چون چند دستگاه توی خونه هست که به اینترنت وصل هستند و خودمم همیشه ایمیل برام میاد و کارم با ایمیل هست و اصلا نمیام خاموش روشن کنم ! میگه حرف شما به جایی نمی رسه هرجا هم که زنگ بزنی میگن مصرف خودت بوده ! میگم بابا جان من اصلا تا 2 شب بیدارم بعد هم کامپیوترم میره برای دانلود و صبح که بیدار میشم دوباره کارم آنلاین هست
آقا زیر بار نرفت که نرفت ! دهنم خشک شد به این احمق بفهمونم بابا جان من شبانه مصرف کردم 6 ساله مشتری شما هستم برای 3 4 گیگ نمیام خودم رو خراب کنم
این مشکل از طرف شماست ! قبول نکرد که نکرد
خیلی اعصابم خورد شد، دوستانی که نظیر من هستند و مودمشون همیشه روشن هست شک نکنند حرفشون مورد قبول واقع نمیشه
و این یک دزدی آشکار بود، بهش میگم شما روی سرورتون مگه لاگ گیری ندارید ؟ مگه مشخص نیست من در این بازه های زمانی دانلود داشتم ؟ میگه نه
می خواستم بگم زکی ! آبجی چند کلاس سواد داری شما ؟
بهم میگه شما مطمئن هم هستی کسی اون دور و ور مودم شما رو -- نمیکنه ؟ میخواستم بگم سیکتیر بابا !
گفتم هیچ کس این دور و ور اصلا اینترنت نداره ! میگه نه ما محل زندگی شما مشترک زیاد داریم ! گفتم دارین ولی طرف ما نیستند !
کلی حرف زدم از آخر هم گفت هیچ کاری نمی تونی بکنی مصرف کردی الا بلا مصرف کردی !!
بهش گفتم کار نداره امشب میذارم دانلود بعد صبح سلامت میکنم !! گفت شبانه هنوز مشکل داره !!!!!!!!!!!! دوباره میخواستم سیکتیر بابا پس چی داری زر میزنی ؟!
خلاصه من دارم از یک کانال دیگه پیگیری میکنم چون خق با من هست از گلوی اینا میکشم بیرون شک نکنید حتی شده 1 سال طول بکشه